- 5 Temmuz 2014
- 1.321
- 1.026
- 333
- Konu Sahibi cansu eren
-
Bence yakın arkadaşlarınızı örgütleyin gelsinler size sen hamile kalınca bi güzelleştin felan desinler yanında . Bunu nerden buldun sen anlamiyoz zaten felan . morali bozulsun . İntikam soğuk yenen bir yemektir ..Kızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.
haddime değil ama sfotoğraftakiler sizmisiniz ? eğer öyleyse eşofmanlı haliniz ile siz ondan bakımlı duruyorsunuz
Evet bizizhaddime değil ama sfotoğraftakiler sizmisiniz ? eğer öyleyse eşofmanlı haliniz ile siz ondan bakımlı duruyorsunuz
eşin kendi tipine bakıyor mu hiç
sen daha hoş bir bayansın
bencil adam...
Resimdeki biziz 1 ay once ki halimizHayir o degil de senin paspal halin bile esine bin basar. Kusura bakmayiniz ama sana oyle seyler soyleyince konu sahibesinin esi filinta gibi adam herhald dedim. (kaldi ki oyle olsa bile size oyle bisey soyleyemez) Ama simdi resminizi gorunce ufak capli bir yuh krizi yasadim
o aynaya bakmam yerine senin başına geçirmem daha yerinde olur deseydinOna da sormayi denedim bana niye boyle diyosun neyi eksik ettim diye aynaya bak demekle yetiniyo sadece
eşin kendini ne sanıyorsa sen ondan bin kat daha iyi duruyorsunResimdeki biziz 1 ay once ki halimiz
hamileyken siz değil eşiniz size yaranmak için taklalar atmalıKızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.
Haklisizlik ediyor, madem bir isteği var söyledin sende ona gore giy yada makyaj yapOna da sormayi denedim bana niye boyle diyosun neyi eksik ettim diye aynaya bak demekle yetiniyo sadece
aynaya mı bak diyorOna da sormayi denedim bana niye boyle diyosun neyi eksik ettim diye aynaya bak demekle yetiniyo sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?