- 9 Ocak 2018
- 1.201
- 909
- 43
- 38
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
tamam kalbım kötü rahatla bıraz...Hmm yaptığını anlaması için intikam almakta sizin gibi kalbi kötü insanlara yakışır..
Yahu ne biçim insansınız. Bazen şuraya yazılanlara tepki vermemek elde değil. Çocuktur dökmüştür. Silmişsin çıkmış iste. Ne olmuş yani ? Allah rızası için bir kaç insanın karnını doyurdun diye her hareketlerinde kusur bulmak, dedikodusunu yapmak, art niyet aramak zorunda mısın ?Cahil cahil ne intikam alayım diye soruyor bir de ... Boş insan .aklıma bırtek sız geldınız çözüm olarak... epey zaman once bır arkadaşımın konusunu açmıştım saolun epey yardımcı oldunuz ...birkaç gün önce eşimin ailesini iftara çağırdım halıyle epey kalabalık olduk yoruldum neyse ıftar verdık sonuçta sevaptır olur o kadar dedim .... ta ki eltimin çocuğunun elinde karadut suyu gorene kadar... çocuk biberonla içiyordu once neyse dedım bişi olmaz ama sallamaya başladı etrafa damla damla dokuluyor ....aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler) bende şartel attı ama mısafır dıye bışı demedım. onlar gıdınce elımde leke çıkarıcı heryerı sıldım canım çıktı...siz mısafırlığe gıderken karadut suyu yanınıza alıyormusunuz ? eşime sorsan o kadının kulturu oyle der...şimdi biz onlara ıftara davetlıyız ne yapmalıyımda ona haddını bıldırmelıyım sorun çıkarmadan ...
edit: sadece bu olayla sınırlı deıl tabı yapılanlar dışarda gıydırdığı ayakkabısıyla çocugu evıme alır... altını yatagın ustunde değiştirmişliği vardır... uzayıp gıder kısa olsun demıştım hata etmışım sanırım....
düşünmedim deil saol....Karsilik olarak kendisinden farklı olun ki ; belki mesajı alır.
Bu konuda haklısınız tamam çocuk bu döker de saçarda ama annesi neden müdahale etmiyor?evden birşey dokulseydı emın olun düşünmezdim benimde çocuğum var dokulur toplanır ... ama karadut neden mısafırlıkte verılsın hadı onu geçtim dokulunce bez ıstemek yerıne neden zaten leke tutmayan kumaş densın anlamıyorum ...
cahil lafını size ıade edıyorum zira okuduğunuzu yorumlama yeteneğiniz yok gibi...Yahu ne biçim insansınız. Bazen şuraya yazılanlara tepki vermemek elde değil. Çocuktur dökmüştür. Silmişsin çıkmış iste. Ne olmuş yani ? Allah rızası için bir kaç insanın karnını doyurdun diye her hareketlerinde kusur bulmak, dedikodusunu yapmak, art niyet aramak zorunda mısın ?Cahil cahil ne intikam alayım diye soruyor bir de ... Boş insan .
tşk ederim düşüncenize.. aynen ...Bu konuda haklısınız tamam çocuk bu döker de saçarda ama annesi neden müdahale etmiyor?
Benim koltuklarımda tay tüyü ve beyaz ama birşey dökülünce silmek gerek ki leke tutmasın,kendi kendine yok olmuyor yani o leke.
Çocuğum birinin evine birşey dökse görsem amaaan leke tutmuyor ne de olsa demem yani. Önce uyarırım,oyun haline getirip dökmeye devam ederse elinden alırım,ev sahibinden uygun malzeme (bez deterjan vs)ister silerim. Öylece bırakamam ki bu annemin evinde bile olsa böyledir. Neden benim çocuğumun pisliğini ev sahibi temizlesin ki? Ne alaka yani?
İntikam konusunda sizinde çocuklarınız var sanırım,sizde yemelerine içmelerine müdahale etmeyin,dökülürse arkanızdan temizlesin madem.
Aman neyi iade edersen et pişkin kadın. Verme iftar yemeği filan madem rahatsızsın. Annesi çocuğundan sorumlu sen de bunun için intikam almayı düşünen cahil kafandan.cahil lafını size ıade edıyorum zira okuduğunuzu yorumlama yeteneğiniz yok gibi...
Tamam annesi dikkatsiz ilgisiz davranmış da cidden ilk kez mi oldu böyle bir şey? Benim halılar misafir çocukları sayesinde sürrealist çalışma alanına dönüyor da.
Çok ders vermek istiyorsanız gittiğinizde güzel bir dille lekelerin çok zor çıktığını, sizin için sorun olmasa da gittiği başka yerde dikkat etmesinin daha iyi olacağını söyleyin.
tşk ederim birkaç kez farklı şekilde olunca dayanamadım artık anlasın ıstıyorum ...çocuklar dokebılır ama anneler nasıl gamsız kalıyor onu anlamıyorum...cahil lafını size ıade edıyorum zira okuduğunuzu yorumlama yeteneğiniz yok gibi...
saol canım teşekkür ederım ellerin dert gormesın demekki daha çok okuman gerekecekAman neyi iade edersen et pişkin kadın. Verme iftar yemeği filan madem rahatsızsın. Annesi çocuğundan sorumlu sen de bunun için intikam almayı düşünen cahil kafandan.
lütfen ramazan ayını karıştırmayın insanların toleransları bıryere kadar edittte var biçok kez yapılınca sabrınız kalmıyor kaldı kı benim amacım sadece ders vermek kımseyı kırmadım evımde ...Bi tek bana mi garip geldi bu intikam hevesi ?
Yapilan bir yanlis varsa soylenir,rahatsiz oldugunuz bir davranisi baskasina yapmak hele boyle bir ayda bunu dusunmek..
Iftara gidecegim evde intikam icin ne yapmaliyim cumlesi cok rahatsiz edici gercekten. Intikam,hirs,kin boyle duygularla kalbinizi kirletmeyin derim ben. Boyle guzel bir ayda hic bulasmayin.
Keske dun olmaz diyip elinden alsaydiniz ya da eltinizi uyarsaydiniz acik acik.
Okumak cehaleti alır, bir şeyler baki kalır. Kimisi de ne okur ne eşekliğini terbiye eder. Ramazan ramazan daha fazla cevap vermek istemiyorum. Böyle dar kalpli insanlar midemi bulandırır.saol canım teşekkür ederım ellerin dert gormesın demekki daha çok okuman gerekecek
KONU BİRŞEY dokulmesı deıl bunun karşısında sergılenen tavır...Yeni evliyken kaynım her geldiğinde ya yemeği y çayı ya meyve suyunu masaya dökerdi, sırf onun için renkli masa örtüsü almıştım( liseye gidiyordu)
Şu an 25 yaşında, akşam gelecek ve ben yine aynı örtüyü sereceğim :)
Bence büyütülecek bir şey yok, çok rahatsız oluyorsanız çağırmayın bir daha. İntikam düşüncesi hoş değil
neyse sızde oyle olmuş demekki ... bu soz hıç hoş deıl zira midenizin bulanması normal...Okumak cehaleti alır, bir şeyler baki kalır. Kimisi de ne okur ne eşekliğini terbiye eder. Ramazan ramazan daha fazla cevap vermek istemiyorum. Böyle dar kalpli insanlar midemi bulandırır.
lütfen ramazan ayını karıştırmayın insanların toleransları bıryere kadar edittte var biçok kez yapılınca sabrınız kalmıyor kaldı kı benim amacım sadece ders vermek kımseyı kırmadım evımde ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?