Haklısınız eksik okumuşum .ben 3 büyükşehirden birindeyim, burda 250 bin lüx ev yine de mümkün değil . Ancak kooperatif tarzı binalarda banyo mutfak yenilenmemiş evler bu fiyattan satılıyor .
Bende küçük şehirdeyim mesela 250 bine lüks ev doluHaklısınız eksik okumuşum .ben 3 büyükşehirden birindeyim, burda 250 bin lüx ev yine de mümkün değil . Ancak kooperatif tarzı binalarda banyo mutfak yenilenmemiş evler bu fiyattan satılıyor .
hem borc a girmeden ister ev ister araba alabilirler.. :)bende aynı seyi söyledimmmm aylık vadeliye koysa 70.000 her ay 800 TL gelir
yıllık koysa 10bın ohh misss
hem borc a girmeden ister ev ister araba alabilirler.. :)
Parayı senin üzerinden vade ye koyun ? vade yi bozdurulmayacak şekilde yapın ? Ekomonik Krizde iş mi açılır ? Piyasa ölü.. akılmı yok bu adamlar da ney :)Öyle yapmak istemiyorum kızlar dağın birde görünmeyen tarafı var.
Eşimin eve sıcak bakmamasının sebebi ilerde kardeşiyle iş kurmak ve nakit paramız olursa eşim bir saye düşünmeden elindekini avucundakşni verir.
Ama nakit olmazsa ortak kredi çekerler
Şimdi ev aldırmak şart oldu size şu durumdaÖyle yapmak istemiyorum kızlar dağın birde görünmeyen tarafı var.
Eşimin eve sıcak bakmamasının sebebi ilerde kardeşiyle iş kurmak ve nakit paramız olursa eşim bir saye düşünmeden elindekini avucundakşni verir.
Ama nakit olmazsa ortak kredi çekerler
Ne fark edecek ki? Bari krediye verin en azından ev sizin olsun. Diğer taraftan yine vereceksiniz ama ev sahibine gidecek paraKredi ödememek için ev satmadık daha iyisini alalım diye sattık eşim şimdi acaba kredi ile uğraşmasak mi kira mı gcsek filan diyo
bende aynı seyi söyledimmmm aylık vadeliye koysa 70.000 her ay 800 TL gelir
yıllık koysa 10bın ohh misss
Kızlar işin içinden çıkamadım m yine.
Burda defalarca konu açtığım evimi Allahı izniyle çok şükür sattık.
Allah utandırmasın. Alana hayırlı olsun.
Şimdi kararsız kaldığımız nokta.
Yeni bir ev almak mı kiraya çıkmak mı.
Zaten bu evi de krediile almıştık eşim bunaldım kredi ödemekten diyor ama kiraya çıksak kira en az 1500 olacak.
Ama elimizde 70 bin kaldı ev satılınca.
180 bin kredi çekip süper lüks bir ev alabiliyoruz bulunduğumuz şehirde ve şuan kredi oranlar çok iyi
Ewet haklı eşim bende sıkldm borç altında olmadan ama neticesi güzel. Oluyor mal sahibi oluyoruz..
Eşimin maaşı iyi bende çalışıyorum ve her yıl mutlaka gelecek olan.
30 bin gelirimiz de var ve tabi bu gelir yıldan yıla artacak.
Ev almak mı kira mı mantıklı bu durumda.
Eşim kiraya geçer 5 altı sene gelen 30 bine hiç karışmaz sonra ufak kredi çeker alırız Bi ev diyor ama emin olamıyorum işte
hem borç ödemek istemeyip hem kredi çekmeniz garip ama..Yalnız aslında vadeli hesap paraya değer katmıyor sadece paranın değerini koruyor. Şimdi alacağı ev en az bir yıl sonra üzerine 15-20000 tl koyacak.
Yalnız siz borç ödemeyelim diye evi satmışsınız şimdi tekrardan 180,000 kredi çekip bir ev almayı planlıyorsunuz.
Mevcut evi neden sattınız o zaman ?
Neyse, tabiki de kredi ile ev almak ama bunu sizi daraltmayacak şekilde yapmalısınız. İyi maaşlar alan bir çok çift gidip kendisini resmen kredi borcuna sokuyor. Neymiş borçları erken bitermiş, daha az faiz öderlermiş. Ama o kadar iyi kazanmalarına rağmen gençliklerini sıkarak, sıkıntı geçerek geçiriyorlar.
Alın bacım sizi çok sıkmayacak ölçüde bir ev biraz da paranızı yemeye bakın. Ne olur süper lüks evde oturmasanız?
Süper lüks evde oturup o kadar gelirim varken sıkıntı çekeceğime biraz orta halli evde oturup aldığım maaşın keyfine bakarım. Ben gayet iyi maaş almalarına rağmen bu yaz çektikleri krediler yüzünden tatile gidemeyen çift arkadaşlarımı biliyorum.
Bu tarz insanlara çok üzülüyorum açıkçası...
Bu kadar gelire evi niye satmak istiyorsunuz ki?Kızlar işin içinden çıkamadım m yine.
Burda defalarca konu açtığım evimi Allahı izniyle çok şükür sattık.
Allah utandırmasın. Alana hayırlı olsun.
Şimdi kararsız kaldığımız nokta.
Yeni bir ev almak mı kiraya çıkmak mı.
Zaten bu evi de krediile almıştık eşim bunaldım kredi ödemekten diyor ama kiraya çıksak kira en az 1500 olacak.
Ama elimizde 70 bin kaldı ev satılınca.
180 bin kredi çekip süper lüks bir ev alabiliyoruz bulunduğumuz şehirde ve şuan kredi oranlar çok iyi
Ewet haklı eşim bende sıkldm borç altında olmadan ama neticesi güzel. Oluyor mal sahibi oluyoruz..
Eşimin maaşı iyi bende çalışıyorum ve her yıl mutlaka gelecek olan.
30 bin gelirimiz de var ve tabi bu gelir yıldan yıla artacak.
Ev almak mı kira mı mantıklı bu durumda.
Eşim kiraya geçer 5 altı sene gelen 30 bine hiç karışmaz sonra ufak kredi çeker alırız Bi ev diyor ama emin olamıyorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?