Akıl verin lütfen :(

Hamile değilim, bekarım. Bu aralar kendimi öyle salmış durumdayım ki ne makyaj yapıyorum ne kaş bıyıkla ilgileniyorum ve kilo aldım Kadınlar da insan ve bazen HAMİLE ya da evli olmasalar da kendilerine özen göstermeyebilirler. Erkek arkadaşım ben isyan edince her halinle çok güzelsin der şükürler olsun. Bence çok çok yanlış eşinizin söylediği. Ne demişler iyi günde, kötü günde...

Bence yakın arkadaşlarınızı örgütleyin gelsinler size sen hamile kalınca bi güzelleştin felan desinler yanında . Bunu nerden buldun sen anlamiyoz zaten felan . morali bozulsun . İntikam soğuk yenen bir yemektir ..

Canım eşinin sana yapabilecegi en buyuk haksızlık bu. Sen ki hamılesın senı destekleyıp moral verecegıne bunları demesi çok yanlış. Zaten gebenın psıkolojisı norml olmuo bunları deyıp daha kötü yapabılır senı. Hem bebegını taşı hem evını temzle hem yemegını yap bı de beyefendının gönlünü hoş et. Bu nedir yaa. Bıraz insaf vicdan.!

Hayir o degil de senin paspal halin bile esine bin basar. Kusura bakmayiniz ama sana oyle seyler soyleyince konu sahibesinin esi filinta gibi adam herhald dedim. (kaldi ki oyle olsa bile size oyle bisey soyleyemez) Ama simdi resminizi gorunce ufak capli bir yuh krizi yasadim

Resimdeki biziz 1 ay once ki halimiz

Resimdeki biziz 1 ay once ki halimiz
eşin kendini ne sanıyorsa sen ondan bin kat daha iyi duruyorsun

birde bir şeye benzeseymiş demek ki vay senin haline

tip yok

bari iyi bir karakteri olsaymış

sonuçta o karnında taşıdığın çocuk ikinizin ortak çocuğu sadece senin değil

Cocuk yani esiniz daha neyin ne oldugunun farkinda degil.dogumda yaniniza alin da izlesin ogrensin cocukcagiz.

Ben insanları dış gorunusleriyle yargilamaktan hoşlanmam.
amaaa..busefer hakketti senin kalas kocan.
önce bi kendi tipine baksin...
sana laf edeceğine.
hamilesin sen beee hamile......
anlayissiz odun

hamileyken siz değil eşiniz size yaranmak için taklalar atmalı

Konu sahibi lütfen kusuruma bakmayın affınıza sığınarak o tipsiz eşiniz gitsin önce kendini bi yeni baştan yaratsın kim gaz veriyo bunlara be vallahi tekme tokat girişesim geldi bence son sürat hakaret edin lütfen edin ve buraya yazın ki bizim de içimizin yağları erisin yuh artık ya

Canım bende üzülerek söyleyeceğim ama Eşiniz çok ilgi bekleyen ve tam olgunlasamayan biriyse hamilelik için biraz acele etmissiniz. Esinize artık bi bebeğiniz olacagina ve önceliklerinizin onun olması gerektiğine alistirmaniz lazım. Kendinde bi hata arama bence. Esin yeterince olgun düşünemiyorum sanırım. Yoksa hamilelik sürecinde sana fazlasıyla destek olması gerekirdi.

Tutmayin beni parcaliyciim İlyas salman kılıklı kocanizi. Benim hamileligimde burnum egemenliğini ilan etmişti. İnsana evrilmek üzereyken dogurdum. Eşim eve geldiğinde "naber burun?" diye hal hatır soruyordu ahshs. Ben böyle şeylere pek takilmazdim ama esinizin ebeveynleri tam yapamamışlar onu, olmamış yarim kalmıs. Kalas.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…