- 20 Ocak 2018
- 572
- 1.419
- 43
- Konu Sahibi benvehuzurum
-
Yorumlar süper valla..
Herkes ne kadar genişmiş. Peki misafir çocuğuna bin türlü laf eden, evinde misafir sevmeyenler kim ki? Konu sahibinin kalbine varana kadar laf gelmiş.
Ben misafirin her yaptığına takılan biri değilim. Hatta evime gelen çocuklu arkadaşlarım zorla halıma örtü örttürmüştür.
Küçük bebek biberonu sallar elindekinin ne olduğunun idrakına varamaz. Ama anne ve baba bilir..
Benim oğlum da suluğundan su aktığı için çaktırmadan götürüp bir yerleri ıslatır.
Bildiğim için engeller eline başka oyuncak veririm..
Misafirlikte de bir şey yiyecekse ayakta gezdirmem. Döküleni de silerim. Görgü meselesi..
Kendi evinde yaptırmaz o kadın eminim..
tşk ederimCocuga oyun hamuru keceli boya slime kinetik kum gibi anne dusmani bisey hediye edin. Hatta acip eline verin
tşk ederim ...Bence kızınızın eline meyve suyu verin ve azıcık dökmesini sağlayın hemen atılıp, kızım dikkat et bak yengrn zaten yorulmuş bide senin döktüğün damlalarlamı uğraşsın ben çok dikkat ederim böyleşeyle falan falan diye güzel bi nutuk çekin
tamam okurum ...Benim konular ı oku yahu senin ki de dert mi :) altı üstü bir damla bunu bu kadar büyütmeye hiç gerek yok ki döken küçük bir bebek .bebekten mi intikam alacan ?boşver gitsin inanki düşünmeye bile değmez .benim elti gelir çocukları evde çok düzenli olmasına rağmen evimi talan edip gittiler pastel boya ile halı ve duvar boyadılar ama hiç aklıma böyle bir şey gelmedi çocuklar dedim sonuç olarak...kendinizi yıpratmayn silmişsiniz gitmiş zaten
Dök dememiştir ama müdehalede etmemiş bence çok yanlışAy evet kasıtlı yaptı çocuğun biberonuna onu koydu dök oğlum her yeri kirlet kirlesinsin dedi çünkü fesat kıskanç dimi eltiniz ama kusura bakmayın bundan bile intikam düşünecek kadar içiniz karardıysa biraz kendinize bakmanız lazım kadın neden eşyalarını kirletmek istesin valla karadut suyunu da ben arasam bulamam yani
Şu cümle üzerine ona ne yapsanız anlayacagini sanmiyorum. Belli ki umursamaz bir yapida. İlla ders vereyim derseniz bunu da kötü niyete yorar aradaki mesele uzar gider böyle. Cok rahatsiz oluyorsaniz evinize kabul etmeyin. Kimse görüsmek istemedigi kimseyi evine almak zorunda degil. Akrabalik bagi falan diyorsunuz ama siz aradaki o bagi coktan yıkıp gecmissiniz zaten.aaaa canım dokuluyor karadut baksana çocuğa dıyebıldım.... o arada koltuğum halım damla damla karadut oldu ne dese begenırsınız ? abla onlar zaten leke tutmuyordu(kv sureklı koltuklarım için taytuyu olduğundan boyle soyler)
Siz demişsiniz leke tutmayan kumaş diye o an olmuş yani. Ben hamileyim gittiğimde bir yerde kazada olabilir demek ki o kişide bile isteye yaptığımı düşünüp gelip benden intikam olacak çok komik çocuk bu sizi çocuğunuz yok sanırım ayrıca kurudut meyvesinin suyuna da hiç rastlamadım biraz burada zor çıkan birşey uydurmuşsunuz gibi kusura bakmayın illa dökeceksiniz dökün rahatlayın!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?