Akıl verin, söylemeli miyim?

Bu tip aşırı kalabalık ortamlarda insan selam verdiğini bile hatırlamaz.
Hele hele cenaze ve düğün gibi durumlarda hiç fark edilmez.
Ben ananemin cenazesinde üzüntüden şaşkınlıktan ve kalabalıktan salak salak gezmiştim resmen. Kendi düğünümde mesela öpmediğim misafirler olmuş izlerken fark ettik, yada aa bilmem kim de mi geldi diye hayret ettiğim de oldu.
Kısacası telaşın olduğu zamanlarda ev sahibi tek tek herkesi fark edemez, düşünemez.
Bu kadar ufak bir şeyi gidip sevgilinize yetiştirmeniz çok tuhaf bir düşünce gerçekten.
Cenaze evi yani öptüm sanmıştır aklında başka düşünce vardır görmemiştir. Ara bozma niyeti gibi durur ters teper. Ben olsam cenazede taka taka buna mı taktın derim açıkçası hiç iyi niyetli gelmez.
Ufak şeylere şimdiden takıyorsanız ohooo.

Hoşuma gitti diye bir cümle mi kullandım acaba?

yok kullanmadin ama boyle iliskilerden ortamlardan haz etmesen gitmezsin orda bulunmazsin o kadar icli disli olmazsin o kadar evlerine girip cikmazsin dimi ? Kv decilik gelin cilik oynamak pek hosunuza gidiyor valla...

yok kullanmadin ama boyle iliskilerden ortamlardan haz etmesen gitmezsin orda bulunmazsin o kadar icli disli olmazsin o kadar evlerine girip cikmazsin dimi ? Kv decilik gelin cilik oynamak pek hosunuza gidiyor valla...
Tabi ki seviyorum böyle ortamları... Aksini iddia etmedim zaten. Aile bağları, aile ilişkileri vs önem veriyoruz biz. Şahsen de mesafe korunduğu sürece böyle olması gerektiğini düşünüyorum.

bu daha erkek arkadaşken sen ailenin içine bu kadar girmişsin evliliği düşünemiyorum bile..

Haklısınız aslında teşekkürler..

Valla ben erkek arkadaşımın akrabalrıyla tanıştım oda asker eğlencesinde mecburen.
Sonrasında annesi gittiği günlere mevlütlere doğum günlerine çağırdı kibarca reddettim gitmedim, niye gideyim söz nişan yok, sen "amaan söz olsa nolcak" diye düşünebilirsin ama millet öyle düşünmez. Neyse.

Mesafeyi korumak gerek. Konuna cevap olarakta ben olsam eve girer girmez selamımı verirdim, ha kadını göremediysem masama geldiğinde x abla merhaba nasılsın geldiğimde göremedim burdan da kalkamıyorum falan derdim. Sen paşa torunu gibi oturmuşsun kadından beklemişsin o dalgındır unutmuştur sen vereydin selamı. Valla selam verdi önce vermedi sonra verdi diye hesap kitap işlerine girişirsen başın çook ağrır söyliym.

Oğlunun sevgilisi olduğun gerçeğini değiştirmiyor bu durum.Nikah kıyacaktık ama hastalıktan dolayı kıyamadık ama evli olarak tanıştırılmak ne kadar uymuyorsa,bu durumda uymuyor.
Kaç yaşındasın bilmiyorum.Ama evlilik iki insanın ortak vereceği karardır.Kurbanlık koyun gibi akrabalara getirtilip Onay alınması gereken bir durum değildir.Akrabadan biri sevmedi seni onaylamadı ne olacak.Ya da evlendin yarın öbür gün herkese evliliğin karışma hakkı doğmuş oluyor.Sevgilinde sizin akrabalarınızı dolaşıp onay alıyor mu.Belki mevlidine katıldığın insan senden pek hoşlanmadı.Evine mevlidine gelmenden hoşlanmadı.Sonuçta bir yabancısın.
Anlatmaya çalıştığım ne kadar mesafeni korursan o kadar az kafana birşeyleri takarsın.Gitmeseydin böyle bir problem de kafana takmayacaktın.

Ohoo kv kp gorumce elti bitmis de didinin didisiyla ilgili sevgilye trip atip soylenmeyi dusunuyorsunuz. Sonra erkekler ailemi kotuluyorsun diyince de ayri bir trip havasi

Ayrica ortada herhangi bir resmiyet yokken boyle ortamlara girmek, "yenge" vs ler bana abes geliyor.

Sonuc: abartmayin, her anlamda...

Hayatımda ilk defa duydum. Nerenin adeti bu?

şimdiden kv ve erkek arkadaşının gönlünü yapmaya çalışırsan evlenince işin zor.
onların istediği gibi davranmaya devam edersen ve buna alıştırırsan evlenince fazlasını isterler, yapmazsan senden kötüsü olmaz.
sen kendin ol yeter, seni seven böyle sevsin, kabul etsin.

Erkek arkadasinin filancasinin evinde isin ne allah askina ya.. ortada fol yok yumurta yok yarin birgun ayrilirsiniz beni ailesiyle tanistirdi herkes biliodu taniyodu yeni nisanlanacagim cocugun ailesinin kulagina gitmis dersiniz.. Hadi sen cahilsin annende mi akil vermiyor sana kizim ya..

Eeeee ben anlayamadim, kadin zaten sonra gelip kalabalikta yanina gelemedim dememis mi? Kalabaliktan gelememis iste, sonra gelmis.

Buna niye dertleniyosunki?
Erkek arkdasinda hakli mesela su durumda kalkipta ' kuzenin bana selam vermedi' dersen.
Ne yapsin telefom acip teyzesi gile " teyze x i telefona ver onu azarliycam sevgilime selam vermemis' mi desin?
Sevgilin burda hic bisey yapamaz.
Bosuna kafasini sisirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…