Akrepler cok hirsli oluyor ve amacina ulasmak icin hertürlü yola basvurabiliyor...entrika planlari üretmeye´de bayilir..! kötükedihüsoklava:
Aslan burçlarıyla hiiiiç anlaşamıyorum dediğim dedik hep benim dediğim diyorlar.Ama çok mert dürüstler ona bir şey diyemem.
aahhhh aahhh... kovayım üstelik yükselenim de kova...kocacım da aslan... yiyoruz birbirimizi ama çok da seviyoruz iyi de anlaşıyoruz kıskançlık, hakimiyet sevdası,sabit görüşlü olması beni benden alıyor...ama çok değer veriyor sevdiğine aslan sahip çıkıyor
ben genelde toprak burçlarıyla anlaşamıyorum özellikle boğa,başaklarda da bir kıyaslama sevdası,oğlakları da soğuk buluyorum nedense
su burçlarıyla da pek iyi sayılmam akrebin hırsı beni sinir ediyor,balığın realiteden uzaklığı,yengeçin paraya düşkün olması sevmediğim özellikleri
ateş burçlarıyla kavga dövüş kıyamet gırla...ama hava grubundan sonra en iyi yine ateşlerleyim
Benim annemle babamda sizin gibilerAnnem kova babam aslan.Aslan erkeğini babamdan gördüğüm kadarıyla söylersem ;çok mert,cömert,dürüst,yardımsever,ahlaklı ama kötü huyları ise benim dediğim diyenlerden.Dediğiniz gibi sevdiklerini sonsuz bir güven ortamında sahiplenir.Arkamda iyi ki o var dersiniz.Birde bir yerde okumuştum annemle internetten bakarken kovanın karşıt burcu aslan olduğu için eğer ikisi evlenirse dışarıdan asla bileği bükülemez bir evlilik olurmuş.Gerçekten annem babam ne zorluklar aştılar sevgileri bağlılıkları çok kuvvetli.Allahta hiç bozmasın Sizinki de bir ömür hep mutlulukla sürsün.
Ben daha çok aslanların kadınlarıyla anlaşamıyorum, hele aynı evde yaşamak mı aman aman.Çok zor.İki tarafta baskın kendi düzeni yaptığı öyle kalsın isteyen taraf.
amin canım sağolasın...benim annem kova babam aslan tanıdık bir evlilik oldu benim için...şimdi allahın izniyle bebişim de ikizler olacak evde cümbüş olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?