- 28 Aralık 2012
- 1.436
- 1.111
- 133
- Konu Sahibi Bugdaycigiller
-
Kızlar merhaba, ben ve nişanlım evlenmek istiyoruz fakat şuan onların aile olarak çok fazla borçları olduğu için ve o da askerden yeni geldiği iş bulamadığı için evlenemiyoruz. Yani o bir işe de girse borçları ödemeye girişecek. Sizin duyduğunuz bildiğiniz bi devlet desteği var mı ? Ben bi 10.000 TL geri ödemeli duydum ama ona da daha başlanmamışbi fikir verin lütfen
devlet haricinde bankalar evlilik kredisi veriyor ki borç varsa hiçbir banka kredi vermez verse de hangi birini ödeyeceksiniz çok aceleniz yoksa bir sene 6 ay falan da olsa bekleyin benceKızlar merhaba, ben ve nişanlım evlenmek istiyoruz fakat şuan onların aile olarak çok fazla borçları olduğu için ve o da askerden yeni geldiği iş bulamadığı için evlenemiyoruz. Yani o bir işe de girse borçları ödemeye girişecek. Sizin duyduğunuz bildiğiniz bi devlet desteği var mı ? Ben bi 10.000 TL geri ödemeli duydum ama ona da daha başlanmamışbi fikir verin lütfen
Borcla evlenseniz ne olacak ki? Once bi ise girsin para biriktirsin evlilige hazir hale gelsin niye acele ediyosunKızlar merhaba, ben ve nişanlım evlenmek istiyoruz fakat şuan onların aile olarak çok fazla borçları olduğu için ve o da askerden yeni geldiği iş bulamadığı için evlenemiyoruz. Yani o bir işe de girse borçları ödemeye girişecek. Sizin duyduğunuz bildiğiniz bi devlet desteği var mı ? Ben bi 10.000 TL geri ödemeli duydum ama ona da daha başlanmamışbi fikir verin lütfen
Çok doğru evlendiklten sonra maddi olarak tartışmalar olr buda insanı yıpratır.bencede kesiinlikle acele etmeyin maddi sıkıntı sırtınıza bindi zaman evliliğinizde sıkıntya düşer çoğu tartışma nedeni maddiyata dayanıyor en güzel zamanlarınızı bu sıkıntılarla geçirmeyin derim bir acelenız yok bak daha işide yokmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?