Cevap yazan herkese ayri ayri tesekkur ederim.. bu alintilama.isini pek bilmiyorum ins sikinti olmaz boyle.
Cok sukur orta yolu bulduk. Kavga da etmedim :-D saat 9 da cikti bende cocugu 10 da uyuttum. 12 de de gelecek zaten..
Ayri ayri yorumlarda yazdim ama konuyu toparlayamadim. Esim ogretmen ogleden sonralari evde. Bu surede hic sikmadim. Cani istedi gunduz cikti cani istedi aksam cikti. Tek sartim 12 oldumu evde olmasi... eslerin birbirlerinden ayri zaman gecirmesi gerektigini onayliyorum( her ne kadar benim oyle bir luksum olmasa da

)) haftada bir gun cikip 6 gun yanimda degil zaten ama makul zamanlarda beni ve cocugumu ihmal etmeden, iyi niyetimi suistimal etmeden ciksim istiyorum
Bununun disinda beni rahatsiz eden butun gun evde olmayacak olmasi ve bu surede benim ne kadar yorulacagimi bildigi halde beni hic dusunmemis olmasi. Ayrica sadece ben degil kizimda babasina cok duskun butun gun onu gormezse cok huysuzlasir..
Uykusunu alinca akli basina geldi demek. Bende biraz sakinledim yorumlariniz da iyi geldi tekrar tsk ederim. Yemege gitmem 9 dan sonra bir ara takilir 12 de donerim dedi. Eee daha once yapmadigi sey degil zaten ben buna bisey demedim demem de...