Dün gece bi yazı yazmıştım sevgilimle kadının hizmet etmesi hakkında tartıştığımızı. Bugün sorun çözldü. Özür diledi ben de uzatmadım daha fazla. Akşam msn'de her zamanki gibi konuşuyoduk. Ona sorular soruyodum aklıma o an ne geliyosa. Sohbet ediyoduk. Önce facebookta arkadaş listesinde gördüğüm bi kızı söyledim tanıyo musun kim bu diye? Tanımıyorum ama harikaymış dedi bana. Çok sinirlendim. Kıskanç biriyim bu konularda şaka yapması bile küplere bindiriyor beni. Neyse takılmadım fazla. Birkaç günden beri de bana ingilizcesi kötü diye cümle çevirileri yapıtırıyor. Ben de yapıyorum sorduğunda. Bunda bişey yok ama sinirimi bozan benden bişey isterken "aşkım, bitanem" diyor ama normal konuşmalarımızda hiç söylemiyor. Bunun için de bişey demedim. Soru sormaya devam ediyordum. Bi soruma cevap vermedi, önemsiz bi soruydu. 50 dakika cevap vermedi, üst üste titreşim göndeirp durdum. Bilgisayar başında olduğunu biliyordum çünkü şarkı dinliyordu ve beğenmediği şarkı olunca birkaç saniye içine değiştiriyordu. Ordan anlıyordum bilgisayar başında olduğunu. Neyse sinirleniyorum artık yazdım ben buna. Geldim dedi, güya dışardaymış. Çok kötüyüm dedi neden dedim yarın anlatırım dedi. Direttim şimdi söyle diye. Söylemedi çıkmam gerek dedi yarın anlatırım dedi, ben de yarın beni bulursan anlatırsın o zaman dedim ve çıktım. O da çıktı.
Bi kaç kez daha böyle olmuştu. Ertesi sabah soruyodum noldu diye hiç diyodu. Çıkmam gerekiyo diyo ama önemli bişey olduğundan değil uyumaya gidiyo beyfendi, 2 dakika ayırıp cevap yazamıyor. Bıktım artık karar verdim ne kadar sevsem de bitireceğim.
Sizce yanlış mı yapıyorum? :uhm:
Bi kaç kez daha böyle olmuştu. Ertesi sabah soruyodum noldu diye hiç diyodu. Çıkmam gerekiyo diyo ama önemli bişey olduğundan değil uyumaya gidiyo beyfendi, 2 dakika ayırıp cevap yazamıyor. Bıktım artık karar verdim ne kadar sevsem de bitireceğim.
Sizce yanlış mı yapıyorum? :uhm:
Son düzenleyen: Moderatör: