Akıl verin nolur

Ya anlamiyom bu erkek milletini , evde tertemiz hanimlari durur gozleri dosardakileri gorur. Sinir oldum allah yardimcin olsun.

Yek tarafli bosanma olmasa cogu cift bosanamazdi bebegi dusunmek yenimi aklina gelmis daha fazla yazmiuim dusunduklerimi yazarsam uckuruna sahip olamayan kocan yuzunden ban yiycem

Yakın bir erkek arkadaşımla dertleştim bunu yapmayan evli erkek yok gibi diyor erkek muhabbetlerinden herşey anlaşılıyo dedi bana acaba gerçekten öylemi eşimi boşasam hayatım boyunca tek yaşayamam tekrar evlensem yinemi aynı seyleri yaşayacağım

Ya anlamiyom bu erkek milletini , evde tertemiz hanimlari durur gozleri dosardakileri gorur. Sinir oldum allah yardimcin olsun.

Sağolasın bide bakımlı sarışın bir bayanım sözde ama musibet geliyorum demiyor

40indan sonra azani tenesir paklar. Bulmuş 26 yaşında kadını yetinmiyor bir de karıya gidiyor. Bir daha guvenebilecek misiniz ? Boşanmayi pek dusunuyorsunuz gibi gelmedi bana. Ama kesinlikle dusunmelisiniz. Affetmek icin kilif uydurmayin olur mu ? Bu isin savunmasi olmaz cunku.Yapamaz,yapmamalı.

Çok iğrenç ya.. Allah yardımcın olsun.

Yakın bir erkek arkadaşımla dertleştim bunu yapmayan evli erkek yok gibi diyor erkek muhabbetlerinden herşey anlaşılıyo dedi bana acaba gerçekten öylemi eşimi boşasam hayatım boyunca tek yaşayamam tekrar evlensem yinemi aynı seyleri yaşayacağım
Bunu yapmayan evli erkek yok gibi mi ? Peki benim çevremde neden aldatma yüzünden boşanma hiç yaşanmıyor ? Kendi yedikleri halta kılıf uydurmaktan başka bir şey değil bu. Ahlak,karakter,sadakat olmadıktan sonra evlilikte hic bir seyi duzeltmiyor iste. Kanmayin şu sözlere.

Bazi erkekler kendi aralarinda bu konulari konusuyolarsa hic gitmeyende altta kalmamak icin gidiyom diyo.boyleleride var ne yazikki guya erkek karisindan korkmuyo.

Allahım bu konuda yüzüme gülmemiş

Olsun vardır herşeyde bir hayır. Derdi veren Allah gücünü kuvvetinide verir.Ne istediğinizi tamamen düşnüp kararınızı verip ona göre davranın.Fevri düşünmeyin.

ayy, iğrenç mahluk, pislik herif. hastalık kapmadığınıza şükredin (yine de hemen bi tahlil verin hepatit filan ayy bi sürü hastalık var şerefsiz yaa)

hemen boşayın. onun laflarıyla olmaz bu işler, ispatınız var herşeyiniz var. adamın aklını alırlar. nafakanızı bağlayın herşeyini de alın pislik ya. bi kere yaptığı zina zaten başlıbaşına suç. fuhuş yani. onu var ya haşat ederler. kayınvaliden de arkandaysa hiç durma. bu hastalıktır. hani derler ya karıya kıza gitmek filan..

yapar yani, pislik hayvan ya. dua et de sana bişi bulaştırmamış olsun.

Onu bir avukat arkadaşıma sordumda telefon dinleme bir suçtur diyo sen zararlı olursun baska delil bulmalısın diyorda başka bir şey bulamam ki
Habersiz olunca suc evet.Illa bir delil olmasi lazim degil bosanmak istiyorum aldatildim demen yeterli cekismeli olur ama olur.Siz bosanmak istemiyosunuz o yuzden aklinizdan silin huzurunuzu kacirmayin heran.

Bazi erkekler kendi aralarinda bu konulari konusuyolarsa hic gitmeyende altta kalmamak icin gidiyom diyo.boyleleride var ne yazikki guya erkek karisindan korkmuyo.

Allahından bulsun hepsi

Olsun vardır herşeyde bir hayır. Derdi veren Allah gücünü kuvvetinide verir.Ne istediğinizi tamamen düşnüp kararınızı verip ona göre davranın.Fevri düşünmeyin.

Bebek olmasa ilk işim kendi canıma kıyardım içim içimi yiyor kimseyede anlatamıyorum dalga gecerler diye

Bunu yapmayan evli erkek yok gibi mi ? Peki benim çevremde neden aldatma yüzünden boşanma hiç yaşanmıyor ? Kendi yedikleri halta kılıf uydurmaktan başka bir şey değil bu. Ahlak,karakter,sadakat olmadıktan sonra evlilikte hic bir seyi duzeltmiyor iste. Kanmayin şu sözlere.
'm yazmis benim yerime me nerden biliyomus dunyadaki tum erkekleri a

Selam kızlar eşimle severek aşkla evlendik 5 yıldır evliyiz 7 aylık bir oğlum var ben 26 yaşındayım eşim 38 geçen gün telefonuna dinleme programı yükledim arkadaşıyla bir konuşmasında yıkıldım sürekli olarak paralı kadınlara gidiyormuş itiraf ediyor boşanıcam dedim sürekli ağlıyor pişmanım bebeği düşün diyor güvenini kazanıcam tekrar diyor kafam çok karışık siz olsanız naparsınız nolur akıl verin içim acıyor
Bu kararı sizin vermeniz daha doğru boşanınca hayatınız Nasıl olur az çok tahminlerde buluna bilirsiniz kendiniz için yada evliliğiniz devam etse neler değişir yada değişmez mi

ama şimdi burda saçmalamışsın. öyle yakın arkadaş olmaz olsun ne ve hayır bütün erkekler yapmıyor. pislikler yapar bunu.
ne demek ya her evli erkek yapar. her evli erkek gidip fuhuş mu yapıyormuş? iğrençleşmesinler ya. tertemiz adamlar var bu dünyada, allah aşkına sinir etmeyin insanı.

Şimdi benim anlamadığım şey şu siz bu programı eşinizin telefonu na mı kurdunuz eğer böyle yaptıysanız eşiniz dinlendiğini anlamadımı?

Back
X