- 7 Haziran 2023
- 979
- 367
- 33
- 32
- Konu Sahibi TeraziBurcuu
Çok detaya girmicem ama küçükken de bize kötü davranmışlardı büyüdük evlendik hala bizi rezil etmeye devam ediyor annem ve babam evliyim evlenirken bile ne rezillikler yaşadım kaynanamla aynı köydelerdi köyde kurban bayramının birinci günü milletinin evini poşetle gezip biz kurban eti toplamaya geldik demişler utancımdan yerin dibine girdim bu en basiti ve ağır akli dengeleri bozuk gibi benim sorum bu durumu nerden yardım isteyebilirim belediyenin bir uygulaması var mı Eğer birgün bende ilgisi sevgisiz çocuk büyütürsem benim içince çocuğum aynı şeyi yapabilir ben detay verdim sadece bu değil olay babam düğünüme gelmedi hastaymış. Annem süğünüme geldi ve bana ay bende gelemiyodum az daha neyseki geldim dedim ve başkalarının düğününe giderken süslenip püslenip giden annem bana gelirken tişört gitip geldi daha 12 yaşımda dişim çürüdü doktora gittik doktor 50 lira dedi aaaaaaa öok pahalı kalsın dedi dişim apseli çürümekten dökülüyor ama gitti kendine üst baş aldı ip alıp örgü ördü sokakta elimi kestim çocuğum gene 6 7 yaş yerde paslı çivi bulmuşum hala elimde izi var annem çok sinirli kızar diye ağlayamadım bir çocuk jiletle elini keserde ağlamaz mı nasıl korkuttularsa artık yerde bulduğum gazete parçalarıyla sildim kanıma hala da annem bilmez ablam buldu benide yara bandı falan taktı babamında zaten daha beter halleri bar kötü filmler izlerdi o şekilde karşılaşırdık üstüne bize kızardı odadan çıkmayın diye korkutularak büyüdük annanem anlatıyo ikiz kardeşşm bebekken ağladı diye babam tokat atmış ağzından kan gelmiş ve şimdi o kardeşimin bipolar oldu çocukken kimse görmemiş kurtarmamış şimdi sesiöo duyurmak istiyorum herzamnki gibi linç güncelledim anlamanız için daha anlatamadığım çok şey var belediye dememşn sebebi de gençken babam üzerime bıçakla yürümüştü onlarla konuşamadığım için korkuyorum varsa görevli biri en azından bi kontrol etsin ona göre belki tedavi ederler
Son düzenleme: