Akıl verin nolur

Rica ediyorum artik konulara , sapla samani ayiramiyorum secenegi eklensin. Ona gore bazi uyelere ilimli yaklasalim. :KK53:Ben konu sahibine bosanmasini tavsiye edebilirsiniz dedim ama konu sahibine burada konu actigi icin bosan bosan bosan diye diretme hakkiniz yok. :KK51:
sevgili kardeşim öncelikle çok kötü bir tecrübe yaşıyorsun şu an. asla ne seni ne eşini kınarım. her şey insanoğlu için. ha eşini kınamam da küfredebilirim.
Bu işin oluru ve doğrusu evet boşanmaktır. Fakat senin hayat gerekliliklerin ve duygu durumun buna müsait değilse, sindiririm,unuturum diyorsan konuyu uzatmayacaksın. hele ki eşine boşanmayı dillendirmeyeceksin. Çünkü boşanmayıp kaldığında ne kendine ne de eşinin sana saygısı kalmayacak. ve eşin belki bunu yeniden yapmayı kendine hak görücek.
ha deme ki boşanırasam aç açıkta kalırım. muhakkak bir çıkış yolun olur. evet şu an senin acınol büyük senin gibi hissetmek mümkün değil, dünya başına yıkılmış gibi ama insanlar ne kötü imtihanlar yaşıyor.
o nedenle daha beteri ile sınava tabi olmadığın içi Şükret.

umarım kendin ve bebeğin için en hayırlı kararı verirsin. ve ne olursa olsun en kısa zamanda bir test yaptır. en acil olanı bu şuan

Su mesaji begenmisim. Size ornek mesaj veriyorum. Bundan sonra calisin oyle gelin. :KK8:

Son düzenleme:
Yakalamasaydiniz pisman olmayacakti.

Gerisine siz karar verin.

sen annende 1 saatde kalsaydın bu adam her turlu senı aldatacaktı
ayrı kalmanız senı aldatmasını haklı cıkarmaz bı kere
bıde nıye dınleme programı yukluyorsunuz yahu
bosanmıcaksan herseyıne goz yumcaksın gormeyecek duymayacak bılmeyecek yuzune vurmayacaksın
cunku senın herseyı bıldıgını ogrendıkden sonra bosanmazsan kocanın gozunde dusebılecegın en kotu durumda olursun haklıyken kendını haksız duruma dusurursun ve daha sonra daha ıgrenc seylerı yapar o cesaretı bulur

Selam kızlar eşimle severek aşkla evlendik 5 yıldır evliyiz 7 aylık bir oğlum var ben 26 yaşındayım eşim 38 geçen gün telefonuna dinleme programı yükledim arkadaşıyla bir konuşmasında yıkıldım sürekli olarak paralı kadınlara gidiyormuş itiraf ediyor boşanıcam dedim sürekli ağlıyor pişmanım bebeği düşün diyor güvenini kazanıcam tekrar diyor kafam çok karışık siz olsanız naparsınız nolur akıl verin içim acıyor

Sırf çocuk için diyerek şans verirdim .sonuçta eve getirmiyor kadını üzerine getirmiyor asıl olan sensin onun için öyleleride var gidiyor yanında kalıyor falan birgün onda birgün bunda yani .asıl kıymetlisi sen olmasaydın ağlamazdı .Pişman da olmuş .her kul hata eder .kulların en hayrlısı tövbe edenlerdir . .

Kendine bi sor otur deki ya ben kocami aldatsaydim nefsime bi an uyup. Ve kocam bunu bilseydi beni bosamazmiydi belkide parca pincik ederdi namussuz kari diye. Cocuklarimi bile elimden alirdi.

Yapardi bence cunku o erkek ya gururu var biz kadinlarin yokmus gibi. Evet aynisini sen yapsaydin emin ol sana zarar bile verirdi. Kendi yapinca hüngür hüngür aglar duygu sömürüsü yapar. Bacim affetme

Onu bir avukat arkadaşıma sordumda telefon dinleme bir suçtur diyo sen zararlı olursun baska delil bulmalısın diyorda başka bir şey bulamam ki

test yapılsın belli olmuyomu öyle şüphelerim var desen ..

Bir şans daha verip dene derim . O onun günahı . Belki bir daha yapmaz gercekten. hem onuda bu günanhtn kurtarmış olursun belkide . Bir Anlık sinirinli kati kararlar alma . Bir kere daha dene ve gözlemle bnce .

Sırf çocuk için diyerek şans verirdim .sonuçta eve getirmiyor kadını üzerine getirmiyor asıl olan sensin onun için öyleleride var gidiyor yanında kalıyor falan birgün onda birgün bunda yani .asıl kıymetlisi sen olmasaydın ağlamazdı .Pişman da olmuş .her kul hata eder .kulların en hayrlısı tövbe edenlerdir . .

Çok mantıklı. Çocuk için şans vermek gerek çünkü her çocuk böyle bir babayı hak eder. Sonuçta kadını eve getirip gözünün önünde de sevişebilirdi, birlikte threesome yapmaya da zorlayabilirdi, insaflı adammış çok şükür, belli etmeden yapmış. Hem pişman da olmuş, ilginç bir şekilde tam da yakalandığı zaman pişman olmuş, Allah'ın bir hikmeti bu. Düzenli olarak ne idüğü belirsiz onlarca kadınla aldatması sadece bir "hata". Şerefsizlik, haysiyetsizlik, onursuzluk değil. Bu kulun minik hatasını affet, dinimiz, amin.

Zor durum gercekten.. Bosanirsam ev lazim is lazim demissin ailene donemez misin ? Eger ki istersen ustesinden gelebilirsin birsure ailende kalip isine gucune bakarsin yasin cok genc kendi ayaklarinin uzerindemi duramayacaksin .. Aldatma konusunda cok katiyim ama Allah korusun basima gelse ne dusunurum ne yaparim bilemiyorum bekara kari kosamak kolay derler simdi kesinlikle affetmem diyorum ama oyle birsey oldugunda kim arkamda bilemem .. bosanmayi dusunmediginde ilerisini dusun o adamla ayni yataga girebilecekmisin onun kiyafetlerini yikayabilecekmisin yillar boyunca bi travma yasayacaksin ve hep sikintida olacaksin... iyi dusun tasin egriyi dogruyu olc derim .. cocugunuzu tek basinizada yetistirebilirsiniz... bosanmam diyosa ister bosa ister bosama yaninda degilim artik diye resti cekebilirsiniz .. ha bosanmak istemiyorsaniz unuturum sindiririm diyorsaniz bi sure uzak kalin derim ..

Yakın bir erkek arkadaşımla dertleştim bunu yapmayan evli erkek yok gibi diyor erkek muhabbetlerinden herşey anlaşılıyo dedi bana acaba gerçekten öylemi eşimi boşasam hayatım boyunca tek yaşayamam tekrar evlensem yinemi aynı seyleri yaşayacağım

Hayır öyle değil her erkek yapmaz. Siz de buna inanmak istiyor gibisiniz.
Zaten insan güvenmediği biriyle neden evli kalır ki?

Peki bişi soracağım. Programı eşinin teline yukledin. Dinlemeyi kendi telinden mi yapıyorsun yoksa eşinin telinden mi ?

Çok mantıklı. Çocuk için şans vermek gerek çünkü her çocuk böyle bir babayı hak eder. Sonuçta kadını eve getirip gözünün önünde de sevişebilirdi, birlikte threesome yapmaya da zorlayabilirdi, insaflı adammış çok şükür, belli etmeden yapmış. Hem pişman da olmuş, ilginç bir şekilde tam da yakalandığı zaman pişman olmuş, Allah'ın bir hikmeti bu. Düzenli olarak ne idüğü belirsiz onlarca kadınla aldatması sadece bir "hata". Şerefsizlik, haysiyetsizlik, onursuzluk değil. Bu kulun minik hatasını affet, dinimiz, amin.

Bende bu adamın yüzünü yıkamıyorum zaten .hatası aşikar orası öyle ama ;herkes 2. bir şansı hakkeder o senin buda benim görüşüm .katılmak zorundada değilsn .
hem sana hitaben yazmadım ben bunu zaten, konu sahibine yazdım .bu ne hiddet böyle.
ayrıca affeden din değil Din sahibi Allahtır .
kimi affeder kimi etmez orasını Ancak Allah bilir .

İlk Bebek olduğu için hem tecrübesizdim hemde kolik bir bebekti 3 ay annemde kaldım hergün yanımıza gelip bizi görüp gidiyordu ama haliyle cinsel hayat askıya alınmıştı

Ha yani kadinlara gitmesi normal mi oluyor bu durumda...
Siz kendinizce bi kilif bulmussunuz kocanizin pisligine...

Back
X