Akıl verin kızlar :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bugdaycigiller

Arel Efe 👶❤️
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2012
1.436
1.111
133
Kızlar merhaba, ben ve nişanlım evlenmek istiyoruz fakat şuan onların aile olarak çok fazla borçları olduğu için ve o da askerden yeni geldiği iş bulamadığı için evlenemiyoruz. Yani o bir işe de girse borçları ödemeye girişecek. Sizin duyduğunuz bildiğiniz bi devlet desteği var mı ? Ben bi 10.000 TL geri ödemeli duydum ama ona da daha başlanmamış bi fikir verin lütfen

Ben onların borcunun altına girmeyeceğim ki zaten o kendisi borçları ödeyecek abisiyle beraber evimizde tamam sadece içini doldurmak için eşya ve nikah masraflarımız var.

Neden acele ediyorsunuz ki bırakın borçlarından kurtulsun evlenince borç harçla uğraşmazsınız biraz zaman verin toparlasın kendini öyle dışarıdan göründüğü gibi bi eşya bi nikah masrafı olmuyor malesef azcık sabredin :)

Acele etmeyin bencde
Biraz borclar yoluna girsin durum duzelince..vakti deyip o zaman evlilik yoluna gidesiniz

Yaşlarınız kaç? Borcu ne kadar? Küçükseniz ve bir kaç seneyle toparlanacak gibiyse acele etmeyin.

Hem nisanlinizin ailesinin borclari hem kendi dugun borclarinizn altindan nasil kalkmayi dusunuyosunuz siz calisiyo musunuz?

devlet haricinde bankalar evlilik kredisi veriyor ki borç varsa hiçbir banka kredi vermez verse de hangi birini ödeyeceksiniz çok aceleniz yoksa bir sene 6 ay falan da olsa bekleyin bence

Borcla evlenseniz ne olacak ki? Once bi ise girsin para biriktirsin evlilige hazir hale gelsin niye acele ediyosun

Adamın daha işi yok evlenince birbirinzi mi yiyeceksiniz millette iyi cesaret var acele etme

bencede kesiinlikle acele etmeyin maddi sıkıntı sırtınıza bindi zaman evliliğinizde sıkıntya düşer çoğu tartışma nedeni maddiyata dayanıyor en güzel zamanlarınızı bu sıkıntılarla geçirmeyin derim bir acelenız yok bak daha işide yokmuş

Hayata eksiyle başlamak doğru değil, bekleyin ne aceleniz var gerekirse sizde çalışın zamana yayın derim.

Çok doğru evlendiklten sonra maddi olarak tartışmalar olr buda insanı yıpratır.

Nedir bu telase evlendikten aonra da bu sefer maddi konuda sikayet etmeye baslarsiniz. Birakin borclar odensin. Onunda asker psikolojisi duzelsin. Sonrasinda hallolur hersey acele ise seytan karisir.

Desteğiniz cok tesekkur ederim gercekten. Ya borc oyle bir seneyle bitecek birsey degil zaten tek o odemeyecek ben dugun yapmak istemiyorum acikcasi sadece nikah olsun istiyorum sevmiyorum dugunleri. Yok evlilik kredisinden suan yararlanamiyoru bir ise girmedigi icin neden bilmiyorum ama sanki birlikte olsak herseyin ustesinden daha cabuk geleckmisiz gibi geliyor o yuzden daha cok evliligi istiyorum e birde aile olarak daha rahat olsun diye yani gorusmemiz problem olmasin diye. Yaslarimiz 22 ve 25. Bu arada 183 ne ?

Acele ediyorsun,cicim ayı bitince kavgalar başlar.Borçlar bitene kadar bekarliginizin keyfini sürün.
Gerçekten çok acele ediyorsun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…