akilli bilincli kadinlar;sorum sizlere....

Tabiki bahsetmeyin ve bundan sonraki yasaminizdada siz direk konusmayin mecbur kalmadikca..
Zira onlar anne, kiz kardes, erkek kardes birsekilde anlasir suclu siz olursunuz..
Söylemeniz gereen seyleri esinize söyleyin yeter..

Haklisin galiba canim acmayacagim..

Evet kesinlikle oyle..

Aynen.. Peki konu aclirsa abisi gittikten sonra esim bana tesekkur ederse ne cevap vermeliyim bu konu hakkında. Sen huzursuz olma yeter filan mi diyeim

Haklisin galiba canim acmayacagim..

Evet kesinlikle oyle..

Aynen.. Peki konu aclirsa abisi gittikten sonra esim bana tesekkur ederse ne cevap vermeliyim bu konu hakkında. Sen huzursuz olma yeter filan mi diyeim

Bu bizim meselemiz misafirimizi bu olaylarla üzmenin manası yok.hem sen de üzülme bu sebepten de geç

gerek yok. eğer ağabey açarsa kendinizi savunursunuz. siz şikayet etmek için açarsanız belki tepkisi kardeşini korumak olabilir. size kızabilir.

Son düzenleme:

allah size sabırlar versin kayınvalide ve görümceyi tahmin edebiliyorum ancak ben eşinizin abisine bu konuları açmanızı hiç tavsiye etmem

bence bahsetme ne olur ne olmaz. laf döner dolaşır bambaşka bi şekilde gelebilir. yalancı iftiracılar da üstüne katarlar daha hiç gerek yok bence.

eşiniz sizin yüzünüzden(kaybettiğiniz bebeğinizden ailesini sorumlu tutugunuz için), görümcenizi dövmüş , ailesi bunu bilmiyormu yani allah allah

TAbii ki biliyor bilmez olur mu
FArkindaysaniz anlatmayayim uzun uzun dedim
Yazsam sayfalar sigmaz

e o zaman adama ne diye tekrar tekrar anlatmak istiyorsunki
geçmişi geçmişte bırakın biraz, anı yaşa anlam katma üstüne düşünme bırak hersey oldugu gibi kalsın

Kızlar konuyu ben acmadim. Yemekte esimin abisi acti. Cahil onlar sen onlara uyma bosver benim esimle de ugrastilar simdi sana sardilar yenisin ya dedi. Cahil cuhela dedi annesiyle kiz kardesi icin.
Bebegime cok uzuldugunu de ekledi.
Bende benden ne istiyorlar anlamiyorum ne yapsam suc oluyor ama yinede kimsenin kotulugunu istemem dedim..
Oyle iste....

Baska bi konu acip nisanlim bana agzini kirarim dedi diyen sen degil miydin cikolatakiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…