• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

akıl verin :(

merniz8

BİR BEN BİR BEN BİR YİNE BENNNN:)
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2016
293
89
13
33
içimde bir hüzün aglayamıyorum yüzüm gülüyor ama söyle bogazımdan göğsüme dogru bir yanma bir acı içten aglıyor gibi ... tarifsiz bir duygu.. çok sewseydiniz sevilseydiniz ama ayrılmak zorunda olacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?

Canım herkes kaderini yaşar, şimdi kendni paralasan da giden öyle bir gidiyor ki, hiç gelmemiş gibi, bir daha da dönmeyecek gibi..

Hayırlısı neyse o olur. Belki de nasibindeki o kişi değildir.

Canım herkes kaderini yaşar, şimdi kendni paralasan da giden öyle bir gidiyor ki, hiç gelmemiş gibi, bir daha da dönmeyecek gibi..
baska hiç kimseyi hayal dahi edemiyorum cok zor hep sıkılıyor canm ne acıka biliyorum ne susuyorum 7 klo verdim içim bir tülü huzura kavusmuyor

insanlar çocuklarını kaybediyolar da hayatlarına devam ediyolar. aşk acısından 7 kilo vermek de neymiş...
çok inatcıyım biseyi istersem olacak olmasa kendimle bas edemiorum sinsi bi duygu cok gıcık olmayacagını göruncede böyle kendimle savasır oldum

içimde bir hüzün aglayamıyorum yüzüm gülüyor ama söyle bogazımdan göğsüme dogru bir yanma bir acı içten aglıyor gibi ... tarifsiz bir duygu.. çok sewseydiniz sevilseydiniz ama ayrılmak zorunda olacagınızı bilseydiniz ne yapardınız?

neden ayrılmak zorunda olacaksınız?
kesin mi? %100 mü
?

Bişey baştan olmuyorsa vardır bi hayır.Ben çok zorlamadan taraf değilim sonradan ayrılık olacağını baştan olsun yaşanmışlık artınca ayrılık daha zor geliyor insana...

Biraz zaman alır ama geçer. Belki daha cok sevecegin biri cikar karsina belki acın sogudugunda seni daha cok seveni bulur yoluna devam edersin. Yasanmisliklar bizi biz yapar.
Hic sevmeyen sevemeyen insanlar da var. Mutlu ol cok sevmissin, belki ayni oranda sevilmissin. Bu duygulari yasamak isteyip de hic yasamayanlar yasayamayanlar var. Aşkın acısı da guzel mutlulugu da..
Acını yaşa, agla, uyu, isyan et ama sakın bastirmaya ya da gecistirmeye çalışma.

Ayrilirdim, ki zaten daha once yaptim da...

hayat bu insanı nereye savurursa oraya gidiyor. bazen çok istesende uğraşsandan olmayınca olmuyor malesef.

çok inatcıyım biseyi istersem olacak olmasa kendimle bas edemiorum sinsi bi duygu cok gıcık olmayacagını göruncede böyle kendimle savasır oldum
Hayatın böyle sivri yanlarınızı törpüleyecek kadar vakti olmamış belliki, yani yaşınızın daha çok küçük olduğunu düşünüyorum.
Cevabıda kendi kendinize vermişsiniz sanki belki derdiniz sadece aşk değilde istediğinizin olmamasıdır, atlatırsınız geçer gider merak etmeyin

Beş yıllık ilişkmde çok sevdim çok sevildim 1 sene ayrılmak zorunda kaldık bu bizim elimizde olmayan sebeplerdi sonra o sebepleri defettik tekrar birleştik sizde bunu yapin :KK36:

Back
X