Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Akıllı Kova Burçları Anlaşamadığınız Burçlar Hangileri ?

bende aslanım inş oğlum 2012 de şubatta doğacak 19 şubata kadar doğarsa ki inş öyle olcak kova..inş anlaşabilirim...yazılanlara göre fena değilmiş aslanla kova ilişkisi..

bende aslanım inş oğlum 2012 de şubatta doğacak 19 şubata kadar doğarsa ki inş öyle olcak kova..inş anlaşabilirim...yazılanlara göre fena değilmiş aslanla kova ilişkisi..

ortaokuldan beri en yakın arkadaşlarımdan biri aslan biri koç. ben kovayım. kısaca çok iyi anlaşırlar tebrik ederim:)

Son düzenleme:
bende kova burcundayım :) akrepleri bilmemde yengeçleri oldum olası sevmem çok uyuz oluyorlar afedersiniz ama öyle yaylarlada hep macera geçirmişimdir unutulmayacak anılar vs ama iyilerdir koçlar çok menfaatçi oluyor ama çok dobra davrandım onlara karşı hiç alınganlık yapmazlar o yüzden aramızda bi sorun çıkmaz:)) boğa ise çok yakın bi dostum çok iyi anlaşıyoruz halbuki kova ile boğalar anlaşamaz derler:S :))

Su grubu burçlarla hiç anlaşamam.Hele yengeçlerden nefret ederim.Yayları severim,neşeli oluyorlar.Tanıdığım tüm aslanlar çok popüler insanlardır, onlarla vakit geçirmeyi severim.

Yani kızlar hayallerimi alt üst ettiniz varya.Ben akrebim sevgilim kova.Yani sırf burcumuz böyle diye gidiyim yüzüne burcumuz uyuşmuyor ayrılalım diyesim geldi ya.Hem bir çok akrep-kova evliliği var sitede.Zor olsada bi şekilde yürütmüşler.Dünyamı yıktınız be

Ya bi ara bende çok takıyodum böyle yok hoşlandığım akrep ve kovayla anlaşamazlar diyorlar mesela ama sonraki sevgilimde teraziydi yanı en anlaştığım burç ama onunlada olmadı ayrıldık hemde bi yengeç kadınıyla aldattı beni.Onun anlaşamadığı bi burç olmasına rağmen yani daha da inanmamaya başladım ben bu burçla uyum işine..Kader kısmet herşey

Walla ben kimle iii anlaşsam ya ikizler yada terazi çıkıyo:)))) aslanlar ve koçlar ile sen zort ben zort ata kim verecek ot modunda oluyorum inatçılıkta hangimiz öndeyiz bilemiyorum:)))))

Aynen bacım her şey kadar kısmet işi.Zaten olmayacak yani.

Aslanları hiç sevmem. ikizler bana en çekici gelen burç fakat dikkatli olmak lazım kötüsü de can yakıyor. Boğalarla da anlayamadığım bir sevgi içerisine giriyorum.

yengeç ve oğlak...
hep başım belada onlarla

Son düzenleme:
ben kova burcuyum... hayatımda kaç tane aslan tanıdıysam bir tanesi ile bile anlaşamadım... yani benim en anlaşamadığım burç aslan:)

yay,başak bana güvensiz geliyor.Koç,boğa eh işte yani cokta uyusmam,aslan iyidir,ikizler terazi yorumsuz genelde arkadasım olan yoktur bu burçtan benim cevrem su grubu kaynıyor akrep,balık,yengeç akreple uyusamasakta nasıl oluyor bilmiyorum sevgilim dahil 4-5 yakın arkadasım akrep kıskanmadıkları onlara özel ilgi gosterdıgım surece sorun yok ama kıskandıkları anda atıveriyorum kovamdan kıskanılmak hosuma gitmıyor balıklarlada düşüncelerimiz eh uyar yani ama çatışmalı şekilde anlasırım yınede anlasırım yengeclere gelınce yukselenım yengec su hayatta basıma ne geldiyse yengeclerden onlarlada çekişmeli ama asırı sevgili vazgecılemez bir bagım oluyor bilemıyorum :44: ha birde kova burcu varki 9 senelik dostum hayatımda tanıdıgım tek kova onunla zaman nasıl gecıyor anlamıyorum cok sevıyorum onu burcumla daha iyi anlasıyorum ben istedigim surece butun burclarla anlasıırım

akrep burçları çok soguk geliyor pek fazla tanıdıgım yok bu burçtan ama kendimi bildim bileli var bi negatiflikk

arkadaşlar akreple anlaşamıyorum demişsiniz benim burcumda akrep benim en sevdiğim arkadaşlarım kovalardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…