akıllı kadınlarsınız bana intikam gerek...

Bendim o arkadaşın kalbinden dem vuran..yanlız siz yanlış anlamışsınız..tabiki çocuğun annesini hatalı buluyırum böyle misafirlikte kendini unutan kadınlar var malesef

Ama intikam almak için gitmek...gerçekten kötü ya.

Benim konular ı oku yahu senin ki de dert mi :) altı üstü bir damla bunu bu kadar büyütmeye hiç gerek yok ki döken küçük bir bebek .bebekten mi intikam alacan ?boşver gitsin inanki düşünmeye bile değmez .benim elti gelir çocukları evde çok düzenli olmasına rağmen evimi talan edip gittiler pastel boya ile halı ve duvar boyadılar ama hiç aklıma böyle bir şey gelmedi çocuklar dedim sonuç olarak...kendinizi yıpratmayn silmişsiniz gitmiş zaten

Onlar misafirliğe geleceği zaman, evini poşetle kapla. Galoş ve de bone ver. Bi daha gelmezler illa intikamsa.
Öteki türlü cahile laf anlatamazsın, ne olacak ki der geçer çünkü.

Bence kızınızın eline meyve suyu verin ve azıcık dökmesini sağlayın hemen atılıp, kızım dikkat et bak yengrn zaten yorulmuş bide senin döktüğün damlalarlamı uğraşsın ben çok dikkat ederim böyleşeyle falan falan diye güzel bi nutuk çekin

tşk ederim ...

tamam okurum ...

Dök dememiştir ama müdehalede etmemiş bence çok yanlış

Şu cümle üzerine ona ne yapsanız anlayacagini sanmiyorum. Belli ki umursamaz bir yapida. İlla ders vereyim derseniz bunu da kötü niyete yorar aradaki mesele uzar gider böyle. Cok rahatsiz oluyorsaniz evinize kabul etmeyin. Kimse görüsmek istemedigi kimseyi evine almak zorunda degil. Akrabalik bagi falan diyorsunuz ama siz aradaki o bagi coktan yıkıp gecmissiniz zaten.

Eşyalarınızın açık renk olduğunu biliyor ne diye karadut doldurup getiriyor çocuğu içmeyince kendinden mi geçiyor. Bazı insanlar da ne gamsız arkadaş mıy mıy mıy ederler bir şey deyince de. Uyma onun gibi olma bence çok basit davranışlar değmez..

Şuan salonumda beyaz sandalyelerim, açık gri koltuklarım çikolata ve bilimum yemek lekesi içinde.
Evet, geçen hafta iftara misafirim vardı, benim çocuğum da misafirimin çocuğu da evi talan etti.
Her yer leke!
Orta sehpam ayna ve üzerine yapıştırıcı bile dökdüldü, kazısam çizilecek.
Ama umrumda değil, çocuklarımız çok mutluydu ve eğlendi.
Biraz rahat olsak, eşya dünya malı ya hani.
Bir eşya işlevini yitirmedikten sonra, lekeliymiş, çizilmişmiş umrumuzda olmasa biraz, daha mutlu olmaz mıyız?

haklımı yenı yıkattırmıştım.üç tane kocaman çocuk.bembeyaz halı neyse nişanlıyken hiç kullanmadığım eşyalarıma çocuklar neyse bıdaha çağırmadım .ama ıntıkamıda hiç dusunmedım.

Sizin hamilelikten dolayı hormonlar falan filan sanırım niye bu kadar aşırı tepkiler veriyorsunuz ki kaza olabilir evet siz hamilesiniz belki ama insan yinede misafirlikte döktüğünü ettiğini temizlemeye kalkar hamilesiniz size tabiki iş yaptırılmaz ve kaza da olabilir ama insan çocuğunun eline bir şey veriyorsa takip etmeli kaza diye milletin evi batırılıp öyle bırakılır mı ? çocuğu olan sahip çıkacak görgüsüzlüğün alemi yok

Birilerinin umursamaz tavrından evim kirlenirse sinir olurum. Ama intikam almak aklımın ucundan geçmez.
Sizin de geçmesin. Bakın kendiniz söylediniz silince çıkmış leke. İntikam yerine bir daha evinize çağırmayın daha akıllıca olur.

İntikam ile ona ders vermiş olmazsınız. Ama sürekli ondan intikam alma düşüncesi sizin kalbinizi kötü yapar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…