Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
baska hiç kimseyi hayal dahi edemiyorum cok zor hep sıkılıyor canm ne acıka biliyorum ne susuyorum 7 klo verdim içim bir tülü huzura kavusmuyorCanım herkes kaderini yaşar, şimdi kendni paralasan da giden öyle bir gidiyor ki, hiç gelmemiş gibi, bir daha da dönmeyecek gibi..
orası kesin o deil ama ne olurdu o olsaydıHayırlısı neyse o olur. Belki de nasibindeki o kişi değildir.
çok inatcıyım biseyi istersem olacak olmasa kendimle bas edemiorum sinsi bi duygu cok gıcık olmayacagını göruncede böyle kendimle savasır olduminsanlar çocuklarını kaybediyolar da hayatlarına devam ediyolar. aşk acısından 7 kilo vermek de neymiş...
içimde bir hüzün aglayamıyorum yüzüm gülüyor ama söyle bogazımdan göğsüme dogru bir yanma bir acı içten aglıyor gibi ... tarifsiz bir duygu.. çok sewseydiniz sevilseydiniz ama ayrılmak zorunda olacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?
ewet kesin oluru yok olamaz yani iki dünya bir araya gelir biz gelemeyizneden ayrılmak zorunda olacaksınız?
kesin mi? %100 mü?
içimde bir hüzün aglayamıyorum yüzüm gülüyor ama söyle bogazımdan göğsüme dogru bir yanma bir acı içten aglıyor gibi ... tarifsiz bir duygu.. çok sewseydiniz sevilseydiniz ama ayrılmak zorunda olacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?
hayat bu insanı nereye savurursa oraya gidiyor. bazen çok istesende uğraşsandan olmayınca olmuyor malesef.içimde bir hüzün aglayamıyorum yüzüm gülüyor ama söyle bogazımdan göğsüme dogru bir yanma bir acı içten aglıyor gibi ... tarifsiz bir duygu.. çok sewseydiniz sevilseydiniz ama ayrılmak zorunda olacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?
Hayatın böyle sivri yanlarınızı törpüleyecek kadar vakti olmamış belliki, yani yaşınızın daha çok küçük olduğunu düşünüyorum.çok inatcıyım biseyi istersem olacak olmasa kendimle bas edemiorum sinsi bi duygu cok gıcık olmayacagını göruncede böyle kendimle savasır oldum
Kaderle kavga edilmez.
Kısmetine razi ol ki rahat edesin...
ve geriye vazgecmek kalıyor değilmi?hayat bu insanı nereye savurursa oraya gidiyor. bazen çok istesende uğraşsandan olmayınca olmuyor malesef.
elinden geleni yaptıysan ve olmuyorsa vazgeçmek zorunda kalıyorsunve geriye vazgecmek kalıyor değilmi?
Aynen.ve geriye vazgecmek kalıyor değilmi?
Beş yıllık ilişkmde çok sevdim çok sevildim 1 sene ayrılmak zorunda kaldık bu bizim elimizde olmayan sebeplerdi sonra o sebepleri defettik tekrar birleştik sizde bunu yapiniçimde bir hüzün aglayamıyorum yüzüm gülüyor ama söyle bogazımdan göğsüme dogru bir yanma bir acı içten aglıyor gibi ... tarifsiz bir duygu.. çok sewseydiniz sevilseydiniz ama ayrılmak zorunda olacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?