- 3 Ekim 2014
- 39
- 10
- 18
- 31
- Konu Sahibi cansu eren
-
Kızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.
eşin kendi tipine bakıyor mu hiçKızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.
1 buçuk yıllık evsliisn 5 aylık hamilesin varKızlar ben napcağımı şaşırdım. Bir buçuk yıllık evli 5 aylık evliyim. Hamileligim zorlu geçiyor biraz. Ama eşim bunu umursamak yerine neden eskisi gibi kendine bakmıyosun neden sevgili olduğumuz günlerde ki gibi değilsin demeye başladı. Ben elimden geldigimi yaptığımı düşüyorum. Evin temizliği kendi bakımım ona olan ilgim hiç değişmedi. Neyim yetmiyor anlamadım ben.
Ben 3 kilo aldim yani suan 50 kiloyum bebek buyudukce zor kalkiyorum bel agrim cok fazla varHamileyken yine kendine bakamiyorsun ?
Zormu geçiyor
Ben 3 kilo aldim yani suan 50 kiloyum bebek buyudukce zor kalkiyorum bel agrim cok fazla var
Ben yatak odasini ihmal etmemeye calisiyorum ki gücüm yettikçe zorKendini salma kıRmızı gecelik giy diyenler dökülür birazdan.
Eğer dediğin gibi, evle ilgili işler, kendi bakımın, ona olan ilgin değişmediyse, herşey yolundaysa daha ne yapabilirsin ki?
Insan oğlu doyumsuz işte...
Çocuk sahibi olma düşüncesine alışamamış da olabilir.
Saçmalardan seçmeler
Şu erkekler hamile kalsa keşke, bir grip olunca çekilmez oluyorlar doğumu düşünemiyorum
eşin kendi tipine bakıyor mu hiç
sen daha hoş bir bayansın
bencil adam...
Yatak odası derken?Ben yatak odasini ihmal etmemeye calisiyorum ki gücüm yettikçe zor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?