- Konu Sahibi minnosumbenim
-
Piskolata
bizde her kurban bayramını kayınvalidemin annesinin yaşadığı şehirde geçiririz
arefe günü gider 2.günü döneriz
aslında doğru 1.günü hem kurban hem ziyaret hem yemek yetişmez bizim de öyle oluyor çünkü kurban kesiyorlar yemek çay ziyaret derken geç oluyor
sadece size kayınvalideniz gelmezsiniz diye 1.günü döneriz diye kandırmış o kadar
curiouss
kuzum hiç bir günde geliniri mi onların amaç sizi götürsünlerde nasıl olsa kalırlar bırakıp gelemezler ya
bence gitmeyin hiç hoşlanmam daha dün 1 bugün 2 ne demek emri vakilenmeler yüz vermeyin derim... ama siz terslemeyin sonra hepten kötü olrsunuz
yani sert konuşmadan kesin bir tavır sergileyin.... eşinizede eğer illaki gideceksen sen git ben bana sorulmadan yapılanlara dahil olamam çocuk değilim yönlendirmelere gelemem onlasr kafalarına göre takılacak bnde arkalarında dolanacağım gelemem sende gitmezsen sevinirim deyin
ben hakverdim sana bnde sevmem bana sorulmadan benm adıma plan yapılmasını... sonuçta çalışıosn hiç işin olmasa bile evnde yatarak geçirceksn bayrmı belki... yada belki eşinle basbasa gezmek keyf yapmak istiyosun ... bence eşinle konış 1 günümüzü ayralım oraya de uygun bi dille ... ama sert olma ailesi snçta
evet resmen kandırıldım banada öyle geliyo bugün konuşup gelemiycemi söylüycem o zamn eşimle yine kötü olcaz o da sinirlenecek ama neyse bu sefer böyle olsun die beni geçiştirecek .. off yaa zaten bayramda da yakamızdan düşmüyceklerdi ziyeretleri birlikte yapcakmışız çıldırmak üzereyimm
bizde her kurban bayramını kayınvalidemin annesinin yaşadığı şehirde geçiririz
arefe günü gider 2.günü döneriz
aslında doğru 1.günü hem kurban hem ziyaret hem yemek yetişmez bizim de öyle oluyor çünkü kurban kesiyorlar yemek çay ziyaret derken geç oluyor
sadece size kayınvalideniz gelmezsiniz diye 1.günü döneriz diye kandırmış o kadar :26:
KRoNiKDeLi
Galibiyetiniz vatana millete hayırlı,uğurlu olsun...
Yaşlandığınızda sizi ve akrabalarınızı ziyaret etmek yerine,arkadaşlarıyla vakit geçirmeyi ya da tatile gitmeyi tercih eden oğlunuz ve gelininiz olduğunda dün geceki yaşanılanın vicdan azabını çekmezsiniz umarım...
İyi Bayramlar...
Fotosentez
Neden ailenin yanında kalmama, onları istememe gibi yorumlanmış olay ben anlamadım.
Yani konu sahibi deseydi, kayınvalidem ilk bayram yanımızda kalın diyor diye, o zaman hiçbir sorun yoktu, bende bunun kötü birşey olmadığını düşünür, eşinizi kırmayın bu bayram gibin öbür bayramda sizin ailenize gidersiniz, evlilik fedakarlık gerektirir derdim.
Ama burda konu başka birşeye geliyor, önceden bir günü kabul etmiş bir aile, planlarını ona göre yapan bir hanım, ki sanırım çalışan bir bayan ev hanımı değil, herşeyini ona göre ayarlamış. Ama son dakikada olmaz ben istemem geleceksiniz antığında bir aile var. Bunun neresi doğru?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?