• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin lütfen ..

marjane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
25
0
86
Hatay
Dün gece bi yazı yazmıştım sevgilimle kadının hizmet etmesi hakkında tartıştığımızı. Bugün sorun çözldü. Özür diledi ben de uzatmadım daha fazla. Akşam msn'de her zamanki gibi konuşuyoduk. Ona sorular soruyodum aklıma o an ne geliyosa. Sohbet ediyoduk. Önce facebookta arkadaş listesinde gördüğüm bi kızı söyledim tanıyo musun kim bu diye? Tanımıyorum ama harikaymış dedi bana. Çok sinirlendim. Kıskanç biriyim bu konularda şaka yapması bile küplere bindiriyor beni. Neyse takılmadım fazla. Birkaç günden beri de bana ingilizcesi kötü diye cümle çevirileri yapıtırıyor. Ben de yapıyorum sorduğunda. Bunda bişey yok ama sinirimi bozan benden bişey isterken "aşkım, bitanem" diyor ama normal konuşmalarımızda hiç söylemiyor. Bunun için de bişey demedim. Soru sormaya devam ediyordum. Bi soruma cevap vermedi, önemsiz bi soruydu. 50 dakika cevap vermedi, üst üste titreşim göndeirp durdum. Bilgisayar başında olduğunu biliyordum çünkü şarkı dinliyordu ve beğenmediği şarkı olunca birkaç saniye içine değiştiriyordu. Ordan anlıyordum bilgisayar başında olduğunu. Neyse sinirleniyorum artık yazdım ben buna. Geldim dedi, güya dışardaymış. Çok kötüyüm dedi neden dedim yarın anlatırım dedi. Direttim şimdi söyle diye. Söylemedi çıkmam gerek dedi yarın anlatırım dedi, ben de yarın beni bulursan anlatırsın o zaman dedim ve çıktım. O da çıktı.

Bi kaç kez daha böyle olmuştu. Ertesi sabah soruyodum noldu diye hiç diyodu. Çıkmam gerekiyo diyo ama önemli bişey olduğundan değil uyumaya gidiyo beyfendi, 2 dakika ayırıp cevap yazamıyor. Bıktım artık karar verdim ne kadar sevsem de bitireceğim.

Sizce yanlış mı yapıyorum?
:uhm:

Son düzenleyen: Moderatör:
dengesiz ve lakayıt davranış bunlar...başka bir kıza da ''harika '' diyebilecek kadar pişkin ve ukala imiş...bence bitimekle bu ilişkiyi en iyisini edersin...

sana kendini değerli hissettirmeyen bir erkeği ne kadar sevebilirsin ki...

CADIARZU biraz fazla rahat bir adam değilmi sizce? uyumaya giderken insan iyi geceler der öyle kacak gitmesne ne hacet yafff alla alla şimdiki erkeklerde pek tuhaf ya bence dogru karar vermişin

:jeyyar: ona de ki iyi uykular sana ben taktım uyumaya gitmesine aaaa iyiki tanımıyorum sacını basını yolarım o adamın

facebook a tanımadığı kişileri ekliyor demek ki sırf harikaymış diye...! biri buna gel dese bu gider yine sırf harika diye...! salla gitsin cnm ya ayrılırsınız belli bi süre üzülürsün ama dvm edersen hayatın boyunca üzülebilirsin..! senin kıskanç olduğunu bile bile sana harikaymış diyebiiyor sinir oluyorum böyle erkeklere.. bu kişinin sana karşı ciddi bişiler düşündüğünü sanmıyorum en basitinden bi ilişki demek birşeyler paylaşmak demektir bi sıkıntını mutluluğunu herşeyini paylaşmalı bence eğer yakın görüyorsa kendine. o seni kendine yakın görmüyor ki anlatmıyor birşey. üstüne üstlük yalan söylüyor bilgisayar başındayken yoktum şimdi geldim diye bırak cnm ya bırak valla kişiliği oturmamış insanla uğraşmak zor olur yıpratırsın kendini aşk demek sevgi demek ilişki demek bu değil sana saygılı olmalı sevgisini hissettirmeli kim olduğunu bilmelisin... dediğim gibi 1 gün üzülürsün 2 gün üzülürsün ama kendini kurtarmış olursun ömrünü berbat etmeye değer bi insan değil...opuyorumnanaktan

Dün gece bi yazı yazmıştım sevgilimle kadının hizmet etmesi hakkında tartıştığımızı. Bugün sorun çözldü. Özür diledi ben de uzatmadım daha fazla. Akşam msn'de her zamanki gibi konuşuyoduk. Ona sorular soruyodum aklıma o an ne geliyosa. Sohbet ediyoduk. Önce facebookta arkadaş listesinde gördüğüm bi kızı söyledim tanıyo musun kim bu diye? Tanımıyorum ama harikaymış dedi bana. Çok sinirlendim. Kıskanç biriyim bu konularda şaka yapması bile küplere bindiriyor beni. Neyse takılmadım fazla. Birkaç günden beri de bana ingilizcesi kötü diye cümle çevirileri yapıtırıyor. Ben de yapıyorum sorduğunda. Bunda bişey yok ama sinirimi bozan benden bişey isterken "aşkım, bitanem" diyor ama normal konuşmalarımızda hiç söylemiyor. Bunun için de bişey demedim. Soru sormaya devam ediyordum. Bi soruma cevap vermedi, önemsiz bi soruydu. 50 dakika cevap vermedi, üst üste titreşim göndeirp durdum. Bilgisayar başında olduğunu biliyordum çünkü şarkı dinliyordu ve beğenmediği şarkı olunca birkaç saniye içine değiştiriyordu. Ordan anlıyordum bilgisayar başında olduğunu. Neyse sinirleniyorum artık yazdım ben buna. Geldim dedi, güya dışardaymış. Çok kötüyüm dedi neden dedim yarın anlatırım dedi. Direttim şimdi söyle diye. Söylemedi çıkmam gerek dedi yarın anlatırım dedi, ben de yarın beni bulursan anlatırsın o zaman dedim ve çıktım. O da çıktı.

Bi kaç kez daha böyle olmuştu. Ertesi sabah soruyodum noldu diye hiç diyodu. Çıkmam gerekiyo diyo ama önemli bişey olduğundan değil uyumaya gidiyo beyfendi, 2 dakika ayırıp cevap yazamıyor. Bıktım artık karar verdim ne kadar sevsem de bitireceğim.

Halen seviyorsanız ilişkinize devam edin derim ben..
Adamı değiştiremezsiniz ya..
Hep böyleymiş çünkü..:delphin:

bu adamla ömür geçmez güselim.bitir gitsin.sana değer werecek biri elbet çıkar karşına tatlım

devam edersen seni çok yıpratacak bir ilişki olacak,senin zaafın olan konuları sana karşı kullanıyor
ona zayıf noktalarını söylersen bunları kendi lehine çevirecek
ona değer verdiğini biliyor,böyle insanlarda diğer insanlara karşı aşalık kompleksi olur,diğer kadınları hayatlarından çıkarmazlar ellerinden gelen çabayı gösterirler,nasılsa olmazsa geride onları bekleyen biri vardır
ama eğer hoşlandıkları kadın onlara evet derse işte ozaman arkada bir bekleyenleri olduğunu anında unuturlar sana tek kelime söyler ve arkalarına bakmadan el sallarlar
başkasını seviyorum...
bunu duymadan iyi düşün....

Önceki konunuzu da okumuştum. Hatası için özür dileyip benzer sorunları çıkarma konusundaki kararlığını devam ettiriyor erkek arkadaşınız... İlişkilerde kadın veya erkeğin özverisi eşit olmalı... İbre hangi tarafa kayarsa o taraf sıkıntı yaşar.
1-Siz onun "kız arkadaşı" olmasaydınız da çeviri konusunda yardım edebilirdiniz.
2-Siz onun "kız arkadaşı" olmasaydınız da 50 dakika sizi bekletebilirdi.
1-Size özel kelimeler söylemesi için menfaat gözetiyor.
2-"Herhangi biri"ne yapılan tutumlar sevgiliye yapılıyorsa o ilişki ister istemez sorgulanır. Siz de sorgulamaya başlamış ve tutarlı davranabilirseniz karar aşamasına gelmişsiniz bile... Eğer erkek arkadaşınızın kendine çekidüzen vermesini sağlar, bunu başaramazsa da firinizi sabitleyip bitirirseniz hem gelecek için güzel bir adım olur hem de bu tip sorunları gördüğü halde "evlenince düzelir" diyen zihniyetlerin işkenceye dönen evlilik hayatlarından mantığınızla sıyrılmış olursunuz. a.s

Back
X