- 23 Temmuz 2021
- 78
- 44
- 8
- 33
- Konu Sahibi isikliyoll
-
Bence hiç Kredi falan bulaşma alacaksan da peşin al biraz daha bekle birikim yap öyle al benceMerhaba arkadaşlar. Ben araba almayı düşünüyorum. Kredi çekecegim. Ehliyetim var ama kullanmasını çok bilmiyorum. Babama araba bakalım dedim bana pejo 307 290 binde bir araba buldu. 54e veririm dedi adam. Daha görmeye gitmedik. Ama ben 75 80 binlik i20 falan düşünüyordum. Babamla annemin dusuncesi de kullanmasını bilmiyorsun çarpar edersin en azından böyle bir araba al iyice öğren sonra iyisine geçersin diye düşünüyorlar. Açıkçası ben bu krediyi ödeyene kadar almak istediğim araba da faizler de katlanır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım.? Kafam karmakarışık. Bugün arabaya bakmaya gidecez. Fikirleriniz çok önemli benim için.
Babam fazla değil diyor bana daVe evet 290 bin fazla
Ben de öyle söyledim babam fazla değil diyorArabanın modeli iyi de kilometresi çok fazla
Max 180 200 bin olursa daha iyi bir araç 400 km geçince motoru sıkıntıya girer motorda araba demek zaten yani 290 bin arabanın ortalama 150 km ömrü kalmış siz iyice bi araştırın bu araç işiniBabam fazla değil diyor bana da
Teşekkürler yorumunuz içinMax 180 200 bin olursa daha iyi bir araç 400 km geçince motoru sıkıntıya girer motorda araba demek zaten yani 290 bin arabanın ortalama 150 km ömrü kalmış siz iyice bi araştırın bu araç işini
Bence km si cok yuksek bu arabayi alip kullandikdan sonra kolay kolay elden cikaramazsin hasar kaydi filan varmi oda onemli? Evet annen baban dogru soyluyo ama araba kullanmayi bilmion die de bukadar yuksek km li bi araba nie aliosun hem artik 75 80 binlik araclarda cok iyi katagorisine girmiyor ayagimi yerden kessin kivakindalar en azindan satarken daha kolay satarsinMerhaba arkadaşlar. Ben araba almayı düşünüyorum. Kredi çekecegim. Ehliyetim var ama kullanmasını çok bilmiyorum. Babama araba bakalım dedim bana pejo 307 290 binde bir araba buldu. 54e veririm dedi adam. Daha görmeye gitmedik. Ama ben 75 80 binlik i20 falan düşünüyordum. Babamla annemin dusuncesi de kullanmasını bilmiyorsun çarpar edersin en azından böyle bir araba al iyice öğren sonra iyisine geçersin diye düşünüyorlar. Açıkçası ben bu krediyi ödeyene kadar almak istediğim araba da faizler de katlanır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım.? Kafam karmakarışık. Bugün arabaya bakmaya gidecez. Fikirleriniz çok önemli benim için.
Babaniz arabadan hic anlamiyor o zaman.Babam fazla değil diyor bana da
O Peugeot alınmazMerhaba arkadaşlar. Ben araba almayı düşünüyorum. Kredi çekecegim. Ehliyetim var ama kullanmasını çok bilmiyorum. Babama araba bakalım dedim bana pejo 307 290 binde bir araba buldu. 54e veririm dedi adam. Daha görmeye gitmedik. Ama ben 75 80 binlik i20 falan düşünüyordum. Babamla annemin dusuncesi de kullanmasını bilmiyorsun çarpar edersin en azından böyle bir araba al iyice öğren sonra iyisine geçersin diye düşünüyorlar. Açıkçası ben bu krediyi ödeyene kadar almak istediğim araba da faizler de katlanır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım.? Kafam karmakarışık. Bugün arabaya bakmaya gidecez. Fikirleriniz çok önemli benim için.
Kaç yaşında araba? Kaç yılda o km’ye gelmiş? Çok yüksek kilometresi. Yaşı küçükse şirket arabası olma ihtimali var, şirket arabası asla alınmaz dert olur size.Merhaba arkadaşlar. Ben araba almayı düşünüyorum. Kredi çekecegim. Ehliyetim var ama kullanmasını çok bilmiyorum. Babama araba bakalım dedim bana pejo 307 290 binde bir araba buldu. 54e veririm dedi adam. Daha görmeye gitmedik. Ama ben 75 80 binlik i20 falan düşünüyordum. Babamla annemin dusuncesi de kullanmasını bilmiyorsun çarpar edersin en azından böyle bir araba al iyice öğren sonra iyisine geçersin diye düşünüyorlar. Açıkçası ben bu krediyi ödeyene kadar almak istediğim araba da faizler de katlanır diye düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım.? Kafam karmakarışık. Bugün arabaya bakmaya gidecez. Fikirleriniz çok önemli benim için.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?