- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir sebebi yokmuş. İkimiz de sağlıklıyız ben hamile kalabiliyorum, ama olmuyor işte. Niye diye soruyorum bazı çiftlerde böyle olur diyor. Zaten doktorun ne dediğini anlamıyorum.
Allah anlayış versın eşine. Hepsi ayrı gatip bu erkeklerinO 32 oldu ben 28. Baskılara kulak asmayız, biz istiyoruz. Artık negatif gördüğüm her testte üzüntüden deliriyorum.
Yok ondan eminim, dinlemez zaten annesinden yaka silkmiş. Kadın biz çocuk yapmayalım boşanalım diye uğraşıyor.senin kaynana sorunluydu, eşini o dolduruyo olabilirmi. çok zor bi süreç anlayışlı olmak gerekiyo. bu durum mutluluğu huzuru bozmamalı. ben ağlayıp üzüldüğüm zaman, eşim teselli etmeye çalışıyo![]()
Tutmaz tabii, bence stresten tutmuyor. Cahil de bir adam değildir ki, çok sinirliyim ona. Sakin sakin denesek fena mı olacaktı?O kadar stres yaparsanız tutacağı varsa bile tutmaz. Esine söyle bu konuda baski uygulamasın rabbim vereceği zamanı bilir.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben de öyle söylüyorum. Dayanamıyorum tutamıyorum kendimi çocuğumuzun olmasını çok fazla istiyorum dedi. Ama sussa ya azıcık.Esin burda hatali sana dirdir edene kadar hastaneye gidip tedavi olmanizi teklif edebilirdi bunlari denediyseniz bir kadinin hamile kalamamasinin cok onemli bir sebebinin stres uzuntu oldugunu bilir ona gore seni kirmadan herseyi akisina birakirdi.
1 yıl.kac yillik evlisiniz
Amin, teşekkürler...Allah anlayış versın eşine. Hepsi ayrı gatip bu erkeklerin
Bir sussa çok güzel akışına bırakacağız ama. Bebeğin geleceği varsa da gelmiyor böyle.Cok istedigin surece hamile olman zorlasir bir cogumuzun basina gelmstir ama akisina biraktiginda bir anda guzel bir supriz yapiyor bu bebisler
Teşekkürler :) Eşimden çekincem, minnetliğim yoktur. Yalnız kalma korkum da yok, o yüzden.Haklısın aslında, üstüne bu kadar gelmemeliydi.
Sonuçta çocuk tek başına yapılabilen bir şey değil. Neden direkt sorunu sende gibi görmüş ki?
Ama o da çok istiyor ya, belki heyecana kapılıp ne yaptığının farkına varamamıştır. Çok isteyip de ulaşamamak kısa süreli de olsa sinir bozuyor. Ama tabi bahanesi olamaz.
Bu arada tebrikler, bdv'de kocaya topla eşyanı git diyebilen ilk kadınsın herhalde.![]()
Evet, tek istediğim sessizlik ve huzur...ben seni haklı gördüm yaaa
sanki ovulasyonu(gebeliği) sağlamak iki parmağının ucundaymış gibi
sürekli
bırrr bırrr yapan biriii
ne yalan konuşayım bende aynısını yapardım
Değil tabii, bir de ona anlat. Nişanlıyken yaşım geçiyor hemen çocuk istiyorum dedi, ben de kabul ettim. Neyse ki kabul etmişim yoksa ilk 1 yıl korunalım deseymişim korunsaymışız demek ki olmayınca boşayacakmış beni.ne acelesi varmis daha 1 yil olmus benim 3 yildan sonra cocugum oldu esim hic bogmadi beni..sanki sizin elinizde..
Benim kocam da hamileligimi dirdiriyla yedi....Esin burda hatali sana dirdir edene kadar hastaneye gidip tedavi olmanizi teklif edebilirdi bunlari denediyseniz bir kadinin hamile kalamamasinin cok onemli bir sebebinin stres uzuntu oldugunu bilir ona gore seni kirmadan herseyi akisina birakirdi.
Benim kocam da hamileligimi dirdiriyla yedi....
ooo seninkinde para ver heralde bende kavga ettıkmı kovuyom ama adam gitmiyo bi yeriİyi geceler herkese. Konu eşim, bir türlü sakinleşemiyorum. Aslında uyumaya çalışıyorum ama dayanamadım kalktım artık. İçimi dökmek istiyorum.
Eşim çocukları çok seven birisi, hep baba olmak ister. Ben de nişanlıyken ilk evlendiğimizde üç beş ay korunalım evimize alışalım düzenimizi kuralım sonra korunmayı bırakırız dedim ki öyle de yaptık, hatta beş ay bile korunmadık. Ki ben çocuk yapmak istemiyordum, sırf eşim ailemizi genişletmek istiyor altından beraber kalkarız diye kabul ettim.
Bir de hamile kaldım ama düşük yaptım. Doktora gittik ettik şuydu buydu hiç anlamadığım şeyler, 1 yıla yakındır deniyoruz. Her seferinde eşim beynimi yiyor. Yine mi olmadı, bu sefer kesin olmuştur demiştim, çok istiyorum, ne zaman olacak.
Çocuk istemezken bir anda hamile kalmadığım her sefer için üzülür sızlanır oldum. Beni bu fikre alıştırıp alıştırıp başımı şişirdiği için hayal kırıklığına uğradığım her sefer ondan nefret ediyorum. Geçen gün yine test yaptım, daha kutusundan çıkarmadan yine başımda hadi hadi hadi demeye başladı. Pozitifse seviniriz şimdi bozmayayım diye sustum, negatif çıkınca yine söylendi de söylendi.
Ben de en sonunda patladım benim suçum mu yani yeter artık sus, katlanamıyorum dır dır etmene iki gün huzur ver de sus artık diye bağırdım. Bir ailemiz olsun istiyormuş niye bağırıyormuşum. Söyleniyor da söyleniyor. Söyleneceksen topla eşyalarını söylenmen bitince geri gel dedim şu an 2 gündür otelde kalıyor.
Karı koca saçmalıyoruz ama sabrım taştı artık, adam susmak bilmiyor. Tatlı konuştum yok, bağırdım yok. Şimdi hiç değilse kafamı dinliyorum.
Ya o gidecekti ya ben, çıldırttı artık. Zorla kovdum.ooo seninkinde para ver heralde bende kavga ettıkmı kovuyom ama adam gitmiyo bi yeri
Artık o kadar hazırım ki olmadıkça çıldırıyorum. Haklısınız, ama en başından kabul etmesem evlenemezdik ve kahretsin ki çok seviyorum, sırf geç çocuk yapmak için ayrılmak istemedim. Bende de hata var...Çocuk bir şekilde olur, tedavi vs.
Ama burdaki asıl sorun, sen gerçekten bebek istiyor musun, yoksa eşinin hatrı için mi deniyorsunuz? Eş bile olsa hatır için bebek yapılmaz bence. En en en başta senin hazır olman lazım annelik fikrine... Bence sen bunu düşün...