akıl verin yazayım mı yazmayayım mı

youonlyliveonce

Guru
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2011
5.100
200
363
Kızlar uzun süredir bu forumda olanlar benim açtığım konuları hatırlarlar hatrılamayanlarında eğer yorum yapmak istiyorlarsa geçmiş konularımı okuyup yorum yapmalarını istiyorum.
Ayrıldığım kişiye hiçbir şekilde ulaşamıyordum ne facesi var ne numarası bir tek msn adresi vardı onada çok sık girmiyordu.fakat son günlerde bir kaç defa açık yakalıyorum.belki bişeyler yazar diye bende açtım ama hiçbişey yazmıyor ben beni msn adresinden silmiştir sanıyordum ama silmemiş silmiyorda...
konuşmam gereken içimde biriken o kadar çok şey var ki sizce yazsam mı ? şuanda çevrimiçi değil ama eğer ki olursa yazayım mı ? beni çok üzmüştü hatta haksızlık yapmıştı bunlara rağmen silmiyor fırsat varken içimi döksem mi ?
fikirlerinizi bekliyorum

Bence yazma,
Olumsuz seyler yazsanda, onun pesinden kosuyormusun gibi olmustur,
ayrica engellemeden sildiyse sen onu online olarak gorebilirsin.
Ben sen olsam, onu engellemeden silerdim. online gordukce yazasin gelir cunku.
Silmediyse o nasilsa bir gun dayanamaz yazar yine biseyler..

önceden mail atmayı düşünüyordum mutlaka birgün açıp okur diye atmamıştım şimdi açık görünce yazsam mı diye düşündüm ama o yazmıyosa bende yazmamalıyım söylediklerinde haklısın canım

Ben Olsam Yazardım..
İçin Rahatlasın..
Ne İstiyorsan Söyle..
Böyle İçinde Kalmasın..
Bırak Ne Düşünürse de Düşünsün..
Sen Rahatladın mı Söylemek İstediklerini Söyledin mi?

Gerisi Umrunda Olmasın...
İçinde Kalıp Dert Olacağına, Dışarı Çıksın Mert Olsun..

canım haklısın ama bir yandanda ettikleri aklıma geliyo gururuma yeniliyorum off çok karışık aklım

simdi ben erkek olsam onceki kiz arkadasim bana yazmis olsa...ben hala sen oradamisin derdim...ama seni seviyorsa tabi is degisir..

Bak mesela ona yazıp yazmaman değil.
Bu ayrıntıya herkes dikkat etmez aslında.
Benim susarak ayrıldığım biri var. 2,5 aydır içimde büyüyen sustuklarım var.
Çoğu zaman dayanılmaz geliyor, elim telefona uzanıyor. Ama vazgeçiyorum sonra.
Diyorum ki; Yazsam nolacak? Ne kadarını anlayacak? Ne kadarını umursayacak?
Ben bir kere bundan emin değilim.
Bırakıp gitti sonuçta. Dinleyecek mi beni bakalım gerçekten.
Beni bu saate kadar anlamamış bırakıp gitmiş adam, o saatte yazdıklarımı anlayacak mı?
Asıl mesele, senin yazdıklarını anlayabilmesi ve gerçek cevaplar verebilmesi !
Ama inan bana, bırakıp giden hiç kimse arkalarından gidilmeyi hak etmiyor ...
Ben susmayı seçtim. EN zorunu... Hala etlerim kesiliyor sanki öylesine acıyor her yanım.
Ama en zoru başardığımda inan bana çok güçleneceğim.
Yazma derim ben.

çok mantıklı canım sağol gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…