- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Simdi bu ve benzeri onlarca ornek yazabilirim ama uzatmayayim lafimi. Asil sorun şu ki gorumceminde yalan ve iftiralari oldu..
Simdi esimin abisi aksam yemege gelecek.. her zaman da gorusemiyoruz.. esim daha once gorumcenin yarattigi sıkıntılardan abisine bahsetmis.. simdi bende esimi desteklemek icin abiisine esimin olmadigi bi anda konuyu acayim mi?? Bahsedeyim mi surekli arkamdan konustuklarindan filan sürekli ugrastiklarindan rahatsız oldugumdan filan.. hani oyle cok samimi degiliz ama kotu biri de degil.. ne yapayim akil verin.....
Hayır bahsetme...Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Simdi bu ve benzeri onlarca ornek yazabilirim ama uzatmayayim lafimi. Asil sorun şu ki gorumceminde yalan ve iftiralari oldu..
Simdi esimin abisi aksam yemege gelecek.. her zaman da gorusemiyoruz.. esim daha once gorumcenin yarattigi sıkıntılardan abisine bahsetmis.. simdi bende esimi desteklemek icin abiisine esimin olmadigi bi anda konuyu acayim mi?? Bahsedeyim mi surekli arkamdan konustuklarindan filan sürekli ugrastiklarindan rahatsız oldugumdan filan.. hani oyle cok samimi degiliz ama kotu biri de degil.. ne yapayim akil verin.....
Bence siz eşinizin abisine birşey söylemeyin eşiniz zaten anlatmış tekrar sizin anlatmanız doğru olmaz,yada siz anlattınız diyelim abiye fakat diğer taraf onun kız kardeşi ve annesi abi bir olay olduğunda onları savup seni kötüleyebilir eşine karşı karın bana karşı kız kardeşimin ve annemin dedikodusu yaptı diye,sonuçta abi evinize yemeğe geliyor güzel bir gün geçirmeniz daha iyi olur.Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Kayınvalide Ve gorumcemin bana yapmadigi yalan, atmadigi iftira kalmadi bugüne dek.. ilk zamanlar bana inanmayan esim, en sonunda olan bir olayla inandi.. annesi esime beni şikayet etti.. ettigi konu da şu "bayramda yanina gittigimizde, benim telefonum calmis ve ben konustugum kisi ye bayram icin esimin annesinin yanina el opmeye geldik demisim.... nasil olurda esimin annesi dermisim annem diyecekmisim... yalniz biz farkli memleketteniz eger annem dersem ,telde konustugum kizi kendi memleketimdeyim zannedecek.. " neyse esim bile artik isyan etti.. öküz altinda buzagi ariyorsun anne ne var bunda dedi..
Haklisiniz gerçekten cok stresliyimHayır bahsetme...
Biraz sakinleşmeni tabsiye ederim arkadaşım,stresini burdan hissettim.
Gayet normal bir şekil de,saygıyla ağırla misafirini.
Hiç o konulara girme..
Sonuçta biri annesi diğeri kız kardeşi..
Sen anlatırsan onun gözün de dedikodu yapan,ailesi hakkında kötü düşünen biri olarak görür seni.
Zaten bir gün kalacak adam,bırak kardeşiyle güzel bir akşam geçirsin.
Tabii ki ama şöyle bisey de var . Abi kendi kardesiyle daha once kötü olmus. Abininde esine yapmis biseyler.Bence siz eşinizin abisine birşey söylemeyin eşiniz zaten anlatmış tekrar sizin anlatmanız doğru olmaz,yada siz anlattınız diyelim abiye fakat diğer taraf onun kız kardeşi ve annesi abi bir olay olduğunda onları savup seni kötüleyebilir eşine karşı karın bana karşı kız kardeşimin ve annemin dedikodusu yaptı diye,sonuçta abi evinize yemeğe geliyor güzel bir gün geçirmeniz daha iyi olur.
Evet konustu. Hatta bu karakter olaarak kime cekti anlamıyorum ki dedi gorumce icin.. abisi de pislik mi yapıyor dedi.. esim evet dedi.. farkindalar zaten. .bence de bahsetme..eşin zaten konuşmuş. emin ol her şeyin farkındadırlar zaten, anlatmana gerek bile yoktur canım..
Eşiniz bile basta KV nizin yanındayken kayniniZ sizi mi savunacak ?
Sanırım siz söylemek istiyorsunuz ama bunlar kardeş canım ne kadar aralarında daha öncede olay olmuş ise kardeşler 2 gün sonra araları düzelip barışırlarsa kayınbiraderiniz sizin değilde kardeşinin yanında olur ve senide eşine kötüleyebilir kardeşimin dedikodusunu yaptı diye ve bu sefer sen kötü olursun.Haklisiniz gerçekten cok stresliyim
Iki gundur uyumadim dogru duzgun.
Geceleri uykularim kaciyor.
Allah korusun yarin obur gun cocuklarim filan oldugunda bunlar yine yalan iftira olayina girerlerse (ki en yetenekli olduklari konu) ya esim baslardaki gibi bana inanmazsa, esimi inandirirlarsa Alah korusun yuvami dagitirlarsa naparim ben.
Bide şu var . Ben ne yapsam bi acik bulmak icin kendilerini yirtiyolar resmen. Bende insanim tabii ki robot degilim ya birgun istemsiz farkında olmadan gerçekten bi hatam olursa o zaman ne yaparim. Esim yine yanimda olur mu. Bu sorular beni stresten öldürecek bigun..
Tamam dediginiz gibi guzel bi sofra hazirlayayim su an isteyim malzemeleri alir aksama guzel bi yemek tatli cay ikrami yaparim..
Tabii ki ama şöyle bisey de var . Abi kendi kardesiyle daha once kötü olmus. Abininde esine yapmis biseyler.
Evet konustu. Hatta bu karakter olaarak kime cekti anlamıyorum ki dedi gorumce icin.. abisi de pislik mi yapıyor dedi.. esim evet dedi.. farkindalar zaten. .
Soru mantikliydi.
Ama daha oncede kiz kardesiyle sorun yasamis
Hatta esim anlattiginda hak vermisti
o yuzden belki paylasabilirim diye dusunmustum..
Eşinin abisinin ne yapacağını düşünüyorsun ?
senin hakkınımı koruyacak
sen hakkını koruyamayacak durumdamısın
yoksa sadece şikayet anlamında mı bahsetmeyi düşünüyorsun ?
bana gereğinden fazla çekingen göründün
kv lerede böyle ezik görünüyorsan
bence bu işin çözümü çok zor
Hakkimi koruyabilirim tabiiki.
Ama karsimdaki insanlar cok cahil. Cahille ugrasmak o kadar zor ki ne deseniz anlamiyor. Esimde söylüyor zaten onlara laf anlatamazsin onlar ölecek olsalar hakliydik derler asla hatalarini kabul etmezler. hic muhatap olma diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?