- 19 Aralık 2024
- 240
- 64
- 13
- 36
- Konu Sahibi trabzonerzurum
-
Anlattım çünkü göremediğini gösterenler olduMadem öyle diyorum adamın öbür falsolarını neden konunuza yazdınız eğer boşanmayacaksanız
Anladım hayırlısı olsun ama aydınlanmış değilsiniz hâlâ boşanmam diyorsunuzAnlattım çünkü göremediğini gösterenler oldu
Tamda öyle olmuş farkida olmadan neler yapmisim, oysa ben Çalışıyor yoruluyor kafası dağınık vs ile kendimi gecistirmisimDoğuya gidince huyu, suyu mu değişti? Değiştiği an göstereceksiniz tepkinizi. O verilmemiş tepkiler bugün büyük kararları tek başına alma hakkı vermiş kendisine.
Hangi sevgi ? Adam elinden gelse yediğiniz lokmanın hesabını soracak. Oğlunuza tam olarak nasıl sevgi gösteriyor mesela ?Oğlum sevgiden eksik kalsın istemedim eşim batıda böyle değildi ki doğuda yaşamaya başladıktan sonra bunlar oldu
Çok boşanma taraftarı değildim evet çünkü oğlum küçük babaya çok düşkün o da ona.aldatma yok içki kumar yok ailesinde bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum ama artık anladım ben onlarla yarisamamAnladım hayırlısı olsun ama aydınlanmış değilsiniz hâlâ boşanmam diyorsunuz
Siz aramayın,sizin gitmediğinizi görünce yola gelecektir..şu an oturduğunuz ev kira miÇok boşanma taraftarı değildim evet çünkü oğlum küçük babaya çok düşkün o da ona.aldatma yok içki kumar yok ailesinde bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum ama artık anladım ben onlarla yarisamam
Gece nöbetinden gelir 0 uyku ama ona rağmen çocukla akşam 8 e 9 a kadar oynar gbHangi sevgi ? Adam elinden gelse yediğiniz lokmanın hesabını soracak. Oğlunuza tam olarak nasıl sevgi gösteriyor mesela ?
Ben annemlerdeyim doğuda lojman batıya gelince kiraya gelecektikSiz aramayın,sizin gitmediğinizi görünce yola gelecektir..şu an oturduğunuz ev kira mi
Eşiniz askeri personel / polis mi ; sağlık personeli mi ?Gece nöbetinden gelir 0 uyku ama ona rağmen çocukla akşam 8 e 9 a kadar oynar gb
7 senedir güzel bir söz bir tavrı yok diyen sizsiniz. Adam en başında biri böyle.Eşimden dolayı değil Çalismamam oğlumdan dolayı. Çalışmadım çünkü guveniyodum eşime batıda böyle değildi ki
O halde yanlış söylemişim özür dilerim hayır batıda böyle değildi ne maddi ne manevi7 senedir güzel bir söz bir tavrı yok diyen sizsiniz. Adam en başında biri böyle.
Yorumlarda herkes asmış kesmiş ama aynı şeyleri kendileri yaşasa onlar da büyük çıkmaza girerdi eminim davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler. Sizi anlıyorum ufak da olsa eşinizden bi kıvılcım bekliyorsunuz ama çok çok iyi düşünün. Evet çocuğunuz var babasız büyümesin istiyorsunuz ama bukadar mutsuz ve huzursuz bir annenin çocuğu olmak da inanın çok zor olur. Kaynana ile yaşamak dünyanın en en zor işidir şuan ilişkiniz bukadar yıpranmış durumdayken kaynananızın yanına gidince iyice bitecek siz ve evladınız yıprandığınızla kalkacaksınız. Kendinize bunu yapmayın sırf çocuğunuz için de kendinizden vaz geçmeyinMerhaba arkadaşlar bugünde benim konuşmaya ihtiyacım var dertlesmeye içimi dökmeye. Kimseyle konuşamıyorum annem hasta derdimi anlatamıyorum üzülmesin diye arkadaslara anlatamıyorum neresinden basliyim bilmiyorum ama en çokta sen seçtin lafını duymaktan çekiniyorum galiba.gelelim konuya 7 senelik evliyim 3,5 yaşında oğlum var.esim işten eve evden işe öyle biri,bana olan sevgisi hep muamma bazen beni seviyor diyorum bazen sadece evli olmak için evlendi benimle diyorum.7 senedir güzel herhangi bir söz bir tavır yok yaptığım yemegi her zaman sorarım nasıl olmuş diye( çünkü insan arada bada olsa takdir edilmeyi ister) ehhh der,dışarı çıksak yanımda asla yurumez o önden hızlı hızlı gider ben arkada kalırım.her zaman her konuda hep kendini hakli görür asla hatalı olduğunu kabul etmez çok kirdiginda beni evet bende hataliyim ama senin suçun daha çok falan der, eve ihtiyacını alır yani market manav Allah var hiç eksik bırakmaz kendi manavda markette isterse bin lira harcasin evin ihtiyaçlarına çok takmaz ama o paraya ben alsam kaziklandim olurum,mesela bir kutu çilek alırım içinde bir iki çürük var bakmiyo musun diye başımın etini yer ama kendine olsa aynı şey en fazla şerefsizler der.eve küçük ev aletleri alır eksiğim yok fazlam var ama gel gör ki bana kıyafet nadir alır o da nerede ucuz varsa.bir tanede alınca ötekini sonra alırız der ama maaşı iyi maddiyat değil yani.gecen ay bir yerde çelik bileklik beğendim 650 lira almadı asla.evin bütün işlerine yardimci geceleri beni çok seviyo ama ailesi gibi hiç olamadim,en basitinden evimin çöp kutusu kirlendi ne yaptıysam çıkaramadım bir senedir istiyorum bugün yarın diye erteledi bir yıldır,köye gittik ablası sadece bir kere dedi ve hemen aldı onlara.7 senedir evliyim her fırsatta eşimin doğduğu şehri sevmediğimi söylerim ( üniversiteyi o şehirde okudum ) 10 gün önce babası vefat etti şimdi eşim bana tutturmuş o şehre tasinacaz annemle aynı evde oturacaz diye (kaynanam tek değil gorumcem var üni okuyan yaninda,kaynanam bana gelmesin diye bir lafım hiç olmadi aksine o bana gelsin ama ben o şehre gitmem bunu dedim) bu arada tasinmamizi isteyen küçük kaynım (o karısıyla calisiyo ve yaşadığı ilde evleri varmış ve gidemezlermis yoksa o ne derse oymuş karısı ikiletmezmis benim salak kocamda bunlara inaniyo hâlbuki kaynım eltimden korkuyo kendi anlatti bana. En son annenin yanına tasinma düşüncen varsa ben yokum dedim şimdi beni aramiyo bile
Sonuç olarak burada yapılan, asıp kesiyorlar dediğiniz yorumlardan farklı bir yere varmamışsınız sizde.Yorumlarda herkes asmış kesmiş ama aynı şeyleri kendileri yaşasa onlar da büyük çıkmaza girerdi eminim davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler. Sizi anlıyorum ufak da olsa eşinizden bi kıvılcım bekliyorsunuz ama çok çok iyi düşünün. Evet çocuğunuz var babasız büyümesin istiyorsunuz ama bukadar mutsuz ve huzursuz bir annenin çocuğu olmak da inanın çok zor olur. Kaynana ile yaşamak dünyanın en en zor işidir şuan ilişkiniz bukadar yıpranmış durumdayken kaynananızın yanına gidince iyice bitecek siz ve evladınız yıprandığınızla kalkacaksınız. Kendinize bunu yapmayın sırf çocuğunuz için de kendinizden vaz geçmeyin
Yorumların hepsini tek tek okudunuz mu bilmiyorum ama daha neyi bekliyorsun boşan boşanmayacaksan neyi soruyorsun gibi üstten yorumlar var sizce de bu asıp kesmek olmuyor mu. Sonuçtan değil üsluptan bahsediyorum.Sonuç olarak burada yapılan, asıp kesiyorlar dediğiniz yorumlardan farklı bir yere varmamışsınız sizde.
Çocuk sevgi görsün diye çalışmayı bırakan kadınlar neyin kafasını yaşıyor acaba? Çalışmayınca çocuğun sevgi dolu büyütüleğini kim öğretiyor kadınlara? Araştırmalar çalışan annelerin çocuklarının daha özgüvenli, bağımsız ve çalışmayan kadınların çocuklarına göre hayatta kalma oranları kat be kat yüksek olduğunu gösteriyor. Bana sanki annelik adı altında kendine karakter geliştiren kadıların bahanesi gibi geliyor çocuk için çalışmayı bırakmak.Eşimden dolayı değil Çalismamam oğlumdan dolayı. Çalışmadım çünkü guveniyodum eşime batıda böyle değildi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?