2 sene çıktığım biri vardı. Sonra aldattı beni hemen sildim hayatımdan çok üzüldüm ama çabuk unuttum sevmediğimi de anlamış oldum. sonra başkasıyla tanıştım okuduğum şehirde. buna herşeyi anlattım aldattığını eski sevgilimin bir iki gün aynı yatakta yattığımızı falan aramızda sır kalmasın istedim çok pişman oldum ama. Her tartışmamızda bana hakaretler ediyor önceden böyle değildi son 1 kaç aydır çok değisti bana vurmaya küfür etmeye başladı. süreklı eski sevgilimden bahsediyor bana hakaretler ediyor adi falan gibilerinden sen zaten aldatılmış birisin falan diyor. ben kucucuk bır sey yapsam günlerce ulaşamıyorum trip atıyor. ama o yapsa hemen affediyorum ben
bu huyumu hiç sevmiyorum
eski sevgilimi aramızdan bir türlü çıkartamıyor. ben evden çıkamıyorum arkadaşlarımla görüşemiyorum çok kısıtlanıyorum ama en önemlisi ufacık tartışmada bile hakaretler küfürler yiyorum. bende konuşmuyorum ama gelip kendini affettirmeyi biliyor herkes ayrıl bırak falan diyo yapamıyorum galiba yapmak istemiyorum
kameralı görüşülen sitelerde bile takıldı arkadaşlarıyla konuştuğu kıza aşkım falan demiş kendi anlattı kıza numara vermiş kızlada konuştum hep anlattı ondan gizli
genede affettim bana yalanlar diyip halı saha maçlarına gitti kızlarla fotolar çekildi benle değil arkadaşlarıyla gezdi. son günlerim okuduğum şehirde ve artık sadece haftasonları görüşebilicez ama hiç takmıyor benle degıl baskalarıyla zaman gecırıyor
şimdide ufacık bi konudan tartısma cıkardı 2 gundur konusmuyor benımle hemen face hesabını kapadı ilişkiyi bitirdim sen düşmüş birisin falan dedi. ayrılmak hiç yazmamak aramamak buluşmamak istiyorum. ama kendimi tutamıyorum hayatımda hemen boşlugunu hissediyorum birsürü mesaj atıyorum cevap vermıyor ama ben atıyorum
biliyorumki yarın gene düzelicek gene barışmak isticek ama artık bu olaylardan yoruldum insan hep eski sevgiliyi neden araya sokarkii ben sildim o silemiyor hep o var aramızda ve sürekli ayrılıyor cocuk gibi
gene barışsam mı düzelicem dio ama herseferinde böyle davranıyor onu düzeltme şansım varmı sizce nasıl davranmalıyım. yada bagımı tamamen kopartmalımıyım