Kova Burcu 21 Ocak - 19 Şubat Akıllı Kova Burçları Anlaşamadığınız Burçlar Hangileri ?

evt genel olarak bakılırsa cevaplar yakın kovalar için akrepin sinsilği ve hırsı başaktaki merak ve mükemmel olma çabası aslanın kraliçe havası boğanın hasedi ve para tutkusu yengecin anne düşkünlğü çenesi olarak diyebiliriz.. ben yayla evllğim var ama anlaşmamız iyidr sadce şansızlığım boğa oln annesi yaylar ve kovalar iyi anlaşır arkadaşlar yayların tek kötü huyu saflığı herseye iyi bakmaları kör olmaları ama şunuda eklemekte yarar var .yükselenler ve alçalanlar var burçlarda buda genel olarak ilşkileri etkiler kimi anlaşır kimi anlaşamaz kiiden kişiye deişir....a.s

genelde bana kalmış sempatiksalakcinni
onu idare edip katlanırsam herkesle anlaşabiliyorum
ama idare ediyorum dedim yengeçlere akreplere aslanlara katlanamıyorummm

off yaa çoğu kişi akrepleri sevmiyorum demiş kızlar ben bi akrebim ve sözlümde kova burcu acaba oda zaman sonra beni sevmeyebilirmi kaçabilirmi....dostlar akrepler sizlere göre dışardan yada içerden nasılki bukadar sevmiyorsunuz

akrepler iyidir iyi anlaşırım ama hepsiyle deil tabiki bu arada saol cnm yorumun içn sanırım aynı durumdayız ikimizde bn bir kova olarak akrebi şöyle nitelendiriyorm iyi bir dost olurlar,vefalı,fedakar ve paylaşımcıdırlar bazen anlaşamayabilir evet nedenide kendilerinin arada sırada şımarık ve bir çock gibi davranmalarıdır ayrıca hayır dediğiniz halde çok ısrarcıdırlar bnm gözlemlerim bunlar CADIARZU

aynı durumdayız derken cnm...hmmm aslında akrepleri doğru gözlemlemişsin yani anlattıklarını kendimde buldum dostlarım çok önemli ve çok özveriliyim banada sevgilim hep der bazen çocuk gibi oluyosun der bende kızarım...sen seviyosun yani akrepleri bakalım başka kovalar ne diycek :1shok:

yani aynı durumdayız derken sen akrep ve sewgilin kova benim kova sewgilim ise akrep diyorm

en yakın arkadaşlarımdan ikisi yengeçkaydirigubbakcemile2
biraz zor oluyo ama oluyo.bazen beni çıldırtsalar da ben de yer yer umursamaz olunca gül gibi geçinip gidiyoruz
aslanları da severim genelde.ama balıklarla pek anlaşamıyorum sanırım.saf bi mantık insanı olarak onların o alıngan aşırı duygusal tavırları beni delirtiyokafamçokkarıştı

annem yengeç bazen anlaşamadıgmz zaman oluyor cogu kişi akrep demiş ama etrfmda snrm hç akrep olmadı ben koçla anlaşamıorm hee bıde ikizler warkı bi tane dövecem yanıklava:kötükedihüso

akreplerın ılışkılerı genelde cıkarcılık oluyor ama oyle olmayanlarıda cok konuskan cok sevımlılerıde var ama genelde menfaat duskunlerı denk geldı yengecler gereksız derecede mızmız boğalarsa kinci ve fesat onun dısındakıler genelde tutarlı yanı bana oyle denk geldı kovalarsa en zekı burclardan biridir butun su toprak gurupları genelde kovanın ıcıne duser:))kova ıyı yonetır

başakk kesinlikle başaklarla anlaşamıyorum yaa

ben hemen hemen herkesle anlaşıyorum ama akrep burcu soğuk geliyor bana en çok terazi ve başakla anlaşıyorum

kovalar kadar uçkuruna düşkün yaratıklar görmemişimdirsempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…