• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akil verin bana cok sinirliyim yanlis yapmak istemiyorum..

Cevap yazan herkese ayri ayri tesekkur ederim.. bu alintilama.isini pek bilmiyorum ins sikinti olmaz boyle.
Cok sukur orta yolu bulduk. Kavga da etmedim :-D saat 9 da cikti bende cocugu 10 da uyuttum. 12 de de gelecek zaten..

Ayri ayri yorumlarda yazdim ama konuyu toparlayamadim. Esim ogretmen ogleden sonralari evde. Bu surede hic sikmadim. Cani istedi gunduz cikti cani istedi aksam cikti. Tek sartim 12 oldumu evde olmasi... eslerin birbirlerinden ayri zaman gecirmesi gerektigini onayliyorum( her ne kadar benim oyle bir luksum olmasa da :KK43: )) haftada bir gun cikip 6 gun yanimda degil zaten ama makul zamanlarda beni ve cocugumu ihmal etmeden, iyi niyetimi suistimal etmeden ciksim istiyorum
Bununun disinda beni rahatsiz eden butun gun evde olmayacak olmasi ve bu surede benim ne kadar yorulacagimi bildigi halde beni hic dusunmemis olmasi. Ayrica sadece ben degil kizimda babasina cok duskun butun gun onu gormezse cok huysuzlasir..
Uykusunu alinca akli basina geldi demek. Bende biraz sakinledim yorumlariniz da iyi geldi tekrar tsk ederim. Yemege gitmem 9 dan sonra bir ara takilir 12 de donerim dedi. Eee daha once yapmadigi sey degil zaten ben buna bisey demedim demem de...
Cok sevindim orta yolu bulmaniza. Hayirla dogumu da yaparsiniz ins.

Bende aynen oyle dusunuyorum tebrik ederim. yorumumu da yazmistim sukur ki orta yolu bulmuslar boyle gaz vermeleri de anlamiyorum hemen bi etkiye tepki tavirlari hele de aile iciyse cok yanlis once bi durup dusunmek lazim yaa.ne oyle hemen astigim astik kestigim kestik tavirlari.

Y Yasam111 orta yolu bulmaniza cok sevindim.Agzinizin tadi hic kacmasin ins.huzurlu mutlu bir yuvaniz daim olsun

Cok sevindim orta yolu bulmaniza. Hayirla dogumu da yaparsiniz ins.
Allah razi olsun tesekkur ederim :))

Ya esin sehir disinda calismak zorunda kalsaydi 1 haftadan once yada 20 gunden once eve gelemeseydi? Benim kuzenim evlendiginden beri bu sekilde ve 2de cocuklari var. Kusura bakmayın ama ben sizi fazla nazlı buldum. Allah korusun eslerimizin basina birsey gelmis olsa cocuklarimizin basinda dimdik durabilmeliyiz cok yordu o oldu bu oldu surekli sikayetler hoş degil bence. Ayrica haftada 1 yani adamin gittigi yerde belli diyorsun bu kadar insafsiz olma.

Ya esin sehir disinda calismak zorunda kalsaydi 1 haftadan once yada 20 gunden once eve gelemeseydi? Benim kuzenim evlendiginden beri bu sekilde ve 2de cocuklari var. Kusura bakmayın ama ben sizi fazla nazlı buldum. Allah korusun eslerimizin basina birsey gelmis olsa cocuklarimizin basinda dimdik durabilmeliyiz cok yordu o oldu bu oldu surekli sikayetler hoş degil bence. Ayrica haftada 1 yani adamin gittigi yerde belli diyorsun bu kadar insafsiz olma.
Yeri gelir cocuklarimin basinda durmayi bilirim. Esimin basina bir is gelse(Allah korusun) hem ana hem baba olmayi da bilirim. Ama adam sirf keyfi icin beni magdur ediyorsa onun keyfini bekleyemem. Bu cocuklari ben tek basima yapmadim.
Neyse ki sorun yasamadan hallettik. Tsk ederim yine de..

Haftada bir olan bir plan icin bence ne kendinizi ne esinizi bunaltmayin. Hatta haftada bir, baska bir aksam, siz de arkadaslarinizla plan yapin bence. Size de cok iyi gelir.

ah ah ikinci çocuk zamansızlığı ve yıpranmış bir kadın... Allah size güç kuvvet versin :KK39:

Sizin hic arkadasiniz yok mu? Her evli bireyin arada boyle kendine ayirdigi gunleri olmali. Eger sizin yoksa siz haksizsiniz. Siz de arkadas edinin,disari cikin gezin,kiziniza esiniz baksin. Ben hamileyim,kizim beni yoruyor mevzulari bana dogru gelmiyor pek. Ikinci cocukta illa ki yorulacaginizi biliyordunuz da yaptiniz neticede. Bence adami rahat birakin,haftada bir gun de evde olmayiversin,sanki dagin tepesinde yalniz basiniza doguracaksiniz. Birsey olursa bir ambulans bir taksi cagirmak zor degil hastaneye gitmek icin

Back
X