akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

Yahu ne biçim insansınız. Bazen şuraya yazılanlara tepki vermemek elde değil. Çocuktur dökmüştür. Silmişsin çıkmış iste. Ne olmuş yani ? Allah rızası için bir kaç insanın karnını doyurdun diye her hareketlerinde kusur bulmak, dedikodusunu yapmak, art niyet aramak zorunda mısın ?Cahil cahil ne intikam alayım diye soruyor bir de ... Boş insan .

Bu konuda haklısınız tamam çocuk bu döker de saçarda ama annesi neden müdahale etmiyor?
Benim koltuklarımda tay tüyü ve beyaz ama birşey dökülünce silmek gerek ki leke tutmasın,kendi kendine yok olmuyor yani o leke.
Çocuğum birinin evine birşey dökse görsem amaaan leke tutmuyor ne de olsa demem yani. Önce uyarırım,oyun haline getirip dökmeye devam ederse elinden alırım,ev sahibinden uygun malzeme (bez deterjan vs)ister silerim. Öylece bırakamam ki bu annemin evinde bile olsa böyledir. Neden benim çocuğumun pisliğini ev sahibi temizlesin ki? Ne alaka yani?
İntikam konusunda sizinde çocuklarınız var sanırım,sizde yemelerine içmelerine müdahale etmeyin,dökülürse arkanızdan temizlesin madem.

cahil lafını size ıade edıyorum zira okuduğunuzu yorumlama yeteneğiniz yok gibi...

tşk ederim düşüncenize.. aynen ...

Hayır neden o an biberonu elinden alıp "bu dökülürse çıkmaz giderken veririm şimdilik dolaba kaldırıyorum" demedin ki?
Ben olsam müsade etmezdim böyle birşeye.
Şimdi ise intikam için senin de birşeyler dökmen çok komik olur yapma. Sadece mesafe koy. İftarını yap kalk evine gel.

cahil lafını size ıade edıyorum zira okuduğunuzu yorumlama yeteneğiniz yok gibi...
tşk ederim birkaç kez farklı şekilde olunca dayanamadım artık anlasın ıstıyorum ...çocuklar dokebılır ama anneler nasıl gamsız kalıyor onu anlamıyorum...

Bi tek bana mi garip geldi bu intikam hevesi ?
Yapilan bir yanlis varsa soylenir,rahatsiz oldugunuz bir davranisi baskasina yapmak hele boyle bir ayda bunu dusunmek..
Iftara gidecegim evde intikam icin ne yapmaliyim cumlesi cok rahatsiz edici gercekten. Intikam,hirs,kin boyle duygularla kalbinizi kirletmeyin derim ben. Boyle guzel bir ayda hic bulasmayin.
Keske dun olmaz diyip elinden alsaydiniz ya da eltinizi uyarsaydiniz acik acik.

lütfen ramazan ayını karıştırmayın insanların toleransları bıryere kadar edittte var biçok kez yapılınca sabrınız kalmıyor kaldı kı benim amacım sadece ders vermek kımseyı kırmadım evımde ...

saol canım teşekkür ederım ellerin dert gormesın demekki daha çok okuman gerekecek
Okumak cehaleti alır, bir şeyler baki kalır. Kimisi de ne okur ne eşekliğini terbiye eder. Ramazan ramazan daha fazla cevap vermek istemiyorum. Böyle dar kalpli insanlar midemi bulandırır.

Yeni evliyken kaynım her geldiğinde ya yemeği y çayı ya meyve suyunu masaya dökerdi, sırf onun için renkli masa örtüsü almıştım( liseye gidiyordu)
Şu an 25 yaşında, akşam gelecek ve ben yine aynı örtüyü sereceğim :)
Bence büyütülecek bir şey yok, çok rahatsız oluyorsanız çağırmayın bir daha. İntikam düşüncesi hoş değil

KONU BİRŞEY dokulmesı deıl bunun karşısında sergılenen tavır...

Yorumlar süper valla..
Herkes ne kadar genişmiş. Peki misafir çocuğuna bin türlü laf eden, evinde misafir sevmeyenler kim ki? Konu sahibinin kalbine varana kadar laf gelmiş.

Ben misafirin her yaptığına takılan biri değilim. Hatta evime gelen çocuklu arkadaşlarım zorla halıma örtü örttürmüştür.

Küçük bebek biberonu sallar elindekinin ne olduğunun idrakına varamaz. Ama anne ve baba bilir..
Benim oğlum da suluğundan su aktığı için çaktırmadan götürüp bir yerleri ıslatır.
Bildiğim için engeller eline başka oyuncak veririm..
Misafirlikte de bir şey yiyecekse ayakta gezdirmem. Döküleni de silerim. Görgü meselesi..
Kendi evinde yaptırmaz o kadın eminim..

Okumak cehaleti alır, bir şeyler baki kalır. Kimisi de ne okur ne eşekliğini terbiye eder. Ramazan ramazan daha fazla cevap vermek istemiyorum. Böyle dar kalpli insanlar midemi bulandırır.
neyse sızde oyle olmuş demekki ... bu soz hıç hoş deıl zira midenizin bulanması normal...

Ben karistirmadim. Siz iftar yemegine davetliyim orda nasil intikam alirim diyorsunuz,bu durumda ramazan ayini kim karistiriyor sizin o eve gitme sebebiniz "iftar". Buna hurmeten yapmamaniz gerek diye dusunuyorum. Bu benim fikrim.
Tolere edemiyor olabilirsiniz ancak sizin onun evinde bisey doktugunuzde anlattiginiz kadar umarsiz birinin ders alacagini hic sanmam. O da temizler olup biter ee?
Karsiliginda o da hirslanir bu boyle gider.
Benim fikrim acik acik soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…