Akıl verin kızlar......

ordan uzaklaşmanız iyi olur bencede...inş. tez zamanda sıkıntılarınızı geride bırakırsınız...bazıları hala emin olma demiş...ben olsam eşime güvenirdim eğer güvensizlik duyar aldatma konusunda şüpheleriniz devam eder ve eşiniz bunu anlarsa dürüst olmasına karşın bunu yapmanız onu çok kırar... eğer böyle bişey varsaki ben sanmıyorum ergeç ortaya çıkacaktır kim sonsuza kadar saklayabilirki... şimdi eşinize kuşkuyla bakmanın değil destek olmanın zamanı...

bencede normal bi uyuşturucu vakkası diil sanki... yani bunu alıştıran arkadaşı kadınmıymış acebaCADIARZU belki işin içinde bambaşka şeylerde olabilir çnkü şu arabadaki büyü işinde bi iş var emmeeee...çözemedim vallaaCADIARZU allah yar ve yardımcın olsun. zor bi durum yaa

Katılıyorum. Sonuçda heralde uyuşturucu kullansın diyede büyü yapmış olamazlar dimi yani :kahve:
Allah yardımcınız olsun, umarım biran önce tedavi olup kurtulur, altından daha başka bişiyler çıkmaz umarım. Çünkü ilk başta anlattıkların çok şüphe uyandırıcıydı.

evett kadınlar hissediyor ama malesef konduramıyor arkadaşımız 2009 un basından beri hissetmiş ama nedense devamı getirememiş ve bugünn eşinin 2 yıllık sevgilisi bu arkadaşımızın evini basıyo ve herşeyiii anlatıyo aslında arkadaşımız bu konuyu açarken demekki ilişkileri daha çok yenıymıs ve arkadaş bu konu üstünde yogunlaşıp araştırsa belkıde 2 senedir kaba tabirle ( salak )bazı erkekler bu lafı alay edercesıne kullandıkları için yazıyorum.. yerine konmıycaktı

çook üzüldüm kardeşim allah yardımcın olsunn:sinifsinif:

Back
X