- Konu Sahibi trabzonerzurum
-
Evet tamda bu evet seviyorum ama gemileri yakmaya karar verirsem engel olmaz.batiyken farklıydı maddiyatta maneviyatta ama çocuktan sonra değişti ben hep aman doğuda güzel bişey yok (yaşadığım yer küçük) önceleri ben istemedim kıyafet olarak onun dışındaki her şeyi alır gereksiz Z gördüğü bir sürü şey sırf ben istiyorum diye işten yorgun gelir uykusuz uykusuz ev işlerine yardım eder çocuk uyuyana kadar onunla oynar o zaman beni seviyor diyorum sevmese aldatır ne bileyim dışarda vakit geçirir gibi ama kıyafet istesem bu yakışmadı onun suyu var bu şöyle diye diye beni vazgecirir.cop kovasida ailesiyle aramda yarattığı farkı görmeme sebep olduğu için anlattım.bide zoruma giden kendi manipüle olup beni ikna çabası işte o zamanda hayır sevmiyor diyorumYorumlarda herkes asmış kesmiş ama aynı şeyleri kendileri yaşasa onlar da büyük çıkmaza girerdi eminim davulun sesi uzaktan hoş gelir diye boşuna dememişler. Sizi anlıyorum ufak da olsa eşinizden bi kıvılcım bekliyorsunuz ama çok çok iyi düşünün. Evet çocuğunuz var babasız büyümesin istiyorsunuz ama bukadar mutsuz ve huzursuz bir annenin çocuğu olmak da inanın çok zor olur. Kaynana ile yaşamak dünyanın en en zor işidir şuan ilişkiniz bukadar yıpranmış durumdayken kaynananızın yanına gidince iyice bitecek siz ve evladınız yıprandığınızla kalkacaksınız. Kendinize bunu yapmayın sırf çocuğunuz için de kendinizden vaz geçmeyin
Ailem her daim arkamda sakın geri adım atma vazgeçtiyse ne ala gecmediyse boşan diyoAyrilsaniz aileniz arkanizdami tek başınıza çocuğunuza bakabilirmisiniz?Aileniz taşınma konusu hakkında ne düşünüyor bunlar önemli.Bu arada net tavrinizi şimdi koydunuz koydunuz.oraya gittikten sonra geri dönelim diye bir şey söyleme şansınız olmayacak ,zaten zor olan evliliğiniz iyice zorlasacak.Bence net tavrinizi görünce geri adım atacaktir
Borcumuz yok ev almak için birikim yapmaya çalışıyorBen çalıştığım halde kocamın kredi kartı bendedir şimdi çalışmıyorum direkt karttan al der böyle olmaz evlendiyse size para verecek ek kart çıkartmak zorunda böyle koca olunmaz bir çöp kutusu kadar değerin yok mu kadınlar sever süslenmeyi kıyafet almamak ne. ilgisizlik de var. Çok kötü bi durum maalesef. Polis maaşı öyle aman aman iyi değil ama doğuda süründürmez borcunuz mu var? Asla kaynana ile birleşme
Olsun bu kadar olmaz neden kartın yok?Borcumuz yok ev almak için birikim yapmaya çalışıyor
Konu sahibi kocasının yapmadığı, küçük diye görmezden geldiği mevzuları ceremesini çekiyor bugun.Yorumların hepsini tek tek okudunuz mu bilmiyorum ama daha neyi bekliyorsun boşan boşanmayacaksan neyi soruyorsun gibi üstten yorumlar var sizce de bu asıp kesmek olmuyor mu. Sonuçtan değil üsluptan bahsediyorum.
Sevip sevmediğine daha siz karar veremiyorsunuz ki kendini kandırıyorsun gibime geliyor doğuyla batıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Üstelik sevmese beni aldatırdı kafasından lütfen çıkın hiç sağlıklı bi düşünce değil. Eşiniz gitmekten vaz geçse ama size hala böyle davransa git gelli mutlu olacağınızı düşünüyormusunuz yani ilişkinizde ki tek sorun kaynana evine gitmek miEvet tamda bu evet seviyorum ama gemileri yakmaya karar verirsem engel olmaz.batiyken farklıydı maddiyatta maneviyatta ama çocuktan sonra değişti ben hep aman doğuda güzel bişey yok (yaşadığım yer küçük) önceleri ben istemedim kıyafet olarak onun dışındaki her şeyi alır gereksiz Z gördüğü bir sürü şey sırf ben istiyorum diye işten yorgun gelir uykusuz uykusuz ev işlerine yardım eder çocuk uyuyana kadar onunla oynar o zaman beni seviyor diyorum sevmese aldatır ne bileyim dışarda vakit geçirir gibi ama kıyafet istesem bu yakışmadı onun suyu var bu şöyle diye diye beni vazgecirir.cop kovasida ailesiyle aramda yarattığı farkı görmeme sebep olduğu için anlattım.bide zoruma giden kendi manipüle olup beni ikna çabası işte o zamanda hayır sevmiyor diyorum
oğlunuz küçük babaya düşkün olur ama büyüyüp bir şeylere aklı ermeye başladığında öfke, içe kapanıklık veya başka dengesiz hareketlerle tepki vermesi çok muhtemel. baba olmakla koca olmak farklı şeyler evet ama babasının size olan davranışları bir yerde etkileyecek onu. sizin mutluluğunuz veya depresyonunuz da etkileyecek mutlaka.Çok boşanma taraftarı değildim evet çünkü oğlum küçük babaya çok düşkün o da ona.aldatma yok içki kumar yok ailesinde bu kadar etkili olduğunu bilmiyordum ama artık anladım ben onlarla yarisamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?