• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl verin

Uzun süredir birlikte olduğum bir adam var. Bir kaç gün önce tartışmıştık aramız pek iyi değildi. Bugün buluşmak istediğini söyledi. Dışarı çıktık. Biraz oturduktan sonra ablası ufak bir operasyon geçirmişti bir gece hastanede kalacaktı, ablamı bir ziyaret edelim dedi. Tamam dedim. Daha önce ailesiyle tanışmadım çünkü hiç yeltenmedi bu arada. Ablasına refakatçi olarak annesi kalıyormuş ve annesi ile ablası hastanede yalnızdı( hastane kalabalıktır ondan vs gibi yorumlar gelmesin diye bunu belirtiyorum). Gittik birer sigara yaktık bahçede, annesini arayıp nerede olduğunu sordu. Annesi tarif etti ve sen bekle otur bi kafeteryada ben gelirim dedi, beni yukarıya çıkmak için davet bile etmedi kızlar ve tam bir saat onu bekledim dışarıda.

Dışarıda beklemeyi geçiyorum da, insan nezaketen de olsa sen de gelmek ister misin diye sormaz mı? Biz üç yıl olacak neredeyse birlikteyiz ve söz nişan konularını konuşmaya başlamıştık aramızda. Dumur oldum, ne düşünmem gerektiğini bile bilmiyorum. Dönerken bunu dile getirip bi davet etmez mi insan? Beni niye insanlardan saklıyorsun? Diye kavga çıkardım. Benim çekineceğimi düşündüğü için teklif etmemiş. Bak bak bak...
Ne düşünmem gerektiğini bilmiyorum şu an kafam çok karışık. Akıl verin, yol gösterin
Düpedüz sizi tanıştırmak istememiş.Hastane tanışmak için çok uygun bi ortam değil ama uygun olmadığını bildiği halde götürmek sevgilinizin seçimi.Zaten tanıştırmak isteyen bi insan için 3 yıl çok uzun bi süre.Ciddiyeti olan bi ilişkide çoktan tanışmış olmalıydınız.Çekinirsin diye teklif etmedim demeside palavra bence.O teklif eder sen çekinirsin çekinmezsin sana kalmış.

Ablami ziyaret edelim dediğinde ben zaten sizi de yukari çıkarmayı teklif ediyor diye düşünmüştüm çok yanılmışım. Tanıştırmayacaksa neden sizi de peşinde sürüklüyor dalga geçer gibi. Sadece erkek olduğundan ince düşünemiyorsa da ayrı bir sorun. 3 yıl uzun bir süre. Evlilik düşündüğünü sanmıyorum ben. Sadece bu kadarlık olaydan net sonuç çıkmaz elbette ama davranışı hoşuma gitmedi. Kendinizi kimsenin kötü hissettirmesine izin vermeyin.

Madem seni içeri sokmayacaktı neden oralara kadar götürup hastanede bekletti anlayamadım :( Yalniz da gidebilirdi yani. Bir de 1 saate yakın bekletmiş sizi ağac olmuşsunuzdur. Düşüncesiz davranmış size karşı ve bana gore çok büyük ayıp kusura bakmayın :(
Ben biriyle sirf bu düşüncesizliği yüzünden görüşmeyi bitirmiştim. Pişman oldum mu, hayır.

Evet, hastanede müstakbel kv'de adayin ile tanismak icin cekinmen lazimdi.
Acil birsey olur, tesadüf olur neyse ama bilerek ilk defa hastanede tanismak,..

Ben kv'de olsam istemezdim ve bunu isteyen kiz hakkinda pek iyi seyler düsünmezdim. Insan kendi degerini kendi belirler. Ha bu sevgilinin yaptigi seyi dogru kilmiyor. Ya senden müsade isteyerek tek basina gitmeliydi yada madem senin ile gitti mecbur annesi ile tanistiracakti. Ergenler gibi saklanmak biraz garip oldu evet.

3 senede tanıştırmak istememesi, onunla odaya çıkmanı teklif etmemesi ve 1 saat boyunca bahçede öylece bekletmesi. çok rahatsız edici. aklıma iyi şeyler gelmiyor.

Back
X