Akıl verin, söylemeli miyim?

kadinistemezse

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2015
1.395
1.244
83
Hanımlar merhaba!

Bir konuda çok kararsızım. Şöyle ki; geçen gün erkek arkadaşımın bir akrabasının mevlüdü vardı. Beni de çağırdıkları için gittim. Ailede herkesi de tanırım... Mevlüdde erkek arkadaşımın kuzeni (bayan) bana "hoşgeldin" demedi (ev sahibi olmasına rağmen) O kadar oturdugum masaya geldi, ikram getirdi kaç kere hiç selam sabah yok. Ben de misafir oldugum için ondan bekledim. Ki daha önce cenazeleri vs vardı, çok hizmet ettim, yardım ettim, o zamanlarda da hosgeldin dememesini umursamadım acısı var diye.. Ama bu kez kalktı herkesi karşıladı.. Neyse daha sonra kapının önüne çıktım. Erkekler ve kadınlar ayrı oturdugu için kapının önünde erkek arkadasımla konusuyordum. O sıra ( nerdeyse hersey bitti dagılacak herkes) geldi yanıma öptü, "oturuyordun hoşgeldin diyemedim" dedi. Oturmamdan dolayı öpememesi normal çünkü ben masanın arkasındaydım yanım da doluydu, yanıma geçemezdi ama en azından bir selam vermesini bekledim ki dediğim gibi kaç kez masama geldi gitti.. Ben bile yabancı olmama rağmen ailenin yengesi de uzakta oturmasına rağmen en azından bir el salladım "yenge selamlar" diye... Bir de üstüne erkek arkadaşımın annesi bana "Kızım yengeyi öptün mü" diye sordu.. Ben de "Yanına geçemedim ama uzaktan el salladım" dedim. O da "daha sonra öp hoşgeldin de" dedi, "tamam" dedim ben de ve yaptım da... Şimdi hal böyleyken ben nasıl alınmayayım, kuzenin bana bunu yapmasını... Yani bilmiyorum kötü mü düşünüyorum ama bana erkek arkadasım yokken tavrını belli ediyor ama erkek arkadasımın yanında iyi davranıyor gibi hissettim. Konuyu erkek arkadasıma söylemeli miyim karar veremedim. Çünkü daha önce erkek arkadasımın kız kardesıyle ılgılı bir sorun olmuştu bunu kendisine söylediğimde "ailemi bana kötülüyorsun" demişti..

Bence hemen kötü düşünme. Babamın cenazesinde ve okutmalarinda kim geldi kim gitti hiç bilmem etmem senesinde bile düşün insanın aklı yerinde olmuyor sadece gider ayak gelenlere kusura bakmayın deyip gönüllerini etmeye çalıştım. Üzerinden 10 yılda geçse acı acıdır 10 günde geçse . Belki mevlut evini sohbet evine çevirmemek için masanın diğer tarafına laf atmak istememiştir. Hemen kötü dusunme canım sonuçta kalbinden geçenleri bilmiyoruz. Gözlemle hareket ve tavırlarını ona gore bir yol cizersin. Çok da takma kafana altı ustu sevgili kuzeni

Son düzenleme:
çok da takma yani

sonra gelmiş demiş işte

belki de amaç göstermektir sevgiline

belki de öyle olmuştur

görümcemin düğününe eltimin annesi de gelmiş ama düğün başladıktan çok sonra gelmişler

ben pistte oynuyormuşum görmemişim kadını

neyse tam düğün bitti çıkıyoruz

aaa X Teyze burda mıydın ben seni görmemişim deyip elini öpeyim diye hamle yaptım

ben seni gördüm oynuyordun yanıma gelirsin diye bekledim gelmedin dedi

annemler vs de vardı yanımda

yani bazen cidden görülmeyebiliyor, ama kadın alınmış ki eltim benim annemlere hoş geldin diye masaya gelmedi ben niye onunkine gideceksem

Kadın ev sahibi, sizin gibi bir sürü misafiri var.
Eve bir sürü kalabalık sığdırmaya çalışmış.

Aklında kim bilir neler var, ikramlar yetecek mi, sandalyeler yetecek mi, eve sığılacak mı, hoca mevlüdü güzel okuyacak mı, çay ikramını ne zaman başlatsam vs vs vs

Bu kadar takılmayın. Hele ki daha önce benzer şikayette bulunup "ailemi bana kötüleme" ikazı aldıysanız. Burada soruyor olmanız bile şaşırtıcı. Aranızın bozulmasını mı istiyorsunuz.

Bir de erkek arkadaşınızın bütün sülalesinden ilgi beklemeyin artık, anası babası saygı göstersin yeter.

daha şimdiden başlarsanız hem erkek arkadaşınız hem siz bunalırsınız bırde bana çk mantıklı gelmıo erkek arkadaşımın aılesıyle bu kadar içli dışlı olmak...

Kız geçememiş işte sonra gelip söylemiş. Ne bu böyle? Kul köle mi olucaktı? Yengesine söyler herşeyi yapar. Yengesi çünkü. Senin daha aile içinde sıfatın bile yok. Hemen ne gidersiniz ki birde gidip iş falan yapıyomuşsun. Yok daha neler!

mustakbel kv ne oluyor onu optunmu bunu optunmu ben gelemem oyle seye koca insaniz nerde nasil davranacagimizi ona mi soracagiz..
Aslında ben de kuzeninin bana hosgeldin demesine takılmazdım da müstakbel kv sorunca yengeyi öptün mü diye aynı sekılde bana neden hassas davranılmıyor diye dusundum. Şaşırdım bende onu söylemesine

Hiç sevmem bi büyüğün bana böyle sacmalıkları söylemesini.
Belki öpüşmeyi sevmiyorum alla alla.

Kuzen olayında takılcak bişey yok. Kalabalıkta göz ardı edilebilir.
Kayınvalidenize söyleseydiniz. O sizi kuzenede öptürür.
Yine sana kızım HOŞGELDİN desene kuzenine dedirtirdi.

Çok İçli dışlı olmuşsun.

Selam vermemesi normal gibi gelmedi bana hani insan başıyla selamlar sonuçta görmüş demiş sonradan.

Dediğim gibi İçli dışlı olup kendinizi üzmeye gerek yok.
Biraz daha ağır başlı olun.
Henüz evli değilsiniz.

Okurken içim şişti yemin ediyorum

Ne kadar ufak ayrıntılara takılmışsın ayrıca kız zaten geri dönmüş sana sebebini açıklamış

Açıklamamış olsa bile böyle küçük şeyleri kafana takıp ne kendini bunalt nede erkek arkadaşını

Insanlar ne sorunlarla uğraşıyor sense minicik bir olayı büyütmüssünde büyütmüssün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…