Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Akıllı Kova Burçları Anlaşamadığınız Burçlar Hangileri ?

Sayın Üyeler,
anlaşamadığınız burçları yazarken o burçtan üyeler olabileceğini düşünerek uygun yorumlar yazarsanız kimse alınıp kırılmaza.s

kesinlikle yengeçlerle anlaşamam.... illa bi saçmalık yapıp beni kızdırırlar.... genel olarak su grubuyla yani akrep yengeç we balık pek iyi anlaştığım söylenemez... bnce yine en iyi anlaşabileceğimiz burçlar bizim gibi akıl burçları olan kowa terazi we ikizler...:82:

en iyi anlaştığım burçlar kovalar:)bi kova burcu olarak benim gibi hareketli enerjik özgür ruhlu olan kovalar benim en iyi arkadaşlarım olmuştur...aslan burçlarının da güçlü ,kararlı tavırları onları anlaşma noktasında 2.sıraya koyuyor..akrep,yengeç,anlaşamadığım burçlardır..başak erkeklerinin de cool tavırları bana cazip gelir..az ve öz konuşurlar:)heeeee en iyi anlaştığım burç kova olmasına rağmen bi kova erkeğiyl asla olamam.çünkü kova erkeği özgür olacağından evlenip bi sorumluluğa girmek istemez....

töbe tanrımaaa kızlar naaptınız akreplere ben bir akrebimmmmm sevgilimde kova gyet de uyumluyuz lokum gibi

ben de akrep burcuyum... yazma tarzın hoşuma gitti diye gülüyorum:)...
benim ortaokuldan kova burcu arkadaşım vardı... ilk tanıştığımızda ölesiye nefret etmiştik birbirimizden..sürekli de kavga halindeydik... sonra noldu anlamadım gitti.. birden kanki olduk... çok beğenirdim onu... orjinal karakteri vardı... karizmatikti... olduğu gibi biriydi... sonradan yollar ayrıldı... geriye döndüğümde bir onu çok özledim arkadaşlarımdan... tesadüfen yıllar sonra karşılaştık... sarıldık doya doya... ama malesef hayatlar ayrı... zamanda girince araya görüemez olduk... yani kovaları seviyorum...

başaklar, boğalar, ve yengeçler benden uzak olsun , asla anlaşamıyorum.

kesinlikle yay burçlarıyla anlaşamıyorum . hep bir özellikleri itici gelir sorarım cevap yay burcuyum olur

Aslanlarla,akreplerle ii anlaşamıyorum
Boğaların bazılarıyla iimdir
Terazi,başak burçları iidir ama aslanlarla hiçççççççççç mi hiçç anlaşamam

valla en çok favorim koçlarrr eşimide öyle seçtim zaten direk koçsa hem arkadaş olurum hemde dostluk kurarım.
yengeçler evet bende fazla anlaşamam...

akreplerden nefret ederim.... yengeçler çok iyi gözükür ama çok sinsidirler sonunda bir maraz çıkar mutlaka.... aslanlarda pek anlaşamam
başakları sevreim balıkları severim, olakları sevreim...

ben kova esımm boga zıttın onde gıdenıyız ama kovaların bence tek ve en guzel ozellıgı sahıplenıcı vede ıdare edıcı ortama ayak uydurma tam bızlık bence kova kadını annecı ruhumuz cok baskın herseyde karsımızdakı kım olursa olsun anlasırızzz

evet bende buna katılıyorum karşımızdakiyle nekadar zıt olursak olsun anlaşıyoruz... İdare etmesini biliyoruz

Oglak ve Basaklarla dostluk kurmakta zorlaniyorum anlasamiyorum
en iyi anlastigim burcsa Terazi

Bayagı eski açılmış konu ama yazayım dedim :)
AKrep Aslan Boğa üçlüsü bize göre değil.
Ayrıca Yengeçler de çekilmez olabiliyor. Oğlaklar da bize göre fazla sinsi

kovalar ve koçlar kovaların on numara dostudur :)

kova-kova zaten aynıyız. koçlar da hakkaten süper dostlar diğerleri gibi sadece kendileri anlatmaz dinlerler de :) aslanlar da keza öyledir.

sevmediklerim, başaklar bi tuhaf. çok takıntılı. sevmiyorum

yengeçler de öyle

oğlaklar kimi iyi kimi tuhaf ama genel olarak soğuklar kovalarla ııh olmuyo

balıklar da iyidir bizle

ikizler dengesiz.evlerden ırak

yaylar baya iyi :)

akrepleri unutmuşum! iyisini de tanıdım kötüsünü de ama ortak yanları hepsinin aşırı bencil oluşuydu

Son düzenleme:
Başaklarla hiç anlaşamıyorum. Çok uyuzlar yahu Birde ikizler beni deli ediyor. Anlatamam yani. Onlarla konuşurken zaten oradan kaçmak isteği gelince ''senin burcun ikizler mi?'' diye soruyorum. Aldığım cevapta beni yanıltmıyor. Ama baktım kova ikizler burcuyla iyi anlaşırmış. Ben neden anlaşamıyorum acaba dedim. Alçalanım ikizlermiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…