Akıl verin ne olur

CANIM2YAVRUM

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Nisan 2013
280
115
123
İstanbul
Kızlar. Benim kızım izin vermiyecegimi bildiği halde arkadaşınla anlaşmışlar yılbaşını arkadaşının evinde kutluyacaklarmış.evlerini bilmiyorum ,aile yaşantılarını,kim olduklarını dahil bilmiyorum.sadece kızı birkaç kere gördüm fazla tanımıyorum.kızım babasını aramış sen bizi getirir diye esimde kızım benim işim var geç geleceğim eve arkadasin bizde kalsın demis.kızda anne ve babasına sormuş hayır demişler.saygı duyarım izin vermemelerine çünkü bende güvenemiyorum tanımıyorum .ikiside 14 yaşında.birazdan kızın babası gelecekmis sizi ben alırım demiş.ben kızımı yollamak istemiyorum.eşim kızımın ısrarlarına karşı izin vermiş neyapayım kızlar.akıl verin dünyanın yüzbin türlü hali var.güvenemiyorum

Kızlar. Benim kızım izin vermiyecegimi bildiği halde arkadaşınla anlaşmışlar yılbaşını arkadaşının evinde kutluyacaklarmış.evlerini bilmiyorum ,aile yaşantılarını,kim olduklarını dahil bilmiyorum.sadece kızı birkaç kere gördüm fazla tanımıyorum.kızım babasını aramış aramış sen bizi getirir diye esimde kızım benim işin var geç geleceğim eve arkadasin kalsın demis.kızda anne ve babasına sormuş hayır demişler.saygı duyarım izin vermemelerine çünkü bende güvenemiyorum tanımıyorum çünkü.ikisinde 14 yaşında.birazdan kızın babası gelecekmis sizi ben alırım demiş.ben kızımı yollamak istemiyorum.eşim kızım ısrarlarına karşı izin vermiş neyapayım kızlar.akıl verin dünyanın yüzbin türlü hali var.güvenemiyorum

Kiziniz bugün mü haber veriyor?

Kızlar. Benim kızım izin vermiyecegimi bildiği halde arkadaşınla anlaşmışlar yılbaşını arkadaşının evinde kutluyacaklarmış.evlerini bilmiyorum ,aile yaşantılarını,kim olduklarını dahil bilmiyorum.sadece kızı birkaç kere gördüm fazla tanımıyorum.kızım babasını aramış sen bizi getirir diye esimde kızım benim işim var geç geleceğim eve arkadasin bizde kalsın demis.kızda anne ve babasına sormuş hayır demişler.saygı duyarım izin vermemelerine çünkü bende güvenemiyorum tanımıyorum .ikiside 14 yaşında.birazdan kızın babası gelecekmis sizi ben alırım demiş.ben kızımı yollamak istemiyorum.eşim kızımın ısrarlarına karşı izin vermiş neyapayım kızlar.akıl verin dünyanın yüzbin türlü hali var.güvenemiyorum

ben olsam göndermem.
hem yaşı çok ufak hem de aileyi tanımıyorsunuz.
madem öyle onların kızı gelip sizde kalsın. bakalım izin verecekler mi?

Aile eviyse bir şey olmaz inşallah ama güvenmemeniz normal.

Kızınızdan önce kocanızla işiniz var.

Once eş'inizle sorununuzu halledin kızınız babadan izin istediğinde annenle bi konuşayım demesi lazım hem kızınız yüz bulmamıs olur.. ben olsam ikisini de cezalandırırdım bir daha senden habersiz onayın olmasan bişey yapamazlar.

Arkadaşı sizde kalmıyor kızınız niye onlarda kalsın ki. Bence göndermeyin Allah göstermesin sonra siz agliycaginiza bi gece kızınız ağlasın.

Bugün haber verdiyse izin vermezdim..sizi zor durumda birakmis..tanimadiginiz insanlar sonucta..insanin aklina her sey geliyor..

Önceden haber verse en azindan bi tanima firsatiniz olurdu..ya da ölcüp tartardiniz..son dakika istenen izinin bi anlami yok..o da anlar hatasini böylece..

Evde bi aktivite planlayın dikkatini çekicek. Göndermeyin nolusa olsun. Daha bugün müge anlıda 15 yaşındaki bi kızın cesedini buldular Allah muhafaza. Maalesefki manyak insan çok fazla etrafta ;(

güzelce çekin kenara açıklayın .. bak arkadaşın aileside izin vermedi bizi tanımadıkları için deyin.. bizde onları tanımıyoruz..
hem bu akşamı ailecek geçirelim vs deyin.. aklım sende kalıcak bütün gecem rezil olacak vs.. duygu sömürüsü falan yapın işe yarar belki..

Vermediler izin .. Dahada benim kızımıda alıp getirecek arkadaşının babası

Esiniz izin vermeseymis bunlar olmayacakmis..sizi ne kadar zor bi duruma düsürmüs..normalde babalar izin vermez aslinda..

Son dakika haber verdigi icin,ailesini tanimadiginiz icin,babasinin degil hic tanimadiginiz bi adamin onu arabasiyla alacagi icin tedirgin oldugunuzu söyleyin..bak onun ailesi de izin vermiyor deyin..o ordayken tedirgin saatler gecireceginizden bahsedin..

Back
X