Akla ihtiyacım var

Öğretmenmiş konu sahibi

Eşiniz tam boşanmalık. Yerinizde olsam ne taşınırim nede onların yanıma taşınmasına izin verirdim. Annem tek başına yaşıyor 2 kadında tek başına yaşayabilir.
Gelde anlat,iki kadın tek başına napacakmis sarkintilik eden olurmus ihtiyaçları olurmuş vs

Gelde anlat,iki kadın tek başına napacakmis sarkintilik eden olurmus ihtiyaçları olurmuş vs
Sizi gözden çıkarırken ihtiyaçlarınızı dert etmiyor. Siz kadın değilsiniz herhalde onu gözünde. Yukarıda bir üyenin yazdığı gibi eşiniz sizi kullanacak bir eşya olarak görüyor gibi.

Yaşadığım yer küçük bir yer alışveriş yerleri kısıtlı ve uzak,ben hep onunla çıkarım o yüzden,çöp kutusu küçücük bir mevzuydu sadece derdimi anlatabilmek için,hani aileden biri gibi görmüyor beni dediğim cümleyi desteklemek icindi

Bu adamla evli kalma amacınız ne

Küçücük dediğiniz mevzu çok büyük aslında. Çünkü o da sizde değer vermemesinden kaynaklanıyor. Değer vermediği içinde bugün sizin hayatınız, nerede, kiminle yaşayacağınızla ilgili tek başına karar verebileceğini sanıyor. Konuşmayarak terbiye etmeye çalışıyor.

Eşimden dolayı değil Çalismamam oğlumdan dolayı. Çalışmadım çünkü guveniyodum eşime batıda böyle değildi ki
Doğuya gidince huyu, suyu mu değişti? Değiştiği an göstereceksiniz tepkinizi. O verilmemiş tepkiler bugün büyük kararları tek başına alma hakkı vermiş kendisine.

Ortada pek evlilik kalmamış gibi görünüyor zaten. Eşiniz babasını kaybetmiş ama bu annesiyle aynı evde yaşamayı kabul edeceğiniz anlamına gelmiyor. 1-2 gün gider annesine manevi destek olmak istiyorsa olur evine döner olması gereken bu. Eşiniz annesiyle aynı evde yaşamayı teklif etmese bu evliliğe yine devam etmek isteyecektiniz anladığım kadarıyla. Yolda yürürken bile yan yana yürümüyor elinizi tutmuyor, bir güzel söz ettiği, hediye aldığı yok, paranın hesabını yapıyor. Ee ne diye evlisiniz ki bu adamla? BOŞANIN en iyisi. Çalışma imkanınız var mı? Çocuk 3.5 yaşında demişsiniz. Anneniz çok mu hasta, çocuğa bakabilecek birisi var mı ya da kreşe falan verseniz?

Sanırım Haklisiniz bazen gerçekleri başkası daha net görebiliyor malesef duygusallık bende çok fazla

Oğlumu kreşe verebilirim.evet haklı siniz kayinvalidemle aynı evde yaşamayı teklif etmese hala evli kalmayı tercih ederdim çünkü oglumuda onuda o kadar çok seviyorum ki sizin gördükleriniz ben goremiyordum brlkide görmek istemiyordum

Evet annem kalp hastası bu sene iki defa kriz geçirdi uzuntuyede gelemiyor yorgunlugada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…