- 28 Mart 2019
- 83
- 76
- 3
- 30
- Konu Sahibi Strongmother
Bosaniyorum pişman olurmuyum????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ah ah yaşadıklarımı bi anlatsam. Sen bunları ne ara yaşadın dersiniz yaşım henüz 25te. Çok şeye katlandım çok sineye çektim artık yıldım sanırımSebebiniz nedir önemli olan o cok ucu açık bir soru olmuş. Örneğin siddet aldatma hakaret varsa asla olmazsınız ama ufak tefek mesela yemekten ya da dis fırçasından sampuan markasindan ediyorsaniz pişman olabilirsiniz sebebi mühim.
Ne diye pişman olacaksın pişman olacak bi sebeb göremedim ortadaO kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Olmazsınız.O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Benden sonra ewlenip mutlu olursa beni mutlu etmedi başkasını ederse zoruma qitmezmiHayır olmazsın ..
Çocuklarım çok küçük ikiside kız ve babalarına çok düşkünler üzülüyorum onlaraNe diye pişman olacaksın pişman olacak bi sebeb göremedim ortada
O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Vurdum duymazligi çok zoruma gidiyo ama.Olmazsınız.
Şimdi okudum bu heriften bur cacık olmaz. Evine evcil al vallahi daha iyi en azindan seversin bol bol seni kullanmaz ne pisman olucan adam denmez ya her yol var sal ipini gitsinAh ah yaşadıklarımı bi anlatsam. Sen bunları ne ara yaşadın dersiniz yaşım henüz 25te. Çok şeye katlandım çok sineye çektim artık yıldım sanırım
Zaten yanınızda değilmiş yine üzülmüyorlar mi? Boşanirsınız babalık vazifesini yapmaya devam ederÇocuklarım çok küçük ikiside kız ve babalarına çok düşkünler üzülüyorum onlara
Bende yeni üye oldum. Akıl danscak kimsem yok. Görüş almak istedim. Ve yaşadıklarımın milyonda birini bile yazmadım ama çocuklar işte. Düşündürüyor insanı. Ben babasız büyüdüm bilirim ne demek olduğunu.Nasıl yani bu durumda Neden pişman olasiniz ki? Sizin evlilik kalmamız için bir sebep yok ki sevgi yok saygı yok bir aileye aile yapan hiçbir unsur yok ki bu evlilikte?
gerçekten burada okudugum konular her geçen gün beni daha çok hayrete düşürüyor![]()
Adam ne yaparsa yapsın artık. Sizin tek düşünceniz kurtuluyorum olmalı.Vurdum duymazligi çok zoruma gidiyo ama.
Benim annemden başka kimsem yok. Onun geniş ve ona sahip çıkan kocaman bi ailesi var sadece onlardan olmak istedim çocuklarım yanlz büyümesin istedimŞimdi okudum bu heriften bur cacık olmaz. Evine evcil al vallahi daha iyi en azindan seversin bol bol seni kullanmaz ne pisman olucan adam denmez ya her yol var sal ipini gitsin
Daha çok eziyet etmedi diye mi pişman olacaksınız? Başkasıyla mutlu olur veya olmaz Allah'ın takdiridir. Sırf bu ihtimal var diye gençliğinizi mi curuteceksiniz? Belki siz de başkasıyla mutlu olursunuz. Yaslanıp artık g.t ünü tutamayacak haldeki adam akıllanıp yanınınızda dursa da size yaramaz.O kadar fazla ve uzunki. Çekiniyorum bile anlatmaya. Geçmişe dayalı fazlasyla aldatlma ve şiddet gördüm çalışmıyor ve sürekli cezaewine giriyor. Maddi manevi kullanıldığımı hissediyorum artık. Ailesi beni istemiyor zaten. 1 aydır ewde değil ailesinin yanında ve beni ne arayan var ne soran. Bende avukatla konuştum dava için benden haber bekliyor avukat. Bir sürü borç ve iki çocukla bıraktı qitti umrunda bile değil gezip tozuyor maddi manevi bitirdi beni. Sevdiğimden bile emin değilim kesinlikle boşanmak istiyorum ama pişman olurum diye çok korkuyorum
Beni kandrmasndan korkuyorum. Çok çabuk kanarm ben.Adam ne yaparsa yapsın artık. Sizin tek düşünceniz kurtuluyorum olmalı.
Senin niye umrundaki senden sonrası , sen kendi mutluluğunu düşünBenden sonra ewlenip mutlu olursa beni mutlu etmedi başkasını ederse zoruma qitmezmi