- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
............................................................................................
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba arkadaşlar,
Beni hatirlamişsinizdir. Düğün ve takıdan kaçmak isteyen kayınvalide kurbanı hani.
Durumum hala çok berbat, nişanlım ısrarla düğünü iptal etmiyor veya ertelemiyor.
Kayinvalide bile diyemedigim şahıs, hala inadı inat.
Gelmeyecegi gibide tabiki hiç bir yardımı yapmayacak. Şimdi anlamadığım nişanlım evi tutu ve boyayatti, etti. Yanliz, ev mobilyaları alacak parası yokmuş, balayina yokmuş, takıya yok! Benim kaldı 1,3 eu. Ne yapacağız diye soruyorum? Bilmiyorum diyor! Ne biçim iş bu anlamıyorum. Mobilyaları her ay tek, tek alırız desede, balayı için 500 ön ödeme yaptık ve yarın tamamı olan 2000 ben ne biliyim kaçını ödemeliyiz. Öyleyse 500 yansın, gitmeyiz bizde diyorum, yok diyor. Aklinimi kaybetti anlamıyorum! Çalışıyor ediyor, bütün para ev kirası, benzin ve ceza ödemelerine yatırmış. Kazandığı para 2000 Euro. Adamı kandırıyorlar, gerçekmi anlamadım, yanliz artık miydem iyice bulandı. Kararsız kaldığım durum şu, benimi alayım herseyi? Tabi bu durum ailemden gizli yapmalıyım haliyle..:s gerçi bendekide dogru dürüst bir şey etmez ya neyse. Offff ya düğün yapacak parayı bile denk etmedi! Ben bir b.k yiyeceğim anlaşılan, bile bile kendimi atesleremi atıyorum..![]()
İnan benim anlamadığımda bu! Bu yüzden aklinimi kaybetti diye şüphelendim. Ve ben bu aksam internetten banka gelir giderlerini kontrol etmek istediğimi söyledim, oda tamam dedi..:sallah allah bilmediğin bir gelir kaynağı olabilir mi canım
çünkü bu kadar sorumluluğu olmasına rağmen çok rahat bir tavır sergilemiş
İnan benim anlamadığımda bu! Bu yüzden aklinimi kaybetti diye şüphelendim. Ve ben bu aksam internetten banka gelir giderlerini kontrol etmek istediğimi söyledim, oda tamam dedi..:s
cok sorumsuz ya coköleceğim şimdi! Benimi abartıyorum? Dün bankadan kuya 15 bin borç istedi, vermemişler. Şimdi ben hangi yüzler ailemden yardım isteye bilirim? Hiç yapım değil boş evde oturmaya taziyim
şimdi aileme ne derim hiç bilmiyorum
zaten bütün güvençlerini yitirdiler.. Şimdi bu para sıkıntısı yüzünden, kezin mahsus yapıyorlar diyecek ve bende nedenlerini söylediğimde korumaya çalıştığımı düşünecekler
Bu hallere düşecek bir insanmiydim ben? Nerde yanlış yaptım anlamıyorum..
Cok haklisin! Ama düğünümüze 1 ay kaldı. Beyfendi neymiş, her ay mahşi geldiginde bir şeyler alacakmış.madem ailenin tepkisinden çekiniyorsun bence sakın bir yerlerden para bulmaya falan çalışma.
bırak kendini yapsın. hatta tavır koy biraz soğuk ol. boş evde mi oturacağız nereden para bulacaksın, yeter bu sorumsuzluğundan kurtulana kadar benden bir şey bekeme gibi bir tavırla git..bakalım ne yapacak.
bir kontrol et bakalım neler çıkacak. ve 2000euro maaşı bence çok da kötü değil yani aslında ama bu parayı eğer gidip de bir yerlere vermemiş olsaydı sizin de evlilik için gereken giderlerinizi karşılamanıza yardımcı olabilirmiş en azından.
acaba senin bir şekilde bir yerlerden bulacağına falan mı güveniyor?
Cok haklisin! Ama düğünümüze 1 ay kaldı. Beyfendi neymiş, her ay mahşi geldiginde bir şeyler alacakmış.
Ben kendim 2,3 binim var. Ama ehliyetim için ve çamaşır, suburgemi vs kaldı onları almayı düşünüyordum. Evet, olabilir.. Daha dogrusu ailemden destek gelecegine inanıyor bence. Annesi eskiden aynı şuan benim düşüğüm durumdaki evliliklerden bahsederdi. Anladimki, boşuna anlatmamış. Tafir yada en küçük bir şey dediğimde kırız geçiriyor artık... Ask insanı nasıl pis miydeli ediyor.. Herşeyi bile bile kabul ettiriyor.. Bir mesaj atmak istiyorum ama atığımda zekice dafranamiyorum.. Ağır oluyorum, bende deli deli yazıyorumönereceğin, zekice bir fikrin varmi?
Ağzına saglık canım! Zaten durumlarida senin anlattığın gibi.. Bu durumda yalan söylememiş olacağım. Cok sagol canım! Allah razı olsun! Ve son olarak sence eyer hiç bir çıkış bulamazsa 3 bin Euro vereyimmi?hımmm..belki sende de olmadığını bahane ederek bir şeyler diyebilirsin.
bir an önce çözün canım inşallah ya çünkü yıpratır sizi evlilikte de sonra :/
ve bence annesi dolduruyor olabilir senin ailen öder gibisine çocuğu
belki şey diyebilirsin. tabii ilişkinizin gidişatını nasıl konuştuğunuzu falan bilmiyorum ama bir fikir olur belki bu tip bir şey diyebilirsin canım..
gelir giderleri kontrol ettim. ekstra bir gelirin görünmüyor, ailenden de bir destek gördüğümüz yok, senin giderin benim giderim ortada. benim ailemden bir şeyler bekleme çünkü bu aralar sıkıntıdalar( ne bileyim bir kaç bir şey diyebilirsin şuna para döküyorlar buna döküyorlar diye) kaldı ki senin ailenden hiçbir yardım görmezken kız tarafı olarak onlardan bir şey beklemeye de yüzümüz yok bence. o yüzden gelirini giderini adam gibi ayarla şu düğün balayı eşya işlerini adam gibi hallet ve halledene kadar da lütfen bana gelme, çok canımı sıkıyor bu konu, anlayışla karşıla lütfen ya da düğün tarihini ileri at artık biraz mantıklı düşün lütfen sorumluluk aldığın yok evleniyoruz oysaki ciddi bir şey bu farkında mısın?
Ağzına saglık canım! Zaten durumlarida senin anlattığın gibi.. Bu durumda yalan söylememiş olacağım. Cok sagol canım! Allah razı olsun! Ve son olarak sence eyer hiç bir çıkış bulamazsa 3 bin Euro vereyimmi?![]()
Ağzına saglık canım! Zaten durumlarida senin anlattığın gibi.. Bu durumda yalan söylememiş olacağım. Cok sagol canım! Allah razı olsun! Ve son olarak sence eyer hiç bir çıkış bulamazsa 3 bin Euro vereyimmi?![]()
Hangi yazdığın canım?takıldı bir problem oldu yazdığım görünmedi bir daha yazayım
bişey sormak istiyorum. madem nişanlın herşeyi evlendikten sonra birer birer yaparız diyo sen de kabul ediyosun. o zaman sen niye yok makinaydı yok süpürgeydi diye kendini sıkıştırıyosun ki? onları da pek ala evlendikten sonra elbirlik alabilirsiniz. herşey birlikte yapılacaksa, yanlızca erkek tarafına ait olan şeyler birlikte yapılmaz 'herşey' birlikte yapılır.
bu fikri nişanlının dile getirmesi lazımdı bence. biz yapacaklarımızı yapamadık, annenler de kendilerini sıkmasınlar ikimiz yavaş yavaş halledelim diye.