Hemen her burçla anlaşıyorum.Bir tek boğalar zorluyor beni.
kesinlikle akrepler kovalara yaklaşamaz bile
off yaa çoğu kişi akrepleri sevmiyorum demiş kızlar ben bi akrebim ve sözlümde kova burcu acaba oda zaman sonra beni sevmeyebilirmi kaçabilirmi....dostlar akrepler sizlere göre dışardan yada içerden nasılki bukadar sevmiyorsunuz
akrepler iyidir iyi anlaşırım ama hepsiyle deil tabiki bu arada saol cnm yorumun içn sanırım aynı durumdayız ikimizdebn bir kova olarak akrebi şöyle nitelendiriyorm iyi bir dost olurlar,vefalı,fedakar ve paylaşımcıdırlar bazen anlaşamayabilir evet nedenide kendilerinin arada sırada şımarık ve bir çock gibi davranmalarıdır ayrıca hayır dediğiniz halde çok ısrarcıdırlar bnm gözlemlerim bunlar CADIARZU
yani aynı durumdayız derken sen akrep ve sewgilin kova benim kova sewgilim ise akrep diyorm[/QUOTE
hehe öyleymişiz cnm...akrep sevgilin çok sıkıyodur şimdi seni beni de kova sevgilim çok sıkıyor...sen kova olarak çok kıskanırmısın sevgilini hastalık derecesinde benimki kova mova ama aşırı kıskanç halbuki kovalar hiç kıskanç olmaz...çokta sık kavga ederiz tavırlar tripler havada uçuşur:1shok:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?