Akla ihtiyacım var

Doğuya gidince huyu, suyu mu değişti? Değiştiği an göstereceksiniz tepkinizi. O verilmemiş tepkiler bugün büyük kararları tek başına alma hakkı vermiş kendisine.
Tamda öyle olmuş farkida olmadan neler yapmisim, oysa ben Çalışıyor yoruluyor kafası dağınık vs ile kendimi gecistirmisim

Anladım hayırlısı olsun ama aydınlanmış değilsiniz hâlâ boşanmam diyorsunuz
Çok boşanma taraftarı değildim evet çünkü oğlum küçük babaya çok düşkün o da ona.aldatma yok içki kumar yok ailesinde bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum ama artık anladım ben onlarla yarisamam

Siz aramayın,sizin gitmediğinizi görünce yola gelecektir..şu an oturduğunuz ev kira mi

Bir çöp kovasini eve siparis veremeyecek kadar size para vermeyen bir adamla, 650 liralık bilekliği almanız için kocanizin ikna olmasını beklediğiniz bir evliligin neresi doğru. Her yere beraber gidiyoruz diyorsunuz. Hic mi kendiniz bir şey yapmıyorsunuz. Bu da garip. İki parça kiyafeti bile istemeniz gerekirken ve doğru düzgün alinmazken çalışmama durumunuzu da anlamadım.
Kusura bakmayın ama eşin memleketine gitmeseniz bile bu evlilik evlilik degil. Üzgünüm ama Karın tokluğuna çalışan bir hizmetçi gibisiniz bu evlilikte

Yorumlarda herkes asmış kesmiş ama aynı şeyleri kendileri yaşasa onlar da büyük çıkmaza girerdi eminim davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler. Sizi anlıyorum ufak da olsa eşinizden bi kıvılcım bekliyorsunuz ama çok çok iyi düşünün. Evet çocuğunuz var babasız büyümesin istiyorsunuz ama bukadar mutsuz ve huzursuz bir annenin çocuğu olmak da inanın çok zor olur. Kaynana ile yaşamak dünyanın en en zor işidir şuan ilişkiniz bukadar yıpranmış durumdayken kaynananızın yanına gidince iyice bitecek siz ve evladınız yıprandığınızla kalkacaksınız. Kendinize bunu yapmayın sırf çocuğunuz için de kendinizden vaz geçmeyin

Ben çalıştığım halde kocamın kredi kartı bendedir şimdi çalışmıyorum direkt karttan al der böyle olmaz evlendiyse size para verecek ek kart çıkartmak zorunda böyle koca olunmaz bir çöp kutusu kadar değerin yok mu kadınlar sever süslenmeyi kıyafet almamak ne. ilgisizlik de var. Çok kötü bi durum maalesef. Polis maaşı öyle aman aman iyi değil ama doğuda süründürmez borcunuz mu var? Asla kaynana ile birleşme

Sonuç olarak burada yapılan, asıp kesiyorlar dediğiniz yorumlardan farklı bir yere varmamışsınız sizde.

Sonuç olarak burada yapılan, asıp kesiyorlar dediğiniz yorumlardan farklı bir yere varmamışsınız sizde.
Yorumların hepsini tek tek okudunuz mu bilmiyorum ama daha neyi bekliyorsun boşan boşanmayacaksan neyi soruyorsun gibi üstten yorumlar var sizce de bu asıp kesmek olmuyor mu. Sonuçtan değil üsluptan bahsediyorum.

Eşimden dolayı değil Çalismamam oğlumdan dolayı. Çalışmadım çünkü guveniyodum eşime batıda böyle değildi ki
Çocuk sevgi görsün diye çalışmayı bırakan kadınlar neyin kafasını yaşıyor acaba? Çalışmayınca çocuğun sevgi dolu büyütüleğini kim öğretiyor kadınlara? Araştırmalar çalışan annelerin çocuklarının daha özgüvenli, bağımsız ve çalışmayan kadınların çocuklarına göre hayatta kalma oranları kat be kat yüksek olduğunu gösteriyor. Bana sanki annelik adı altında kendine karakter geliştiren kadıların bahanesi gibi geliyor çocuk için çalışmayı bırakmak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…