- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Rica ediyorum artik konulara , sapla samani ayiramiyorum secenegi eklensin. Ona gore bazi uyelere ilimli yaklasalim.
Ben konu sahibine bosanmasini tavsiye edebilirsiniz dedim ama konu sahibine burada konu actigi icin bosan bosan bosan diye diretme hakkiniz yok. 
Su mesaji begenmisim. Size ornek mesaj veriyorum. Bundan sonra calisin oyle gelin.

sevgili kardeşim öncelikle çok kötü bir tecrübe yaşıyorsun şu an. asla ne seni ne eşini kınarım. her şey insanoğlu için. ha eşini kınamam da küfredebilirim.
Bu işin oluru ve doğrusu evet boşanmaktır. Fakat senin hayat gerekliliklerin ve duygu durumun buna müsait değilse, sindiririm,unuturum diyorsan konuyu uzatmayacaksın. hele ki eşine boşanmayı dillendirmeyeceksin. Çünkü boşanmayıp kaldığında ne kendine ne de eşinin sana saygısı kalmayacak. ve eşin belki bunu yeniden yapmayı kendine hak görücek.
ha deme ki boşanırasam aç açıkta kalırım. muhakkak bir çıkış yolun olur. evet şu an senin acınol büyük senin gibi hissetmek mümkün değil, dünya başına yıkılmış gibi ama insanlar ne kötü imtihanlar yaşıyor.
o nedenle daha beteri ile sınava tabi olmadığın içi Şükret.
umarım kendin ve bebeğin için en hayırlı kararı verirsin. ve ne olursa olsun en kısa zamanda bir test yaptır. en acil olanı bu şuan
Su mesaji begenmisim. Size ornek mesaj veriyorum. Bundan sonra calisin oyle gelin.

Son düzenleme: