- 22 Temmuz 2019
- 34
- 18
- 3
- 35
- Konu Sahibi sanalkoalawoman
-
Denenmişi denemeyin derim. Tayin istememeniz aldatması için geçerli bir sebep değil. Başkasını bulmuş, belli ki ondan da sıkılmış bu arada boş kalmamak için size yazmış.Selam kk güzel bayanlar. aklım karman çorman bana bir yardımcı olur musunuz? biz erkek arkadaşımla 2 sene birlikteyiz farklı şehirlerdeyiz. ilk olayımız: ben instada gezerken şans eseri tanıyor olabileceğimiz kişiler arasında erkek arkadaşımın resmini ama farklı isimle gördüm sonra ben fake hesap açtım yazdım benden resim istedi .. sonra benim olduğumu anlayınca ben değildim kardeşimdi o dedi neyse inandım o an.. sonra uzaktayız diye benim tayinimi yaşadığı şehre istememi söyledi maddi sıkıntılardan dolayı oraya tayin isteyemediğim için sinirlendi soğuk olmaya başladı bana , sonra ben biri mi var doğru de diye ısrar edince eveet aşık oldum başkasına dedi o an kaynar su döküldü sonrasında mesaj attı yok üzerime gelince dedim dedi bana . ama esikisi gibi aşkım vs dememeye başladı sorun ; senin buraya gelmemen burda olmaman benim için fedakarlık yapman dedi bende acı çekiyordum karar aldık bitirdik.. bana yeniden mesaj attı aradan 1 ay gecti kafam çok karışık sevgime yenik düşmek istemiyorum siz olsaydınız tekrar başlar mıydınız.. bazen kendimi suçluyorum tayin isteyemedim gitmedim benim yüzümden değişti diye siz olsaydınız ne düşünürdünz
Onunki bencillik bir de kendini sucluyorsun bence geri dönme
İlk yalanına inanmakla hatayı başta yapmışsınız, kendinizi kandırarak..
Bari bundan sonra kendinizi kandırmayın, asla geri dönmeyin.
Bir de farklı isimle hesap açma mevzusu var hiç güvenilir değilDeğil mi o beni bu yüzden suçladı sen fedakarlık yapmadın gelmedin diye
Yol yakınken dönmüşsün. Hoş iki yılda ne kadar yol katledildi? Üzerine çok geldiysen kendi tabiriyle başka yol seçebilirdi, buna başvurmazdı. Bence dediklerinin altında gerçek yatar. Doğruluk payı var. Selametle de geç. Zaman değil, aman demeye bak.
Kardeşim açmış benim resmimi koymus dedi inandım o an haklısınız
Sevgili iken niye tayin istenir ki?
Dönmeyin tabiki..yalanı var, bencil üstelik anlayışsız
Asla barışmazdım. Ayrıca çok kolaysa kendisi gelseymiş sizin olduğunuz şehire.Selam kk güzel bayanlar. aklım karman çorman bana bir yardımcı olur musunuz? biz erkek arkadaşımla 2 sene birlikteyiz farklı şehirlerdeyiz. ilk olayımız: ben instada gezerken şans eseri tanıyor olabileceğimiz kişiler arasında erkek arkadaşımın resmini ama farklı isimle gördüm sonra ben fake hesap açtım yazdım benden resim istedi .. sonra benim olduğumu anlayınca ben değildim kardeşimdi o dedi neyse inandım o an.. sonra uzaktayız diye benim tayinimi yaşadığı şehre istememi söyledi maddi sıkıntılardan dolayı oraya tayin isteyemediğim için sinirlendi soğuk olmaya başladı bana , sonra ben biri mi var doğru de diye ısrar edince eveet aşık oldum başkasına dedi o an kaynar su döküldü sonrasında mesaj attı yok üzerime gelince dedim dedi bana . ama esikisi gibi aşkım vs dememeye başladı sorun ; senin buraya gelmemen burda olmaman benim için fedakarlık yapman dedi bende acı çekiyordum karar aldık bitirdik.. bana yeniden mesaj attı aradan 1 ay gecti kafam çok karışık sevgime yenik düşmek istemiyorum siz olsaydınız tekrar başlar mıydınız.. bazen kendimi suçluyorum tayin isteyemedim gitmedim benim yüzümden değişti diye siz olsaydınız ne düşünürdünz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?