Akla ihtiyacım var

trabzonerzurum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2024
240
64
13
36
Merhaba arkadaşlar bugünde benim konuşmaya ihtiyacım var dertlesmeye içimi dökmeye. Kimseyle konuşamıyorum annem hasta derdimi anlatamıyorum üzülmesin diye arkadaslara anlatamıyorum neresinden basliyim bilmiyorum ama en çokta sen seçtin lafını duymaktan çekiniyorum galiba.gelelim konuya 7 senelik evliyim 3,5 yaşında oğlum var.esim işten eve evden işe öyle biri,bana olan sevgisi hep muamma bazen beni seviyor diyorum bazen sadece evli olmak için evlendi benimle diyorum.7 senedir güzel herhangi bir söz bir tavır yok yaptığım yemegi her zaman sorarım nasıl olmuş diye( çünkü insan arada bada olsa takdir edilmeyi ister) ehhh der,dışarı çıksak yanımda asla yurumez o önden hızlı hızlı gider ben arkada kalırım.her zaman her konuda hep kendini hakli görür asla hatalı olduğunu kabul etmez çok kirdiginda beni evet bende hataliyim ama senin suçun daha çok falan der, eve ihtiyacını alır yani market manav Allah var hiç eksik bırakmaz kendi manavda markette isterse bin lira harcasin evin ihtiyaçlarına çok takmaz ama o paraya ben alsam kaziklandim olurum,mesela bir kutu çilek alırım içinde bir iki çürük var bakmiyo musun diye başımın etini yer ama kendine olsa aynı şey en fazla şerefsizler der.eve küçük ev aletleri alır eksiğim yok fazlam var ama gel gör ki bana kıyafet nadir alır o da nerede ucuz varsa.bir tanede alınca ötekini sonra alırız der ama maaşı iyi maddiyat değil yani.gecen ay bir yerde çelik bileklik beğendim 650 lira almadı asla.evin bütün işlerine yardimci geceleri beni çok seviyo ama ailesi gibi hiç olamadim,en basitinden evimin çöp kutusu kirlendi ne yaptıysam çıkaramadım bir senedir istiyorum bugün yarın diye erteledi bir yıldır,köye gittik ablası sadece bir kere dedi ve hemen aldı onlara.7 senedir evliyim her fırsatta eşimin doğduğu şehri sevmediğimi söylerim ( üniversiteyi o şehirde okudum ) 10 gün önce babası vefat etti şimdi eşim bana tutturmuş o şehre tasinacaz annemle aynı evde oturacaz diye (kaynanam tek değil gorumcem var üni okuyan yaninda,kaynanam bana gelmesin diye bir lafım hiç olmadi aksine o bana gelsin ama ben o şehre gitmem bunu dedim) bu arada tasinmamizi isteyen küçük kaynım (o karısıyla calisiyo ve yaşadığı ilde evleri varmış ve gidemezlermis yoksa o ne derse oymuş karısı ikiletmezmis benim salak kocamda bunlara inaniyo hâlbuki kaynım eltimden korkuyo kendi anlatti bana. En son annenin yanına tasinma düşüncen varsa ben yokum dedim şimdi beni aramiyo bile

Aramasın.
Gitsin otursun annesiyle.
Kaynın istedi diye iş mi yapılır.
Kafam almaz benim böyle ilişkiyi...
Ne cinsler var ya.. düzenini bozup gitme. Bu kadar şeyi bilen kaynın alsın annesini baksın.
O İli sevmek ya da sevmemek de değil mevzu.. Niye size komut veriliyorda siz gidiyorsunuz.

Son düzenleme:
Sizin kocanız ailenin ne demek olduğunu bilmiyor, evlilik döneminin başlarında da belli ki sınırınızı çizememişsiniz, böyle böyle bu noktaya gelmiş. Kv ile aynı evde oturma çekilmez ya. O yüzden durumunuz iyiyse boşanılabilirdi ama çalışmıyorsunuz herhalde, o yüzden de devam. Rest çekip birşeyler yaptırabiliyorsanız öyle yapın.

Eşiniz kendi kök ailesini çekirdek ailesinden daha çok seviyor. Boşanma gibi bir ihtimali hiç düşündünüz mü ? Kaynanayla aynı evde yaşamak boşanmaktan daha kötü bence

Malesef kocanız sizi bir eşya gibi görüyor. Almıs kullanıyor gibi yani. Hoş bir benzetme değil üzgünüm ama durum bu. O yüzden yemeğe iltifat etmiyor zaten göreviniz gibi. Evde söz hakkınız yok çilek bile aldıramayacak bir baskı var. Para vermiyor zaten herhalde size. Normalde düzenli bir para vermesi lazım. Kendinize kıyafet bile alamıyorsunuz. Durum baya içler acısı. Alın karşınıza ben bu evlilikte mutlu değilim diye anlatın. Böyle hayat geçmez ömrünüze yazık

anlamıyor yönetildiğini benide yönetmeye çalışıyor bunuda yapamayınca aklınca burnumu sürtmeye çalışıyor yani aramazsa ben ararım mantigi

Evet çalışmıyorum öğretmenim hamile kalınca bıraktım özel okuldaydim

anlamıyor yönetildiğini benide yönetmeye çalışıyor bunuda yapamayınca aklınca burnumu sürtmeye çalışıyor yani aramazsa ben ararım mantigi
Arama, ayrica şimdi ararsan kabul etmiş olacaksın ve istemedigin herşeye boyun eğmeye zorlayacak. Zaten müthiş bı ilişkiniz de yokmuş, bı zahmet kendine o çeki düzen versin, başkasının şeyiyle gerdeğe girilmez, kendi aklıyla düşünsün biraz.

Para vermez nere gitsek beraberiz diğer türlü kredi kartını kullan diyo

Dışardan konuşmak çok kolay tabi ama mesleginizde varmış ekonomik özgürlüğünüz var eğer ailenizde arkanizdaysa ki olmasa da bir şekilde iş bulursunuz bence çünkü biz kadınlar istersek herşeyi yaparız evelallah hele ki evladımız da varsa.O adamla gerçekten çok zor hele ki annesinin yanına giderseniz Allah gerçekten yardımcınız olsun

Siz nasıl bir evlilik yaşıyorsunuz ki bir çöp kutusunu almanız bile eşinizin keyfine bağlı.
Hiç mi cebinizde para, kart olmuyor?
Eve aldığı yiyecek bir lütuf değil çünkü kendi de yiyor onları, yemiyor olsa ondan da kısardı muhtemelen. Bu kocaya rağmen çalışmadan evli kalmakta hiç mantıklı değil kusura bakmayın. Adamın ne olduğu ortada, siz küçücük şeyler için ondan medet umuyorsunuz.
Annesiyle yaşamayı da hiçbir şehirde kabul etmeyin. Evinize misafir olarak gelir gider en fazla. Kabul etmiyorsa kalsın gittiği yerde temelli. Bari bundan sonra yok saydırmayın kendinizi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…