Akla ihtiyacım var

Ayrilsaniz aileniz arkanizdami tek başınıza çocuğunuza bakabilirmisiniz?Aileniz taşınma konusu hakkında ne düşünüyor bunlar önemli.Bu arada net tavrinizi şimdi koydunuz koydunuz.oraya gittikten sonra geri dönelim diye bir şey söyleme şansınız olmayacak ,zaten zor olan evliliğiniz iyice zorlasacak.Bence net tavrinizi görünce geri adım atacaktir

Evet tamda bu evet seviyorum ama gemileri yakmaya karar verirsem engel olmaz.batiyken farklıydı maddiyatta maneviyatta ama çocuktan sonra değişti ben hep aman doğuda güzel bişey yok (yaşadığım yer küçük) önceleri ben istemedim kıyafet olarak onun dışındaki her şeyi alır gereksiz Z gördüğü bir sürü şey sırf ben istiyorum diye işten yorgun gelir uykusuz uykusuz ev işlerine yardım eder çocuk uyuyana kadar onunla oynar o zaman beni seviyor diyorum sevmese aldatır ne bileyim dışarda vakit geçirir gibi ama kıyafet istesem bu yakışmadı onun suyu var bu şöyle diye diye beni vazgecirir.cop kovasida ailesiyle aramda yarattığı farkı görmeme sebep olduğu için anlattım.bide zoruma giden kendi manipüle olup beni ikna çabası işte o zamanda hayır sevmiyor diyorum

Ailem her daim arkamda sakın geri adım atma vazgeçtiyse ne ala gecmediyse boşan diyo

Borcumuz yok ev almak için birikim yapmaya çalışıyor

Yorumların hepsini tek tek okudunuz mu bilmiyorum ama daha neyi bekliyorsun boşan boşanmayacaksan neyi soruyorsun gibi üstten yorumlar var sizce de bu asıp kesmek olmuyor mu. Sonuçtan değil üsluptan bahsediyorum.
Konu sahibi kocasının yapmadığı, küçük diye görmezden geldiği mevzuları ceremesini çekiyor bugun.
Bazı yorumlar sert gelmiş olabilir ama kendisinin de içinde bulunduğu durumun farkına varması için bir miktar silkelenmeye ihtiyacı vardı bence.

Sevip sevmediğine daha siz karar veremiyorsunuz ki kendini kandırıyorsun gibime geliyor doğuyla batıyla bi alakası olduğunu düşünmüyorum. Üstelik sevmese beni aldatırdı kafasından lütfen çıkın hiç sağlıklı bi düşünce değil. Eşiniz gitmekten vaz geçse ama size hala böyle davransa git gelli mutlu olacağınızı düşünüyormusunuz yani ilişkinizde ki tek sorun kaynana evine gitmek mi

Bu para işini çöz artık liseye ortaokula giden çocukların bile kartı var. Çok sinirliyim eşine. Her şeyi beraber mi alacaksınız hiç mi ruj sütyen krem vs almayacaksın yiç mi trendyoldan bir şey almıyorsun

İçinde ne varsa dökme zamanı.Buraya yazdığın gibi ailesi olarak görmediğini değer vermediğini güvenmediğini ve içinde kalan ne varsa söyle.Zaten bir yol ayrımındasiniz belli ki.Sadece memleketine gitme gitmeme meselesi olmadığını da anlasın.

Arkadaşlar hep boşanın demişler ama herkes için hemen boşanma olamayabiliyor. Kolay bir süreç değil. Öncelikle kendi ayaklarınız üzerinde durmaya calışın. Eşinizle kesin bir dille konuşup şehir değiştirmek istemediğinizi söyleyin. İş bulursanız sizin için daha kolay olur kalmak için sebebiniz olur. Sıkı sık gideriz falan deyin. O arada da ekonomik olarak güçlenin. Zaten sonra kendi boşanmak istemeyecek yüksek ihtimalle.

Batıda böyle değildi, doğuya gelince böyle oldu diyorsunuz. Eşinizin içine cin mi girdi doğuya gelince?
adam neyse o, siz görmek istemiyorsunuz.
kocamı çok seviyorum diyorsunuz, her evli kadın sever kocasını sevmeseydi neden evlenilsin. Garip olan şey size zerre saygı duymayan adamı seviyor oluşunuz.
Oğlum sevgisiz büyümesin dediğiniz yerde içim cız etti.
Kaç tane kadının avuç kadar bebekleri bir başkasına emanet ederek çalışmak zorunda olduğunu biliyor musunuz?

Sonuç olarak merak ettiğim nokta şu;
Bu konuyu neden açtınız? Madem eşinizi seviyorsunuz boşanmayacaksınız ya da başka bir çözüm aramıyorsunuz, neden?
Madem çalışmayacaksınız, ev hayatından memnunsunuz, neden?

oğlunuz küçük babaya düşkün olur ama büyüyüp bir şeylere aklı ermeye başladığında öfke, içe kapanıklık veya başka dengesiz hareketlerle tepki vermesi çok muhtemel. baba olmakla koca olmak farklı şeyler evet ama babasının size olan davranışları bir yerde etkileyecek onu. sizin mutluluğunuz veya depresyonunuz da etkileyecek mutlaka.
ki çocuk büyüyüp delikanlı olduğunda acaba size böyle yaklaşan babası ona nasıl yaklaşacak??

K.çı kırık bir bilekliği, çöp kutusunu, kıyafeti çok gören varlıktan bütün bunlar olmadan önce boşanmalıydınız, zira arkadaş arkadaşa bile seve seve alır bunları.
Ya da mesleğiniz de varmış madem çalışıp çatır çatır istediğiniz her şeyi alıp giyinip kuşanıp evladınızla beraber keyfinize bakmalıydınız, olan olmuş artık
bundan sonra SİZ kendinizi ezdirmeyin, bırakın o kendisi ezik ezik gitsin kardeşinin lafıyla annesiyle yaşasın, kardeşinin lafıyla kendi ailesinin düzenini bozan insandan
eşine kıytırık şeyleri bile çok gören insandan hayır gelmez. Evladınız ve size mutlu huzurlu bir hayat dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…