Akıl verirseniz sevinirim

Aynı durumun benzerini yaşadım ünide evde sürekli bir erkek evi rahatça kullanıyor gürültü yapıyor benim odama girmiyordu ama ben dustayim mesela pat erkek sesi kızın sınıf arkadaşıydı sevgilisi de değildi ben hiç takılmam eve kim gelmiş kim gitmiş ama inanın evde sürekli bir yabancı kadın/erkek çok rahatsız edici oluyor. Duştan havluyla çıkacak oluyorsun evde erkek, uyuycak
oluyorsun sürekli gürültü,mutfağa girip bir şeyler atistiracaksin yabancı biri. Şöyle düşünün eşiniz size söylemeden sürekli eve misafir getiriyor bir tamam iki tamam ama insan çıldırır bir yerden sonra. Aile de olsa este olsa arkadaş da olsa toplu yaşam kuralları diye bir şey var ☺️
Aynen öyle ve normal değil bu durum sizinde dediğiniz gibi mesela sizde yaşamışsınız bazı kişilere tepki gösterdim siz beni her açıdan daha iyi anlarsınız tek kilitle çözülücek bir şey değil bazı kişiler ‘tak kilidi otur’a getirmiş lafı. Allah sizi kurtarmış benide kurtarır inşallah :) tabi kötü bişey olmadan sonuçta birbirlerini seviyorlar eve gelmez anlamında diyorum :)

Durumu normal karsilayanları anlayamadım ben arada bir gelip giden erkek arkadaştan değil sürekli evde bir yabancıdan bahsediliyor. Düşünün ev arkadaşlığı yapacaksınız 3 kadin eve çıkıyorsunuz sonra bunlardan birinin sürekli erkek arkadaşı gelip ortak kullanım alanlarında kendi eviymis gibi davranıyor. Erkek değil kadın olsaydı da çok rahatsız edici olurdu. Konu sahibi valla Allah sabır versin. Ayrı evden başka kurtuluşunuz yok
Çok teşekkür ederim, durumun normol olmadığının savaşını evde verip burda fikir almak için yazdığımda direkt ‘siz abartıyorsunuz’ yada ‘eve gelmesi normal’ ‘sizin erkek arkadaşınız gelse sesiniz çıkmaz’ tarzı yazıları görünce ayrı şok oldum hayatımı, olayı sorguladım resmen bende anlayamadım durumu normalleştirmeye çalışanları.. yorumunuz için teşekkür ederim

Çok teşekkür ederim, durumun normol olmadığının savaşını evde verip burda fikir almak için yazdığımda direkt ‘siz abartıyorsunuz’ yada ‘eve gelmesi normal’ ‘sizin erkek arkadaşınız gelse sesiniz çıkmaz’ tarzı yazıları görünce ayrı şok oldum hayatımı, olayı sorguladım resmen bende anlayamadım durumu normalleştirmeye çalışanları.. yorumunuz için teşekkür ederim
Olay erkek arkadaşın eve gelmesi değil siz zaten hiç gelmesin dememişsiniz. Habersiz gelmesin her zaman gelmesin demişsiniz. Yasamayan anlamaz sürekli eve misafir getiren ev arkadaşlarından çok çektim. Bir de bir şey deyince siz kötü olursunuz

Olay erkek arkadaşın eve gelmesi değil siz zaten hiç gelmesin dememişsiniz. Habersiz gelmesin her zaman gelmesin demişsiniz. Yasamayan anlamaz sürekli eve misafir getiren ev arkadaşlarından çok çektim. Bir de bir şey deyince siz kötü olursunuz
Aynen öyle habersiz gelmesin ve çok sık gelmesin dedim. Gerçekten ağzını açsa insana kötü diyorlar

Evrakları odan dan çıkart sorun bitsin... Kapının kilidi yoksa Marangoz dan yardım alıp bakı kilidi alıp takabilirsin?

Evrakları odan dan çıkart sorun bitsin... Kapının kilidi yoksa Marangoz dan yardım alıp bakı kilidi alıp takabilirsin?
Sorun sadece o lazım olan kağıtlar falan değil onları çıkarsam başka bir şey için gelir öyle bir tip, konuşmayı denicem bir kez daha, kapı kilidinide edinicem.

Annem muhasebeci, ben avukat öğrencisiyim ve staj yapıyorum belgelerden kastım ailemin ev gibi şeylerin tapusu ve başka tür belgeler ve kasamız onları söylememe gerektiricek başka bir konu yok heralde kapının kilitlerini hepsini attık evi aldıktan sonra kitlenince açılmıyodu ve yeni kapı kilidi almak için kapı değiştirmek lazım. Sizin yorumunuzu istedim ve tavsiye istedim ne tür bir şey denemem lazım diye sağ olun kilit alın demek çok mantıklıydı.
Kilit almak mantıklı aslında. Yeni kilit almak için nasıl kapı degistirmenize gerek yok ki😱 değişik kilit türleri var bilmiyor musunuz? Siz direkt evden ayağını kesmek istiyorsunuz o zor ama kendi odanızdan ayağını kesebilirsiniz yani. Sizin odanızda kardeşinizin işine yarayacak neler varda sürekli odanıza giriyor anlamadım orayı da.

Annem muhasebeci, ben avukat öğrencisiyim ve staj yapıyorum belgelerden kastım ailemin ev gibi şeylerin tapusu ve başka tür belgeler ve kasamız onları söylememe gerektiricek başka bir konu yok heralde kapının kilitlerini hepsini attık evi aldıktan sonra kitlenince açılmıyodu ve yeni kapı kilidi almak için kapı değiştirmek lazım. Sizin yorumunuzu istedim ve tavsiye istedim ne tür bir şey denemem lazım diye sağ olun kilit alın demek çok mantıklıydı.
Kim diyor kapı değiştirmek lazım diye? Kapıdaki kilit mekanizmasını tornavida yardımıyla söküyor ve bir anahtarciya götürüp yenisini alıyorsunuz. Eve gelip yeni mekanizmayı takıp tornavidayla vidaları sıkıyorsunuz. Basit. Hepsi bu.

İnsanlara karşı uslubunuz hoş değil. Hicbirimiz de aptal değiliz, kilit değiştirmek için kapı değiştirmek gerekmediğini biliriz.

Bence sizin derdiniz odanıza pat diye girilmesi değil. Başka şeyler var gibi. Yoksa kız kardeşimi çocuğu uyarırım, kulak asmadilar mi soyunur otururum donla. Ya da kapının kilidini değiştiremiyor muyum, dayarım sandalyeyi arkasına. Çözüm isteyen bulur. Ama siz kardeşiniz o çocuktan ayrılsın mı istiyorsunuz?

Yani bilemiyorum evde sürekli muhasebe evrakları tapular falan mı lazım oluyor? Konuda bir gariplik var ya.

Kilit almak mantıklı aslında. Yeni kilit almak için nasıl kapı degistirmenize gerek yok ki😱 değişik kilit türleri var bilmiyor musunuz? Siz direkt evden ayağını kesmek istiyorsunuz o zor ama kendi odanızdan ayağını kesebilirsiniz yani. Sizin odanızda kardeşinizin işine yarayacak neler varda sürekli odanıza giriyor anlamadım orayı da.
Çoğu şey benim odamda ders çalışma masalarımız dahil. Evet ayrı ev fikri daha iyi olurdu aslında ama imkan yok maalesef. Kapı kilidi olayınıda kilitçiye sorucam.

Kim diyor kapı değiştirmek lazım diye? Kapıdaki kilit mekanizmasını tornavida yardımıyla söküyor ve bir anahtarciya götürüp yenisini alıyorsunuz. Eve gelip yeni mekanizmayı takıp tornavidayla vidaları sıkıyorsunuz. Basit. Hepsi bu.

İnsanlara karşı uslubunuz hoş değil. Hicbirimiz de aptal değiliz, kilit değiştirmek için kapı değiştirmek gerekmediğini biliriz.

Bence sizin derdiniz odanıza pat diye girilmesi değil. Başka şeyler var gibi. Yoksa kız kardeşimi çocuğu uyarırım, kulak asmadilar mi soyunur otururum donla. Ya da kapının kilidini değiştiremiyor muyum, dayarım sandalyeyi arkasına. Çözüm isteyen bulur. Ama siz kardeşiniz o çocuktan ayrılsın mı istiyorsunuz?

Yani bilemiyorum evde sürekli muhasebe evrakları tapular falan mı lazım oluyor? Konuda bir gariplik var ya.
Kardeşim neden ayrılsın isteyim herkesin hayatını kendi yönlendirmek istiyor bu gayet normal yazdığım yorumları okumadınız heralde habersiz ve bu kadar sık gelmesi özel alanıma girmesi normal değil ve bu kadar habersiz gelip sık oturması hiç normal değil bir kız olarak ağda, regl, duş olaylarımız oluyor hepimizin bunu dışarıdan bir erkeğin eve gelip engellendiğini düşünün... kilit olayınıda biz kapı yapan kişiye sorduğumuzda öyle bir cevap aldık belki çilingirci, nalbura sorsak kilit önerebilirdi benim alanım değil nede olsa. İnsanlara dediğiniz hanımefendi farkındaysanız dövücek gibi cevap verip daha özel konulara karıştığı için bu şekil bir üslup kullandım herkese aynı davrandığımı düşünmüyorum. Ne kadar açabilirim bilmiyorum ama evdeki makas bile benim odamda dolayısıyla bir şey lazım olumca benim odama geliniyor. Diğer yorumlarımı okursanız bir ihtimal beni daha iyi anlayabilirsiniz. İyi günler.

Konu sahibi normalde size hak vermiştim, bence haklısınız evinizde sürekli diken üstünde oturmak, rahat edememek, özel alanının olmaması vb konularında ancak üslubunuzu görünce yorum yazmadan geçemedim.

Öncelikle çok asabi ve saldırgansınız. Biraz sakin olun. Sizin görüşünüzde olmayanlara ateş püskürmüşsünüz resmen. Olabilir size göre gereksiz veya farklı yerlere odaklanıp ona göre soru soruyor olabilir insanlar ama, saygı çerçevesinde hareket ettikleri sürece insanları tersleyemezsiniz.

bakın kaç senedir üyeyim, ilk defa D damdan hanımın birine sinirlendiğini gördüm.

üyeyi tanımıyorum, kefil falan da olmuyorum, savunmak için hiçbir gerekçem yok aklınızda şüphe olmasın.

durum böyleyken yorumlarınız gerçekten çok asabi.

Size hak veriyoruz zaten, kesinlikle yerden göğe kadar haklısınız, ancak sorulan sorular aslında sizin düşündüğünüz gibi alakasız değil. Örneğin:

istemeyince hanımefendinin sakladığınız bir şeyler var
Bunu şu amaçla sorduğuna eminim damdan hanımın: hani imtina ettiğiniz, titiz davrandığınız, kaybolursa sorun yaşayacağınız bir evrak var mı? Çocuk evrak çalacak anlamında da demedi. Olur ya giren çıkan, eşya arayan birileri olur, kazara yeri değişir evrakların, kaybolur, sonra sorun yaşarsınız anlamında dedi.
O kadar kişi evraklara takılmadı siz takıldınız👏🏻 Evet çok gizli bilgiler saklıyorum hemde o kadar sır ki devlet sırrı, bir sürü tıp okuyan arkadaşım var ve çoğunluğu mezun oldu onlarda öğrenciyken doktor öğrencisiyim diyordu geneli dediği için mutlaka avukat öğrencisiyle karşılaşmazsınız bir ihtimal ama mutlaka o tür doktorlarla karşılaşırsınız. Lütfen yazmayın daha fazla akıl almak için yazdığım yerde öğrenciliğimi bile sorgulayan birine denk gelmek çok kötü oluyor çünkü iyi günler dilerim hanımefendi
Bu arada doktorum, kız kardeşim avukat. Ne ben öğrenciyken doktorluk öğrencisiyim dedim, ne de ablam avukat öğrencisiyim dedi.

hiçbir okul arkadaşımın ağzından doktorluk öğrencisiyim diye bir tabir de duymadım.

her zaman tıp öğrencisiyiz dedik. Ablam da hukuk öğrencisiyim derdi. Yani çok emin olarak yazmışsınız ( tıp kendi alanım olduğu için burada emin olarak konuşuyorum) ama, söylediğiniz şey doğru değil. Kendi adınıza da avukat öğrencisiyim yerine sadece stajyer avukatım deseniz daha doğru olurdu.

Biraz sakin olmanızı tavsiye ederim. İyi günler.

*** ha bir de son olarak eklemek istiyorum, kimse konunun yalnızca kilit kısmına odaklanmadı. Size şu anda kısa vadede nasıl çözüm üretiriz, sizi nasıl rahatlatırız diye pratik fikirler bulmaya çalışıyoruz.

o yüzden en başta kapı kilidinden bahsetti herkes. Ancak siz yalnızca buna odaklandığımızı düşünüp sinirlendiğiniz ve “ o kadar şey anlattım kapıya mı odaklandınız, çocuğun davranışı anormal değil yani?? “ diye bize kızdığınız için, haliyle o kısma gelemeden sinirler gerildi *******

Son düzenleme:
Kardeşim neden ayrılsın isteyim herkesin hayatını kendi yönlendirmek istiyor bu gayet normal yazdığım yorumları okumadınız heralde habersiz ve bu kadar sık gelmesi özel alanıma girmesi normal değil ve bu kadar habersiz gelip sık oturması hiç normal değil bir kız olarak ağda, regl, duş olaylarımız oluyor hepimizin bunu dışarıdan bir erkeğin eve gelip engellendiğini düşünün... kilit olayınıda biz kapı yapan kişiye sorduğumuzda öyle bir cevap aldık belki çilingirci, nalbura sorsak kilit önerebilirdi benim alanım değil nede olsa. İnsanlara dediğiniz hanımefendi farkındaysanız dövücek gibi cevap verip daha özel konulara karıştığı için bu şekil bir üslup kullandım herkese aynı davrandığımı düşünmüyorum. Ne kadar açabilirim bilmiyorum ama evdeki makas bile benim odamda dolayısıyla bir şey lazım olumca benim odama geliniyor. Diğer yorumlarımı okursanız bir ihtimal beni daha iyi anlayabilirsiniz. İyi günler.
Yorumlarınızın hepsini okudum evet. Size hak verdiğini yazan herkese ay çok teşekkür ederim bana hak verdiğiniz için demişsiniz. Kısa vadeli çözüm bulanlara (siz sorunu cocukla, annenizle kardeşinizle çözene kadar) da sert bir üslup kullanmışsınız. İnsanlar size çözüm bulmaya çalışmak yerine çok haklisiniz deyip geçsin mi istiyorsunuz?

Bir de bir şey dikkatimi çekti, kardeşimle konuşunca sert tepki veriyor, kollarım mosmor dolaştım falan demişsiniz. Kardeşinizle fiziksel kavga mı ediyorsunuz ya da size şiddet mi uyguluyor?

İnsanlar size çözüm bulmak adına soru soruyor. Yoksa ne okuduğunuz, mesleğiniz, annenizin mesleği çok çok merak ettiğimiz bir şey değil. Kimse sizi deşifre etmeye de çalışmıyor.

Bir de kapı ve kilit benim de alanım değil ama nasıl değişir bilirim, kimse kapı kilidi öğrencisi ya da mezunu değil. Mesela ampul değiştirip musluk da tamir edebilirim ama o alanlarda da bir eğitim almadım. İnternet cağındayız ve artık ne nasıl yapılır videoları istemediğiniz kadar var. Ama siz avukat öğrencisi olduğunuz için zamanınız olmayabilir böyle şeylere.

Kardeşiniz ve annenizle sorunları çözecek olan sizsiniz ama daha saldırgan olmayan bir uslupla konuşmanızı tavsiye ederim çünkü fazlasıyla gerginsiniz. Evde özel alanınızın kalmamasına bağlıyorum. Yine de tanımadığınız insanlardan sinirinizi çıkarmamaya çalışın.

Konu sahibi normalde size hak vermiştim, bence haklısınız evinizde sürekli diken üstünde oturmak, rahat edememek, özel alanının olmaması vb konularında ancak üslubunuzu görünce yorum yazmadan geçemedim.

Öncelikle çok asabi ve saldırgansınız. Biraz sakin olun. Sizin görüşünüzde olmayanlara ateş püskürmüşsünüz resmen. Olabilir size göre gereksiz veya farklı yerlere odaklanıp ona göre soru soruyor olabilir insanlar ama, saygı çerçevesinde hareket ettikleri sürece insanları tersleyemezsiniz.

bakın kaç senedir üyeyim, ilk defa D damdan hanımın birine sinirlendiğini gördüm.

üyeyi tanımıyorum, kefil falan da olmuyorum, savunmak için hiçbir gerekçem yok aklınızda şüphe olmasın.

durum böyleyken yorumlarınız gerçekten çok asabi.

Size hak veriyoruz zaten, kesinlikle yerden göğe kadar haklısınız, ancak sorulan sorular aslında sizin düşündüğünüz gibi alakasız değil. Örneğin:

Bunu şu amaçla sorduğuna eminim damdan hanımın: hani imtina ettiğiniz, titiz davrandığınız, kaybolursa sorun yaşayacağınız bir evrak var mı? Çocuk evrak çalacak anlamında da demedi. Olur ya giren çıkan, eşya arayan birileri olur, kazara yeri değişir evrakların, kaybolur, sonra sorun yaşarsınız anlamında dedi.

Bu arada doktorum, kız kardeşim avukat. Ne ben öğrenciyken doktorluk öğrencisiyim dedim, ne de ablam avukat öğrencisiyim dedi.

hiçbir okul arkadaşımın ağzından doktorluk öğrencisiyim diye bir tabir de duymadım.

her zaman tıp öğrencisiyiz dedik. Ablam da hukuk öğrencisiyim derdi. Yani çok emin olarak yazmışsınız ( tıp kendi alanım olduğu için burada emin olarak konuşuyorum) ama, söylediğiniz şey doğru değil. Kendi adınıza da avukat öğrencisiyim yerine sadece stajyer avukatım deseniz daha doğru olurdu.

Biraz sakin olmanızı tavsiye ederim. İyi günler.

*** ha bir de son olarak eklemek istiyorum, kimse konunun yalnızca kilit kısmına odaklanmadı. Size şu anda kısa vadede nasıl çözüm üretiriz, sizi nasıl rahatlatırız diye pratik fikirler bulmaya çalışıyoruz.

o yüzden en başta kapı kilidinden bahsetti herkes. Ancak siz yalnızca buna odaklandığımızı düşünüp sinirlendiğiniz ve “ o kadar şey anlattım kapıya mı odaklandınız, çocuğun davranışı anormal değil yani?? “ diye bize kızdığınız için, haliyle o kısma gelemeden sinirler gerildi *******
Evet haklı olabilirsiniz. Takdir edersinizki jenerasyon farkı olabilir sizin ablanızla olsn dönemle bizim aramızda dışardaki birine hukuk fakültesine gidince o ne oluyor diyenler çok gördüm bazen hukuk öğrencisiyim, bazen avukat öğrencisiyim, bazen hukuk fakültesinde öğrenciyim diye bir çok terim kullanabilirim. Benim sinirim beni sadece evimde misafir yapanlaraydı, ağırlıklı ailemle nasıl konuşmalıyıma ağırlık vermiştim ve farkındaysanız odamdan bir şey kaybolur, çalar tarzı bişey demedim odamda bir çok evrak var( gerek boş kağıt, gerek faturalar ve dediğim gibi evde makaslar renkli kalemden tuttun süpürge bile benim odamda) dolayısıyla herhangi bir şey lazım olursa çocuk benim odama geliyor almaya diyorum yoksa çocuğa zan altında bırakabilicek bir ithamda bulunmadım ve bahsettiğiniz hanım efendiye hakaret edebilicek kötü sayılabilrcek birşey demedim bazen tepki gösterdim bazı şeylerine evet, ama takdir edersiniz ki sizin gibilerle adliyelerde kaşılaşmamayı diliyorum tarzına benzer bir tabir kullandı tam ne yazdığını hatırlamıyorum hanımefendi 41 yaşındaymış yanlışım varsa, bu tür bir ifade kullandı ve annen ne iş yapıyor, sen ne iş yapıyorsun dedi sert bir üslupla azarlar gibi ve aynı zamanda ıslarla kilit meselesine sanki ben hatalıymışım gibi üstümde baskı hissetmeme neden oldu evet sadece kilit önerenlerede bir şey demedim farkındaysanız bir hanımefendi kendi evindeki çocuk kilidini atmış mesela oda sadece kilit önerdi dediğiniz gibi hızlı çözüm için kilitte ediniceğim zaten. Bakın ben bu olayı 3 senedir yaşıyorum ve hak verirseniz ki bu konuda yıpranmış hissediyorum dolayısıyla buraya benden büyük birinin bana bu konu hakkında tavsiye vermesini beklerken üstüme okuduğum bölümden yürümesi ve ya farklı olarak bana bu şekil bir tabir kullanması beni üzdü. Aynı zamanda hanımefendi kilit fotoğrafıda atmış bilgide aldım.. ve farkındaysanız sadece ya avukatlık üzerinden yorum yapanlara tepki göstermiş olduğumu diğer konuşmalarda kızgın ya da azarlar olduğumu düşünmüyorum çünkü ben burda öğrencili/meslek anlamındaki hayatımı anlatmadım, siz büyüklerden yardım istemek, haklı mıyım diye sormak için ve ailemle nasıl konuşmalıyım diye yorum yapmanız için yazdım. Ne umdum ne buldum durumuna düştü benim için, anlayacağınızı ümit eder siz ve kardeşinize meslek hayatınızda başarılar diler iyi bir gün geçirmenizi dilerim. Yorumlarınız için teşekkür ederim tekrardan.

Yorumlarınızın hepsini okudum evet. Size hak verdiğini yazan herkese ay çok teşekkür ederim bana hak verdiğiniz için demişsiniz. Kısa vadeli çözüm bulanlara (siz sorunu cocukla, annenizle kardeşinizle çözene kadar) da sert bir üslup kullanmışsınız. İnsanlar size çözüm bulmaya çalışmak yerine çok haklisiniz deyip geçsin mi istiyorsunuz?

Bir de bir şey dikkatimi çekti, kardeşimle konuşunca sert tepki veriyor, kollarım mosmor dolaştım falan demişsiniz. Kardeşinizle fiziksel kavga mı ediyorsunuz ya da size şiddet mi uyguluyor?

İnsanlar size çözüm bulmak adına soru soruyor. Yoksa ne okuduğunuz, mesleğiniz, annenizin mesleği çok çok merak ettiğimiz bir şey değil. Kimse sizi deşifre etmeye de çalışmıyor.

Bir de kapı ve kilit benim de alanım değil ama nasıl değişir bilirim, kimse kapı kilidi öğrencisi ya da mezunu değil. Mesela ampul değiştirip musluk da tamir edebilirim ama o alanlarda da bir eğitim almadım. İnternet cağındayız ve artık ne nasıl yapılır videoları istemediğiniz kadar var. Ama siz avukat öğrencisi olduğunuz için zamanınız olmayabilir böyle şeylere.

Kardeşiniz ve annenizle sorunları çözecek olan sizsiniz ama daha saldırgan olmayan bir uslupla konuşmanızı tavsiye ederim çünkü fazlasıyla gerginsiniz. Evde özel alanınızın kalmamasına bağlıyorum. Yine de tanımadığınız insanlardan sinirinizi çıkarmamaya çalışın.
Devamlı haklı olmak gibi bir niyetim neden olsun hepimizin hayatta haksız olduğu yerler var insanlar hak veren birine teşekkür eder yani ben zaten günlük hayatta böyleyim, ve evet kardeşim direkt çocuk hakkında konu açılınca ve ben dikkat etsin biraz eve gidiş geliş saatlerine yada habersiz gelmesin diyince rahatsız oluyorsan sen git tarzında laflarla başlayıp iş kavgaya dönüyor yani direkt saldırıya geçiyor e sizde hak verirseniz burasıda benimde evim rahat olmak istemem son derece normal bir durum üstelik bu konuda 3 yıldır haftanın 4-5 günü gelen birinden bahsediyorum o yüzden kardeşime karşı sabrım tutarsızlaşıyor belki bu konuda milyon kez kavga etmişizdir ve kilo güç olarakta benden daha fazla olduğu için iş bana karşı bir fiziksel hasara dönüşüyor. Kapı kilidi hakkındada bilgim yok dediğiniz gibi ben çok ev işlerinden anlamıyorum çocuk kapımı açmadan öncesine kadar kapı kilidine ihtiyaçta duymamıştım zaten o yüzden düşünmedim hiç insanın bazen aklına gelmiyor bazı şeyler benimde bu aklıma gelmemişti büyütülücek bir mevzuda değil pazartesi günü nalburcuya gidip edinicem zaten ve evet aslında sizinle aynı şeyi söylüyorum bu konuda annemin meseleği ve benim öğrenciliğimi ben buraya konu açarken yazmadım biri azarlar gibi sorduğunda yazdım siz demişsiniz annenizin mesleği çok çok merak ettiğimiz bir şey değil diye aynı şey o merak eden hanımefendi içinde geçerli bende onu anlatmaya çalışıyorum bazı yerlerde benim annemin ne iş yaptığı benim ne okuduğum bu konu ile ne ilgisi var evet farklı bir üslup kullanıp bana bunu sordu ama ben yine söyledim zaten tersleyip cevapsız bırakmadım bana hak veren biri babamı merak etmiş ona bile cevap yazdım ve asla tersleyecek bir cevap yazmadım. Ne alakası var bu konu ile başladım ve hanımefendi siz bir şey saklıyosunuza getirdi benim o hanımefendiye tepkim bu zaten haksız olduğu düşünen birinin kendini savunması imkansız ve bir şey saklasam bu foruma neden yazıyım yardım isteyip büyük olarak yardım isterim biri belki aynı benim gibi bir şey yaşamıştır diye konuyu açtım. Teşekkür ederim. İyi günler dilerim.

Son düzenleme:
Yorumlarıokuyorum da maşallah millet ne kadar rahat.
Ben olsam hiiiç o var diye kendimi kasmam, bilakis şortumu ysrım body sutyenimi giyer evde spor ysoarım o varken.
Hadi abartı oldu diyelim. Oturur tv izlerim. Hatta odalarından çıkmam.
Biraz çirkefleşmeniz lazım.
Önemli evrak vb cıkarın odadan. Yani göemeyin umursamayın.

Bence çok haklısınız, ne o canım kendi evi gibi nasıl rahat hareket edebilir? Bunu normal karşılayan insanlara gerçekten şaşırdım. Kendi evlerine pandemi dönemi hem de zırt pırt gelen, kapıyı vurmadan zart diye açan biri olsa hoş karşılarlar mi? Dediğiniz gibi orası sizin eviniz,rahat edeceğiniz alan,her an kilit altında olmak, kendini kollamak da neyin nesidir,? Bence anneniz ve kız kardeşiniz durumdan memnunsa siz ayrı eve çıkın

genelde önemli evraklar benim odamda olur bize geldiği zaman kardeşime bişey lazımsa direk odaya dalıyor

Yazan hanımefendi evrak derken ki evrakları genelleme olarak yazdım yoksa tapuyu ne yapıcak çocuğu zan altında bırakıcak bir şey yazmadım hırsızlık anlamında gerekli olan evraklar benim odamda lazım olunca çocuk almaya geliyor diye yazdım yanlış mı anlaşıldı bilmiyorum yoksa kimsenin tapusuna kimse bir işlem yapamaz

Kendinizi ifade edemiyorsunuz.
"Önemli evraklar benim odamda duruyor. Kardeşime bir şey lazım olduğunda sevgilisi odama dalıyor" derseniz insanlar da doğal olarak "ne evrakı" diye sorarlar. "Avukat öğrencisi" bir insan olarak bunun farkında olmamanız ilginç.

Diğer kısımlarda haklısınız. Herkes evinde rahat olmak ister. Eve bir misafir çağırılacaksa da herkese sorulur müsaitler mi değiller mi diye.
Ama konuşmak işe yaramadıysa kapınıza kilit takmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Bir an önce kendi evinize çıkıp rahat edersiniz umarım.

Kendinizi ifade edemiyorsunuz.
"Önemli evraklar benim odamda duruyor. Kardeşime bir şey lazım olduğunda sevgilisi odama dalıyor" derseniz insanlar da doğal olarak "ne evrakı" diye sorarlar. "Avukat öğrencisi" bir insan olarak bunun farkında olmamanız ilginç.

Diğer kısımlarda haklısınız. Herkes evinde rahat olmak ister. Eve bir misafir çağırılacaksa da herkese sorulur müsaitler mi değiller mi diye.
Ama konuşmak işe yaramadıysa kapınıza kilit takmaktan başka yapabileceğiniz bir şey yok.
Bir an önce kendi evinize çıkıp rahat edersiniz umarım.
Evrak konusunda haklı olabilirsiniz üstü kapalı anlattığım için yanlış anlatmış olabilirim. Yorumunuz için teşekkür ederim

Bence çok haklısınız, ne o canım kendi evi gibi nasıl rahat hareket edebilir? Bunu normal karşılayan insanlara gerçekten şaşırdım. Kendi evlerine pandemi dönemi hem de zırt pırt gelen, kapıyı vurmadan zart diye açan biri olsa hoş karşılarlar mi? Dediğiniz gibi orası sizin eviniz,rahat edeceğiniz alan,her an kilit altında olmak, kendini kollamak da neyin nesidir,? Bence anneniz ve kız kardeşiniz durumdan memnunsa siz ayrı eve çıkın
Maddi durumum sağlanınca inşallah çıkmayı planlarıyorum yorumunuz içinde teşekkürler. Gerçekten normalleştirmeye çalışanları bende anlamıyorum. Mahremiyet söz konusu.

Back
X