Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Akıllı Kova Burçları Anlaşamadığınız Burçlar Hangileri ?

lost87

Uyanalım Gaflet Uykusundn
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2008
2.313
24
358
Diğer
kova burçdaşlarım; anlaşamadığınız ve genellikle o burçlu kişilerden uzak durmaya çalıştığınız burçlar var mı?:1closedeyes:
örneğin bir burç size yamuk hareket yapmıştır ya da mantıksız davranışları size zarar vermeye çalışmıştır.böyle tespit ettiğiniz burçlar varmı ?:1closedeyes:

Akrep burcundakiler...:bbo:

gerçekten akrep burcu tanıdığım akrablarım ve tanıdığım insanlar çok menfaatçi çıkmıştı...
benimde yengeç burçları 10 ' u geçik tanıdım halam olsun,babanem olsun,yurtta kaldığım sürece aynı odada yaşamak zorunda kaldığım yengeçler,komşular olsun,dedem olsun,yiğenim olsun hep iyi gözüken ama sonunda mantıksılığı ile zarara uğratmaya çalışmışlardır yerimseniben
yalan söylemiyorum yengeç burçları ile pek fazla samimi olmamÇok üzgünüm çoook

Şimdi düşündüm de gerçekten yengeç burçları ile uzun süren dostluklar kuramadım....çok haklısınız...:))

Ben bir Yengec ile evliyim...kaydirigubbakcemile3

Ikizler simdiye kadar en samimi dostlarim olmustur...dostluk küskünlüge´de dönmüstür ama..!

Ikiz, saglam bir ikiz olmali..! Yay´lar ile pek fazla anlasamam..dilleri cok sivridir!

Yayların dili çok sivri gerçekten...bir de başak burçlarına ne diyorsunuz? tanıştığım başak burçları da soğuk ve sevimsizler...(

Aslanları ben de sevmiyorum cidden...Belki hepsi aynı değildir ama ben çok sinir bozucu aslan tiplerine rastladım...kendilerini bişey sanıyorlar hep...((

Yayların dili çok sivri gerçekten...bir de başak burçlarına ne diyorsunuz? tanıştığım başak burçları da soğuk ve sevimsizler...(

yayların dili gerçekten çok sivri bazı lafları düşünmeden söylüyorlar.
başak burçlarındada enteresan bir hırs oluyor en iyi çabasında oluyorlar ama sonu hüsran bende bunu sezdim tanıdğım başaklarda...:sm_confused:

Akrepler cok hirsli oluyor ve amacina ulasmak icin hertürlü yola basvurabiliyor...entrika planlari üretmeye´de bayilir..! kötükedihüsoklava:

bende oglaklarla asla anlaşamam..
birbirine zıt burçlar
malesef eşimde oglak burcu

akrep ve aslan hiç anlaşamadığım burçlar akrepler çok tehlikeli oluyor aslanlar da kendini beğenmiş

akrep akrep akrepppppppppppppppp kötükedihüso
malesef en yakin cocukluk arkadaslarimin 2 si akrep
cok zor oluyor bazen cidden ama arkadas iste atsan atilmaz satsan satilmaz, cokda seviyorum ama
asla fikirlerim uyusmuyorrrrrrrrrrrrrrrrrrr kötükedihüso

aslan burcuyla pek anlaşamam ama annem de en yakın arkadaşım da aslan burcu:bbo:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…