Akil verin mutsuzum :(

Kirmizifiyonk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2014
2
0
1
Ankara
Merhaba benim bir sorunum var cok ciddi bir sekilde bosanmayi dusunuyorum ama yinede pisman olmaktan korkuyorum
5 yildir evliyim 3 yasinda bir oglum var ve oglumun otizm rahatsizligi var. Gorucu usuluyle evlendik ve ilk baslarda esim cok ilgiliydi siirler yazardi hediyeler surprizler falan yapardi.. Hamile kaldigimdan beri o ilgi kademe kademe azaldi.. Su an benimle nerdeyse hic konusmuyor ve 2-3 ayda bir birlikte oluyoruz. Siddet hakaret vs. yok ve hic bir zamanda olmadi. Sordugumda ise neden benimle konusmuyorsun falan dedigimde cok calisiyorum yoruluyorum diyor. Hic beni disari goturmuyor hic ilgilenmiyor ve hic evde olmuyor. Yalnizim acikcasi ve evlimiyim degilmiyim belli degil. Oglumuza ilgisi oldukca yuksek cok seviyor cok ilgileniyor. Daha fazla cocuk yapalim diyor seni seviyorum ben falan diyor. Bunlari dedigi halde benimle ilgilenmemesini anlamiyorum benimle hic konusmuyor nerdeyse. Psikolojim iyice bozuldu kac kere dedim bak boyle devam etmez beni sevmiyorsan soyle istemiyorsan soyle bosanalim dedim. Hemen cocuklar gibi aglamaya basliyor yok ben sensiz yasayamam falan diyor ama benimle iliskiye girmiyor ve hic ilgilenmiyor. Bilmiyorum napacagimi ailem her zaman arkamda bosansam yine arkamda olurlar ama onlar yuvani elinden geldigince dagitma diyor. Ekonomik olarak bir sorunum yok kendi ayaklarimin ustunde durabilirim cocugumuda kendimide kimseye muhtac etmem. Sadece kafami kurcalayan sey oglum.
Esimle aramda 6 yas var ben 25 o 31 yasinda ogretim durumumuz cok farkli o ortaokul terk ben universite mezunuyum. Esim hakkinda bunlar geldi aklima.
sizce ne yapmaliyim?

Merhaba benim bir sorunum var cok ciddi bir sekilde bosanmayi dusunuyorum ama yinede pisman olmaktan korkuyorum

bence sorumluluğunuz ağır.cocuk farkında olmadan ilişkinizi yıpratıyor olabilir.seninde karamsarlığa düşmene sebeb olmuş,bence biz kadınlar böyle durumlardailk önce kocalarımıza yükleniyoruzşsende şuan öyle yapmışsın.kocanın değerli bir insan olduğunu düşünüyorsan evliliğini bitirmek yerine canlandımayı denemelisin. inanki ondan daha iyisini değil bir farklısını bulursun.artı birde cocuğun var.

zaten eger bosanirsam tekrar evlenmeyi dusunmuyorum elin adami gelipte benim cocugumun rahatsizligini benim basim kakacaktir cocugumla dalga gececektir..
benim cocugumun rahatsizligi son 6 aydir ortaya cikti ondan once bilmoiyorduk ve yine boyleydik.. esim gercekten degerli bir insan ne istesem yapar cocuguna asik bir baba hic bir zaman beni kimsenin yaninda kotulemez ailesine karsi hep beni över.. ama benimle ilgisi yok hani nasil desem tartisamiyoruz bile neden boyle yapiyorsun diyorum haklisin diyor neden benimle konusmuyorsun duzeltecem kendimi diyor neden iliskiye girmiyorsun benimle duzeltecem diyor biktim artik hep ayni laflari duymaktan.. cunku kendini duzeltmiyor sadece o dakikada konustmugumzda bos vaadlerde bulunuyor.. bin bir turlu sey denedik tatile gittik ona daha fazla ilgi gosterdim ama yok yani sanki otel gibi nasilsa karim evde beni bekliyor dusuncesi var onda.. simdi ona desemki cok pahali bir canta istiyorum hemen gider alir o derece para falan kismaz benden ama benimle iki cift laf etmez izinli gununde diziler izler yatar. bir kadin olarak gururum cok inciniyor benimle birlikte olmak istemedigi icin.. gururumu ayaklar altina aldim kac kere ama yok yani sanki ev arkadasiyiz..

cnm isin zormus ama belliki esin seni seviyor. onunla ciddi birkez daha konussan bi psikolaga gitseniz bekli cözüm bulabilirsiniz. esinin cinsellik anlaminda problemleri de olabililr sana söyleyemiyordur. Allah yardicin olsun kardesim...

Bakımsızlık erkekte uzaklaşmaya yol açar ince rahatsız edici kokular yatağa girmeden önce duşunu al onun hoşuna gidecek şeyler giy tavrınla konuşmanla etkile ama yavaş yavaş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

zaten eger bosanirsam tekrar evlenmeyi dusunmuyorum elin adami gelipte benim cocugumun rahatsizligini benim basim kakacaktir cocugumla dalga gececektir..
benim cocugumun rahatsizligi son 6 aydir ortaya cikti ondan once bilmoiyorduk ve yine boyleydik.. esim gercekten degerli bir insan ne istesem yapar cocuguna asik bir baba hic bir zaman beni kimsenin yaninda kotulemez ailesine karsi hep beni över.. ama benimle ilgisi yok hani nasil desem tartisamiyoruz bile neden boyle yapiyorsun diyorum haklisin diyor neden benimle konusmuyorsun duzeltecem kendimi diyor neden iliskiye girmiyorsun benimle duzeltecem diyor biktim artik hep ayni laflari duymaktan.. cunku kendini duzeltmiyor sadece o dakikada konustmugumzda bos vaadlerde bulunuyor.. bin bir turlu sey denedik tatile gittik ona daha fazla ilgi gosterdim ama yok yani sanki otel gibi nasilsa karim evde beni bekliyor dusuncesi var onda.. simdi ona desemki cok pahali bir canta istiyorum hemen gider alir o derece para falan kismaz benden ama benimle iki cift laf etmez izinli gununde diziler izler yatar. bir kadin olarak gururum cok inciniyor benimle birlikte olmak istemedigi icin.. gururumu ayaklar altina aldim kac kere ama yok yani sanki ev arkadasiyiz..

arkadaşım herkesın sevılmeyecek bır yanı vardır..kaldı kı eşin boyle degılmış.. sonrasında olaylar gelışmış..
sabret cozulmeyecek bırşey goremıyorum ben..

Çocuk gerçekten eşler arasında farklı bir boyuta geçmeye neden oluyor.
Hele ki rahatsızlığı olan bir çocuk daha fazla ilgi bekleyecektir.
Siz çaba gösterin biraz, eşinizin ilgisini çekmeye çalışın.
Bazen konuşmak yerine faaliyete geçmek daha çok işe yarayabiliyor.

Back
X