ya asınd aböyle biri degildi ama gecen esini aramıs ben cok pismanın gel barısalım demis adamda fırsat bu fırsat onu daha cok kızdırmak icin benim seninle isim olmaz demis watsaptan falan engellemis cocugu hafta sonu allmaya gelirken kardesin indirsin sen gelme seni görmek istemiyroum demis bu sımdı keske ben,i affetse diyoBöyle kadınlardan illallah
ben yazdıklarınızdan hicbirsey anlayamadım
Ben çalışacak kadın mıydım ne demek ya, çalışan kadınlar ne zannediyorsunuz siz? Ne demek kimse istemez çalışsın? Ay çok garipsinizya asınd aböyle biri degildi ama gecen esini aramıs ben cok pismanın gel barısalım demis adamda fırsat bu fırsat onu daha cok kızdırmak icin benim seninle isim olmaz demis watsaptan falan engellemis cocugu hafta sonu allmaya gelirken kardesin indirsin sen gelme seni görmek istemiyroum demis bu sımdı keske ben,i affetse diyo
offf canım sıkıldı valla simdi yanlız kalınca heralde diyrum sarcak yer arıyo ama sen evlisin hala kafanı dagıtman icin gez dolas dedim ise girdin bak dedim
bana diyo ben calıscak kadınmıydım dedim kimse istemez calıssın ama napıcan cocugun olsmasa belki gene calısma ama cocugun masrfaı benim 1000lira diyo
calısıp calısmamak herkezn kendi istegidir buna kimse müdahale edemez hanfendiBen çalışacak kadın mıydım ne demek ya, çalışan kadınlar ne zannediyorsunuz siz? Ne demek kimse istemez çalışsın? Ay çok garipsiniz
ben de onu bekliyorum alıstım artık en kücük seyde yanlıs anlasılıyoruz artık yorum yapmaya korkuyorumsimdi kötek gelecek sana
bunun gibiler her konuda sacma yorumlar yazanlarla muhattap olmıycam ınssan gibi soru soranlarla sorun yokben de onu bekliyorum alıstım artık en kücük seyde yanlıs anlasılıyoruz artık yorum yapmaya korkuyorum
ben yazdıklarınızdan hicbirsey anlayamadım
konulardaki yorumlarını takip ediyorum güzel yorumlar yazıyorsun:):) ama iki gündür su yesil harflerle yazdığın icin okumaya calısırken helak oldum ya astigmatım var cok silik ve okunmuyor:):)değistirebilir misin ki rica etsem:):):):)Ben çalışacak kadın mıydım ne demek ya, çalışan kadınlar ne zannediyorsunuz siz? Ne demek kimse istemez çalışsın? Ay çok garipsiniz
ben korktum suan ya herkes aynı seyi diyor:):)Eyvah bunu demeyecektin
biraz karısık anlatmıssınızbunun gibiler her konuda sacma yorumlar yazanlarla muhattap olmıycam ınssan gibi soru soranlarla sorun yok
Pardon da siz 'kim çalışsın ister' derken başkalarının isteklerine müdahale etmiyor musunuz? Ben istiyorum mesela, birçok bayan da istiyor. Size göre kimse istemiyor ama. Ayrıca 'ben çalışacak kadın mıydım' lafı da çalışan kadınlara edilmiş hakarettir. Yazmayı bilmediğiniz gibi yazdığınızı da anlamıyorsunuz çok net.calısıp calısmamak herkezn kendi istegidir buna kimse müdahale edemez hanfendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?