- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi TeraziBurcuu
-
Son cümleyi okuyana kadar üzülmüştüm emapti yaparak gidiyordum ki o nasıl bir soru ya?şikayet etmek ne demek anneyi babayı,şimdiye kadar sıkıntı yoktu yada tedaviye yönlendirmedinizde evlenincemi rezil olmamak için şikayet edeceksiniz,ayrıca şikayet etmek diye birşey nasıl olabilir ne zannediyorsunuz yakalayın delli bunlar deyince alıp götürüyorlarmı sandınız,bunun için et toplamaları yetmez cidden dikkat çekecek şekilde dengelerini kaybetmiş kendilerine etraftakilere zarar verecek boyutta akıl sağlıklarını yitirmiş olmaları lazım,önce bir Psikiyatrist görür sonra heyet raporu istenir vs vs şikayet diye birşey yok yaniÇok detaya girmicem ama küçükken de bize kötü davranmışlardı büyüdük evlendik hala bizi rezil etmeye devam ediyor annem ve babam evliyim evlenirken bile ne rezillikler yaşadım kaynanamla aynı köydelerdi köyde kurban bayramının birinci günü milletinin evini poşetle gezip biz kurban eti toplamaya geldik demişler utancımdan yerin dibine girdim bu en basiti ve ağır akli dengeleri bozuk gibi benim sorum bu durumu nereye şikayet edebilirim belediyenin bir uygulaması var mı
Çok rahatsız oluyorsan görüşme belediyenin uygulamasi da ne demek.. gerçekten bir değişik ya..Çok detaya girmicem ama küçükken de bize kötü davranmışlardı büyüdük evlendik hala bizi rezil etmeye devam ediyor annem ve babam evliyim evlenirken bile ne rezillikler yaşadım kaynanamla aynı köydelerdi köyde kurban bayramının birinci günü milletinin evini poşetle gezip biz kurban eti toplamaya geldik demişler utancımdan yerin dibine girdim bu en basiti ve ağır akli dengeleri bozuk gibi benim sorum bu durumu nereye şikayet edebilirim belediyenin bir uygulaması var mı
Umarım sizede barınak ararlar ilerde bu neymiş ya belediyeye toplatmayı düşündüğünüz sizin aileniz madem siz çok normalsiniz alın psikoloğa götürün insanları. Sizin düşünceniz onların et istemesinden çok daha utanç vericiÇok detaya girmicem ama küçükken de bize kötü davranmışlardı büyüdük evlendik hala bizi rezil etmeye devam ediyor annem ve babam evliyim evlenirken bile ne rezillikler yaşadım kaynanamla aynı köydelerdi köyde kurban bayramının birinci günü milletinin evini poşetle gezip biz kurban eti toplamaya geldik demişler utancımdan yerin dibine girdim bu en basiti ve ağır akli dengeleri bozuk gibi benim sorum bu durumu nereye şikayet edebilirim belediyenin bir uygulaması var mı
Şikayet edip ne olacak? Doktora gösterip ilaç,yatış gibi seçenekler var.Çok kötü çocukluk ,gençlik yaşamış olabilirsiniz ama anne ve babanızın akli melekleri yoksa suç onlarda mı ,yoksa onları aynı yata sokup ,başından atanlarda mı? Aklı başında olan sizsiniz ilerde daha zor dönemler gelebilir ,utanmak yerine kalıcı çareler arayın.....Çok detaya girmicem ama küçükken de bize kötü davranmışlardı büyüdük evlendik hala bizi rezil etmeye devam ediyor annem ve babam evliyim evlenirken bile ne rezillikler yaşadım kaynanamla aynı köydelerdi köyde kurban bayramının birinci günü milletinin evini poşetle gezip biz kurban eti toplamaya geldik demişler utancımdan yerin dibine girdim bu en basiti ve ağır akli dengeleri bozuk gibi benim sorum bu durumu nereye şikayet edebilirim belediyenin bir uygulaması var mı
Ben de sizin adınıza utandımÇok detaya girmicem ama küçükken de bize kötü davranmışlardı büyüdük evlendik hala bizi rezil etmeye devam ediyor annem ve babam evliyim evlenirken bile ne rezillikler yaşadım kaynanamla aynı köydelerdi köyde kurban bayramının birinci günü milletinin evini poşetle gezip biz kurban eti toplamaya geldik demişler utancımdan yerin dibine girdim bu en basiti ve ağır akli dengeleri bozuk gibi benim sorum bu durumu nereye şikayet edebilirim belediyenin bir uygulaması var mı
Eğer birgün bende ilgisi sevgisiz çocuk büyütürsem benim içince çocuğum aynı şeyi yapabilir ben detay verdim sadece bu değil olay babam düğünüme gelmedi hastaymış. Annem süğünüme geldi ve bana ay bende gelemiyodum az daha neyseki geldim dedim ve başkalarının düğününe giderken süslenip püslenip giden annem bana gelirken tişört gitip geldi daha 12 yaşımda dişim çürüdü doktora gittik doktor 50 lira dedi aaaaaaa öok pahalı kalsın dedi dişim apseli çürümekten dökülüyor ama gitti kendine üst baş aldı ip alıp örgü ördü sokakta elimi kestim çocuğum gene 6 7 yaş yerde paslı çivi bulmuşum hala elimde izi var annem çok sinirli kızar diye ağlayamadım bir çocuk jiletle elini keserde ağlamaz mı nasıl korkuttularsa artık yerde bulduğum gazete parçalarıyla sildim kanıma hala da annem bilmez ablam buldu benide yara bandı falan taktı babamında zaten daha beter halleri bar kötü filmler izlerdi o şekilde karşılaşırdık üstüne bize kızardı odadan çıkmayın diye korkutularak büyüdük annanem anlatıyo ikiz kardeşşm bebekken ağladı diye babam tokat atmış ağzından kan gelmiş ve şimdi o kardeşimin bipolar oldu çocukken kimse görmemiş kurtarmamış şimdi sesiöo duyurmak istiyorum herzamnki gibi linçUmarım sizede barınak ararlar ilerde bu neymiş ya belediyeye toplatmayı düşündüğünüz sizin aileniz madem siz çok normalsiniz alın psikoloğa götürün insanları. Sizin düşünceniz onların et istemesinden çok daha utanç verici
Belediye derken tedavi olmaları için arayabileceğim bir yer var mı demek istedim annem zaten bir kere akıl hastanesine girmiş ve şu anda da anormal davranışları var ama. Bu konuda tabiki doktora gitmiyorAnnenle baban dengesiz olabilirler lakin deli değiller yahu nasıl bir insansın sen ya belediye falan ne demek.. biraz daha yazarsam iyi şeyler olmayacak belli ki ban yerim..
Napim yani kader kısmet olacağı varmı aynı köydem diye sırf anama babama uzak olcam diye evlenceğim adamdan da mı vazgeçeceğim zaten uzağa gelin geldim onlardan uzaktan görüşmüyoruz ama eşimşn ananesi orda oraya hergün tam yemek saati gidiyomuş kadın yaşlı ihtiyaçlarıda yok ikiside emekliAilenizle aranıza mesafe koyabilirsiniz görüşmeyi kesebilirdiniz mesela. Ama gitmişsiniz aynı köyden biriyle evlenmişsiniz. Şikayet niye ediyorsunuz belediye ne yapacak uyutacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?