Akıntım geçmiyor

kafamda_cok_soru_var

Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
36
3
Hanımlar 1 yıldır akıntı şikayetim var. yeşlimsi sarımsı çoğu zaman beyazımsı. Yani mantar ve vajina enenfeksiyonu ikisi bir arada. Doksisiklin ttablet, biteral tablet kullandım sabomed sabun kullandım. Gynomax fitil kullandım. Geçmedi bir türlü yine gittim doktora gynomax xl verdi 3 gündür kullandım bitti ilaçla karışık Akıntım oldu bu normal mi? bu sabah da kaşıntım başladı normalde olmuyordu. ayrıca flagyl tablet ve tetradox tablet kullanıyorum. Onlar daha bitmedi. Sizce ne yapmalıyım sürekli ilaç kullanıyorun ve biliyorum yine geçmicek önerilerinizi bekliyorum overlerimde ağrı oluyo bu illet yüzünden. Sirke rakı vs kürü yapanlar olmuş ne derece işe yarıyor ve nasıl uygulanır? Vajina içine dışına mı bu kürler? Bir de internette okudum vajina fşorası bozulma oluyormuş büyük ihtimal benmmkide bozuldu ne yapmalı bunun için?

İlaçlarından wazgeçme rakı kürü falan neymiş hiç duymadım daha çok zarar werebilirsin bana iyi gelen sana alerrji yapar dahada kötüleşirsin doktor önerilerinden çıkma bence geçmiş olsun cnm

yeni gitrim doktora :KK43: geçmiyo geçmediği gibi bir de bel ve over agrılarım arttı hatta sırtıma vuruyo agrı gonore falan mı bulaştı acaba ya :/ ya da yumurtalık kanseri... bildiğiniz iyi bi doktor varmı herşeyimle ilgilenip iyi muayene edebilecek

tatlım geçmiş olsun öncelikle. bende aynı sorunları yaşadım ama çok uzun sürmedi. ilk gittiğimde bana fitil ve antibiyotıik verdi doktorum. kullandım geçer gibi oldu ama arttı. tekrar kontrole gittiğimde geçmemiş artmış dedi dr tekrar antibiyotik ve fitil verdi ben eczaneden ilacı almaya gittim eczacı beni tanığı için siz daha yeni antibiyotik kullanmıştınız dedı. ama geçmemiş dediğimde antibiyotik zararlı bakterileri yok ederken aynı zamanda yararlılarıda yok ediyor ve dirençsiz kalan bölgede hemen daha fazla bakteri ürüyor dedi ve bana vajina bakteri florası için bir takviye verdi. ben antibiyotiği kullanmadım. fitili ve eczacının verdiği bakteri florası için olan takviyeyi kullandım. karbonatlı su sürdüm. çamaşırlarımı yüksek ısıda yıkayıp yüksek buharla ütüledim. Ayrıca bol su içmekte faydalı oldu diye düşünüyorum. sende eczaneden sorabilirsin. soracağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

tatlım geçmiş olsun öncelikle. bende aynı sorunları yaşadım ama çok uzun sürmedi. ilk gittiğimde bana fitil ve antibiyotıik verdi doktorum. kullandım geçer gibi oldu ama arttı. tekrar kontrole gittiğimde geçmemiş artmış dedi dr tekrar antibiyotik ve fitil verdi ben eczaneden ilacı almaya gittim eczacı beni tanığı için siz daha yeni antibiyotik kullanmıştınız dedı. ama geçmemiş dediğimde antibiyotik zararlı bakterileri yok ederken aynı zamanda yararlılarıda yok ediyor ve dirençsiz kalan bölgede hemen daha fazla bakteri ürüyor dedi ve bana vajina bakteri florası için bir takviye verdi. ben antibiyotiği kullanmadım. fitili ve eczacının verdiği bakteri florası için olan takviyeyi kullandım. karbonatlı su sürdüm. çamaşırlarımı yüksek ısıda yıkayıp yüksek buharla ütüledim. Ayrıca bol su içmekte faydalı oldu diye düşünüyorum. sende eczaneden sorabilirsin. soracağın bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

Oda neymiş , ilk defa duydum . Biraz aciklayabilirmisiniz

X