Uzun süredir birlikte olduğum bir adam var. Bir kaç gün önce tartışmıştık aramız pek iyi değildi. Bugün buluşmak istediğini söyledi. Dışarı çıktık. Biraz oturduktan sonra ablası ufak bir operasyon geçirmişti bir gece hastanede kalacaktı, ablamı bir ziyaret edelim dedi. Tamam dedim. Daha önce ailesiyle tanışmadım çünkü hiç yeltenmedi bu arada. Ablasına refakatçi olarak annesi kalıyormuş ve annesi ile ablası hastanede yalnızdı( hastane kalabalıktır ondan vs gibi yorumlar gelmesin diye bunu belirtiyorum). Gittik birer sigara yaktık bahçede, annesini arayıp nerede olduğunu sordu. Annesi tarif etti ve sen bekle otur bi kafeteryada ben gelirim dedi, beni yukarıya çıkmak için davet bile etmedi kızlar ve tam bir saat onu bekledim dışarıda.
Dışarıda beklemeyi geçiyorum da, insan nezaketen de olsa sen de gelmek ister misin diye sormaz mı? Biz üç yıl olacak neredeyse birlikteyiz ve söz nişan konularını konuşmaya başlamıştık aramızda. Dumur oldum, ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum. Dönerken bunu dile getirip bi davet etmez mi insan? Beni niye insanlardan saklıyorsun? Diye kavga çıkardım. Benim çekineceğimi düşündüğü için teklif etmemiş. Bak bak bak...
Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum şu an kafam çok karışık. Akıl verin, yol gösterin