Bu kararı sizin vermeniz daha doğru boşanınca hayatınız Nasıl olur az çok tahminlerde buluna bilirsiniz kendiniz için yada evliliğiniz devam etse neler değişir yada değişmez mi
Çama şimdi burda saçmalamışsın. öyle yakın arkadaş olmaz olsun ne ve hayır bütün erkekler yapmıyor. pislikler yapar bunu.
ne demek ya her evli erkek yapar. her evli erkek gidip fuhuş mu yapıyormuş? iğrençleşmesinler ya. tertemiz adamlar var bu dünyada, allah aşkına sinir etmeyin insanı.
Şimdi benim anlamadığım şey şu siz bu programı eşinizin telefonu na mı kurdunuz eğer böyle yaptıysanız eşiniz dinlendiğini anlamadımı?
Bebek olmasa ilk işim kendi canıma kıyardım içim içimi yiyor kimseyede anlatamıyorum dalga gecerler diye
Dinleme programı nedir ilk kez duydum bende yukleyeyim
Dinleme programı nedir ilk kez duydum bende yukleyeyim
Allah korusun o ne demek öyle.Hayatta insanlar ne dertlerle yaşıyolar bu kadar güçsüz olmayın.Herşeyden önce böyle şeyler çok günah.En fazla boşanırsınız ya. Böyle seyler düsünmeyin lütfen..[/QU
Yaşamayan anlayamaz işte
Ç
Ben bilsem zaten ona sormam erkek gözüyle yorumu bu
afedersin ama neyi bilsen? yani neyi bilmiyorsun da gidip soruyorsun başkalarına? kocan gayet net birşey yapmış bunun hangi dilde olursa olsun başka açıklaması yok yani. sen öfkeli olman gerekirken kendinde şuç aramışsın, şaka gibi. neyse umarım kendin ve çocuğun için doğru olanı yaparsın. bye.
Pardon ama neyin kafasını yaşıyorsun sen
eşinizi dinlemek nerden aklınıza geldi?yani sizi şüpelendiren bişeyler mi vardı?
erkektir yapar.
güle güle
Anladığım kadarıyla eşinizin maddi durumu iyi ve siz de rahatınızı bozmak istemiyorsunuz...bundan sonra o pislikle aynı yatağa nasıl gireceksin miden kaldıracak mı neyse daha fazla yazmayayım
Hiç olmadı ya birde beni düşündüren nokta o sabah 8 de işe gidiyor her akşam 7 de evde hangi ara yaptı anlamadım programı denemek için yükledim ıphonelarda olmuyor sadece play store dan yükleniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?