- 6 Mart 2024
- 8.402
- 13.512
- 168
- Konu Sahibi trabzonerzurum
-
Öğretmenmiş konu sahibiSiz nasıl bir evlilik yaşıyorsunuz ki bir çöp kutusunu almanız bile eşinizin keyfine bağlı.
Hiç mi cebinizde para, kart olmuyor?
Eve aldığı yiyecek bir lütuf değil çünkü kendi Se yiyor onları, yemiyor olsa ondan da kısadır muhtemelen. Bu kocaya rağmen çalışmadan evli kalmakta giç mantıklı değil kusura bakmayın. Adamın ne olduğu ortada, siz küçücük şeyler içim ondan medet umuyorsunuz.
Annesiyle yaşamayı sa hiçbir şehirde kabul etmeyin. Evinize misafir olarak gelir gider en fazla. Kanal etmiyorsa kalsın gittiği yerde temelli. Bari bundan sonra yok saydırmayın kendinizi.
Gelde anlat,iki kadın tek başına napacakmis sarkintilik eden olurmus ihtiyaçları olurmuş vsEşiniz tam boşanmalık. Yerinizde olsam ne taşınırim nede onların yanıma taşınmasına izin verirdim. Annem tek başına yaşıyor 2 kadında tek başına yaşayabilir.
Anlamadim kiHa o zaman öbür davşanlıklarını nie anlattınız adamın
Madem öyle diyorum adamın öbür falsolarını neden konunuza yazdınız eğer boşanmayacaksanızAnlamadim ki
Sizi gözden çıkarırken ihtiyaçlarınızı dert etmiyor. Siz kadın değilsiniz herhalde onu gözünde. Yukarıda bir üyenin yazdığı gibi eşiniz sizi kullanacak bir eşya olarak görüyor gibi.Gelde anlat,iki kadın tek başına napacakmis sarkintilik eden olurmus ihtiyaçları olurmuş vs
Evet gördüm ama çalışmıyormuş bu kocaya rağmen. Anlamak mümkün değil.Öğretmenmiş konu sahibi
Evdeki karısının ihtiyaçlarını çok görmüş ya tabi. Sıra annesi ve kardeşinde.Gelde anlat,iki kadın tek başına napacakmis sarkintilik eden olurmus ihtiyaçları olurmuş vs
Yaşadığım yer küçük bir yer alışveriş yerleri kısıtlı ve uzak,ben hep onunla çıkarım o yüzden,çöp kutusu küçücük bir mevzuydu sadece derdimi anlatabilmek için,hani aileden biri gibi görmüyor beni dediğim cümleyi desteklemek icindiSiz nasıl bir evlilik yaşıyorsunuz ki bir çöp kutusunu almanız bile eşinizin keyfine bağlı.
Hiç mi cebinizde para, kart olmuyor?
Eve aldığı yiyecek bir lütuf değil çünkü kendi de yiyor onları, yemiyor olsa ondan da kısardır muhtemelen. Bu kocaya rağmen çalışmadan evli kalmakta hiç mantıklı değil kusura bakmayın. Adamın ne olduğu ortada, siz küçücük şeyler için ondan medet umuyorsunuz.
Annesiyle yaşamayı da hiçbir şehirde kabul etmeyin. Evinize misafir olarak gelir gider en fazla. Kabul etmiyorsa kalsın gittiği yerde temelli. Bari bundan sonra yok saydırmayın kendinizi.
Bu adamla evli kalma amacınız neMerhaba arkadaşlar bugünde benim konuşmaya ihtiyacım var dertlesmeye içimi dökmeye. Kimseyle konuşamıyorum annem hasta derdimi anlatamıyorum üzülmesin diye arkadaslara anlatamıyorum neresinden basliyim bilmiyorum ama en çokta sen seçtin lafını duymaktan çekiniyorum galiba.gelelim konuya 7 senelik evliyim 3,5 yaşında oğlum var.esim işten eve evden işe öyle biri,bana olan sevgisi hep muamma bazen beni seviyor diyorum bazen sadece evli olmak için evlendi benimle diyorum.7 senedir güzel herhangi bir söz bir tavır yok yaptığım yemegi her zaman sorarım nasıl olmuş diye( çünkü insan arada bada olsa takdir edilmeyi ister) ehhh der,dışarı çıksak yanımda asla yurumez o önden hızlı hızlı gider ben arkada kalırım.her zaman her konuda hep kendini hakli görür asla hatalı olduğunu kabul etmez çok kirdiginda beni evet bende hataliyim ama senin suçun daha çok falan der, eve ihtiyacını alır yani market manav Allah var hiç eksik bırakmaz kendi manavda markette isterse bin lira harcasin evin ihtiyaçlarına çok takmaz ama o paraya ben alsam kaziklandim olurum,mesela bir kutu çilek alırım içinde bir iki çürük var bakmiyo musun diye başımın etini yer ama kendine olsa aynı şey en fazla şerefsizler der.eve küçük ev aletleri alır eksiğim yok fazlam var ama gel gör ki bana kıyafet nadir alır o da nerede ucuz varsa.bir tanede alınca ötekini sonra alırız der ama maaşı iyi maddiyat değil yani.gecen ay bir yerde çelik bileklik beğendim 650 lira almadı asla.evin bütün işlerine yardimci geceleri beni çok seviyo ama ailesi gibi hiç olamadim,en basitinden evimin çöp kutusu kirlendi ne yaptıysam çıkaramadım bir senedir istiyorum bugün yarın diye erteledi bir yıldır,köye gittik ablası sadece bir kere dedi ve hemen aldı onlara.7 senedir evliyim her fırsatta eşimin doğduğu şehri sevmediğimi söylerim ( üniversiteyi o şehirde okudum ) 10 gün önce babası vefat etti şimdi eşim bana tutturmuş o şehre tasinacaz annemle aynı evde oturacaz diye (kaynanam tek değil gorumcem var üni okuyan yaninda,kaynanam bana gelmesin diye bir lafım hiç olmadi aksine o bana gelsin ama ben o şehre gitmem bunu dedim) bu arada tasinmamizi isteyen küçük kaynım (o karısıyla calisiyo ve yaşadığı ilde evleri varmış ve gidemezlermis yoksa o ne derse oymuş karısı ikiletmezmis benim salak kocamda bunlara inaniyo hâlbuki kaynım eltimden korkuyo kendi anlatti bana. En son annenin yanına tasinma düşüncen varsa ben yokum dedim şimdi beni aramiyo bile
Eşimden dolayı değil Çalismamam oğlumdan dolayı. Çalışmadım çünkü guveniyodum eşime batıda böyle değildi kiEvet gördüm ama çalışmıyormuş bu kocaya rağmen. Anlamak mümkün değil.
Küçücük dediğiniz mevzu çok büyük aslında. Çünkü o da sizde değer vermemesinden kaynaklanıyor. Değer vermediği içinde bugün sizin hayatınız, nerede, kiminle yaşayacağınızla ilgili tek başına karar verebileceğini sanıyor. Konuşmayarak terbiye etmeye çalışıyor.Yaşadığım yer küçük bir yer alışveriş yerleri kısıtlı ve uzak,ben hep onunla çıkarım o yüzden,çöp kutusu küçücük bir mevzuydu sadece derdimi anlatabilmek için,hani aileden biri gibi görmüyor beni dediğim cümleyi desteklemek icindi
Neyse aman! zaten boşanmayacakmış anasılara taşınmazsaEvet gördüm ama çalışmıyormuş bu kocaya rağmen. Anlamak mümkün değil.
Oğlum sevgiden eksik kalsın istemedim eşim batıda böyle değildi ki doğuda yaşamaya başladıktan sonra bunlar olduBu adamla evli kalma amacınız ne
Doğuya gidince huyu, suyu mu değişti? Değiştiği an göstereceksiniz tepkinizi. O verilmemiş tepkiler bugün büyük kararları tek başına alma hakkı vermiş kendisine.Eşimden dolayı değil Çalismamam oğlumdan dolayı. Çalışmadım çünkü guveniyodum eşime batıda böyle değildi ki
Ortada pek evlilik kalmamış gibi görünüyor zaten. Eşiniz babasını kaybetmiş ama bu annesiyle aynı evde yaşamayı kabul edeceğiniz anlamına gelmiyor. 1-2 gün gider annesine manevi destek olmak istiyorsa olur evine döner olması gereken bu. Eşiniz annesiyle aynı evde yaşamayı teklif etmese bu evliliğe yine devam etmek isteyecektiniz anladığım kadarıyla. Yolda yürürken bile yan yana yürümüyor elinizi tutmuyor, bir güzel söz ettiği, hediye aldığı yok, paranın hesabını yapıyor. Ee ne diye evlisiniz ki bu adamla? BOŞANIN en iyisi. Çalışma imkanınız var mı? Çocuk 3.5 yaşında demişsiniz. Anneniz çok mu hasta, çocuğa bakabilecek birisi var mı ya da kreşe falan verseniz?Merhaba arkadaşlar bugünde benim konuşmaya ihtiyacım var dertlesmeye içimi dökmeye. Kimseyle konuşamıyorum annem hasta derdimi anlatamıyorum üzülmesin diye arkadaslara anlatamıyorum neresinden basliyim bilmiyorum ama en çokta sen seçtin lafını duymaktan çekiniyorum galiba.gelelim konuya 7 senelik evliyim 3,5 yaşında oğlum var.esim işten eve evden işe öyle biri,bana olan sevgisi hep muamma bazen beni seviyor diyorum bazen sadece evli olmak için evlendi benimle diyorum.7 senedir güzel herhangi bir söz bir tavır yok yaptığım yemegi her zaman sorarım nasıl olmuş diye( çünkü insan arada bada olsa takdir edilmeyi ister) ehhh der,dışarı çıksak yanımda asla yurumez o önden hızlı hızlı gider ben arkada kalırım.her zaman her konuda hep kendini hakli görür asla hatalı olduğunu kabul etmez çok kirdiginda beni evet bende hataliyim ama senin suçun daha çok falan der, eve ihtiyacını alır yani market manav Allah var hiç eksik bırakmaz kendi manavda markette isterse bin lira harcasin evin ihtiyaçlarına çok takmaz ama o paraya ben alsam kaziklandim olurum,mesela bir kutu çilek alırım içinde bir iki çürük var bakmiyo musun diye başımın etini yer ama kendine olsa aynı şey en fazla şerefsizler der.eve küçük ev aletleri alır eksiğim yok fazlam var ama gel gör ki bana kıyafet nadir alır o da nerede ucuz varsa.bir tanede alınca ötekini sonra alırız der ama maaşı iyi maddiyat değil yani.gecen ay bir yerde çelik bileklik beğendim 650 lira almadı asla.evin bütün işlerine yardimci geceleri beni çok seviyo ama ailesi gibi hiç olamadim,en basitinden evimin çöp kutusu kirlendi ne yaptıysam çıkaramadım bir senedir istiyorum bugün yarın diye erteledi bir yıldır,köye gittik ablası sadece bir kere dedi ve hemen aldı onlara.7 senedir evliyim her fırsatta eşimin doğduğu şehri sevmediğimi söylerim ( üniversiteyi o şehirde okudum ) 10 gün önce babası vefat etti şimdi eşim bana tutturmuş o şehre tasinacaz annemle aynı evde oturacaz diye (kaynanam tek değil gorumcem var üni okuyan yaninda,kaynanam bana gelmesin diye bir lafım hiç olmadi aksine o bana gelsin ama ben o şehre gitmem bunu dedim) bu arada tasinmamizi isteyen küçük kaynım (o karısıyla calisiyo ve yaşadığı ilde evleri varmış ve gidemezlermis yoksa o ne derse oymuş karısı ikiletmezmis benim salak kocamda bunlara inaniyo hâlbuki kaynım eltimden korkuyo kendi anlatti bana. En son annenin yanına tasinma düşüncen varsa ben yokum dedim şimdi beni aramiyo bile
Bir anda böyle olmaz böyledir siz görmek istememişsinizdirOğlum sevgiden eksik kalsın istemedim eşim batıda böyle değildi ki doğuda yaşamaya başladıktan sonra bunlar oldu
Sanırım Haklisiniz bazen gerçekleri başkası daha net görebiliyor malesef duygusallık bende çok fazlaKüçücük dediğiniz mevzu çok büyük aslında. Çünkü o da sizde değer vermemesinden kaynaklanıyor. Değer vermediği içinde bugün sizin hayatınız, nerede, kiminle yaşayacağınızla ilgili tek başına karar vereveğini sanıyor. Konuşmayarak terbiye etmeye çalışıyor.
Oğlumu kreşe verebilirim.evet haklı siniz kayinvalidemle aynı evde yaşamayı teklif etmese hala evli kalmayı tercih ederdim çünkü oglumuda onuda o kadar çok seviyorum ki sizin gördükleriniz ben goremiyordum brlkide görmek istemiyordumOrtada pek evlilik kalmamış gibi görünüyor zaten. Eşiniz babasını kaybetmiş ama bu annesiyle aynı evde yaşamayı kabul edeceğiniz anlamına gelmiyor. 1-2 gün gider annesine manevi destek olmak istiyorsa olur evine döner olması gereken bu. Eşiniz annesiyle aynı evde yaşamayı teklif etmese bu evliliğe yine devam etmek isteyecektiniz anladığım kadarıyla. Yolda yürürken bile yan yana yürümüyor elinizi tutmuyor, bir güzel söz ettiği, hediye aldığı yok, paranın hesabını yapıyor. Ee ne diye evlisiniz ki bu adamla? BOŞANIN en iyisi. Çalışma imkanınız var mı? Çocuk 3.5 yaşında demişsiniz. Anneniz çok mu hasta, çocuğa bakabilecek birisi var mı ya da kreşe falan verseniz?
Evet annem kalp hastası bu sene iki defa kriz geçirdi uzuntuyede gelemiyor yorgunlugadaOrtada pek evlilik kalmamış gibi görünüyor zaten. Eşiniz babasını kaybetmiş ama bu annesiyle aynı evde yaşamayı kabul edeceğiniz anlamına gelmiyor. 1-2 gün gider annesine manevi destek olmak istiyorsa olur evine döner olması gereken bu. Eşiniz annesiyle aynı evde yaşamayı teklif etmese bu evliliğe yine devam etmek isteyecektiniz anladığım kadarıyla. Yolda yürürken bile yan yana yürümüyor elinizi tutmuyor, bir güzel söz ettiği, hediye aldığı yok, paranın hesabını yapıyor. Ee ne diye evlisiniz ki bu adamla? BOŞANIN en iyisi. Çalışma imkanınız var mı? Çocuk 3.5 yaşında demişsiniz. Anneniz çok mu hasta, çocuğa bakabilecek birisi var mı ya da kreşe falan verseniz?
Allah şifa versin çok geçmiş olsun. O halde çocuğu kreşe vermek daha mantıklı.Evet annem kalp hastası bu sene iki defa kriz geçirdi uzuntuyede gelemiyor yorgunlugada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?