Akli dengesi bozuk anne baba

Söyleyin kayınvalidenize görüşmesin madem. Bana ayıp olmaz ben de görüşmek istemiyorum siz de açmayın kapıyı yemek saati diyin. Müsait değiliz yemek yiyeceğiz desin göndersin.

Söyleyin kayınvalidenize görüşmesin madem. Bana ayıp olmaz ben de görüşmek istemiyorum siz de açmayın kapıyı yemek saati diyin. Müsait değiliz yemek yiyeceğiz desin göndersin.
Zaten öyle yapıyolar buna rağmen gidiyolar kaynanam konuşmuyo ona da çok ağır cümleler söyledi kaynanama bide bütün köydekilere aynı şeyi yapıyolarmış hep yemek saati gidip oturup kalmıyolarmış ki ben bekarken de yapardı beni zorla götürürdü bişey ikram edilmeden kalkmazdı eve dönerkende biraz da peçeteye sarıp versene eşime götiriyim derdi ama gittiğimiz yer samimi olduğumuz bi yer değil herhangi bir komşu yani bedava olsun da ne olursa olsun

Ben sizi haklı buldum ya. Böyle aile olmaz olsun. Dilenci gibiler aynı. Kendilerini rezil ediyorlar aslında ama utanmanızda haklısınız.
Teşekkür ederim anladığınız için maalesef ben utanıyorum ama onlar nedense utanmıyor huy mu acaba bu bilemedim anlamaya çalışsam da anlayamıyorum

Uzak durup mesafe koymanızı anlarım ama belediye şikayet etmek ne demek? Nasıl bir üslubu.

O zaman çok özür diliyorum. Bu yorumu konuda açıklayabilirdin linç yemezdin bu şekil yanlış anlaşılmana sebep olmuş.
Böyle aile olmaz dilenciden farkları yok. Görüşmek istemiyorsanız mesafe koyun. Sınırları aşmaya çalışacaklar ama bir gün pes ederler belki.

Du ediyorum hergün Allahım anamın babamın şerrinden beni kardeşlerimi koru diye

Şikayeti bilmem görüşmeyeceksin bu kadar basit şikayet edebilecek kadarsan görüşmezsin olur biter

Şikayeti bilmem görüşmeyeceksin bu kadar basit şikayet edebilecek kadarsan görüşmezsin olur biter
Şikayet değilde tedavi ederler mi acaba diye düşündüm yanlış ifade etmişim annem şeker hastası mesela doktorluk olmuş babam onla hastaneye gitmemiş panik atak var bende diyo hastaneye gidemem diyo acaba ilgilenen birileri var mı bu gibi durumlarda

son cümlenize çok sinirlendiğim için İlk yazınıza istinaden ağır bir yorum yazmıştım hakkınızı helal edin .
yaşadıklarınız zor şeyler Allah yardımcınız olsun.

İfade ediş biçiminiz en başta böyle olsa idi linçlenmezdiniz.

Yapacağınız iki şey var
Ya görüşmeyeceksiniz
Ya da onları terapiye ikna edeceksiniz.

Teşekkür ederim anladığınız için mecburen mesafeli duruyorum sanırım başka da bişey gelmicek elimden zaten artık yaşlandılar bişey olursa gene ben üzülürüm değişsinler diye dua bile edemiyorum artık bu saatten sonra değişmezler bana dua edin Ama herzaman heryerde boynum bükük beterini düşünüp şükrediyorum evlatlarının canına kıyanlar da var Rabbim beterinden korusun benim gibiler varsa da Allah yardımcıları olsun yaşayan bilir çok üzücü hayata bir sıfır başlamışım

Yaşadıklarınız üzünç ailenin değil sizinde psikolog ihtiyacınız var çocukken kötü olaylara şahit olmuşsunuz ama ilk yazdığınız paragrafta bunları insanlar bilemez

Tedavi ederler diye bir sey yok, sen evladisin bu insanlarin tedavileriyle senin ugrasman gerekiyor yoksa boylece devam ederler. Valla zorla hastaneye yatirman gerekiyor.

Yaşadıklarınız üzünç ailenin değil sizinde psikolog ihtiyacınız var çocukken kötü olaylara şahit olmuşsunuz ama ilk yazdığınız paragrafta bunları insanlar bilemez
Evet ama ben kendi kendimi de iyileştirmeye çalışan biriyim en azından doktora da gittim anlattım ilaç verdi bir süre kullandım uyku problemim ver çocukluktan ayrıca küçücük bi hata yapsam kendimi yerin dibine sokmak istiyorum çocukken çok kızıldığı için muhtemelen korku içimde yerleşmiş misal yemeğe fazla tuz attım diye günlerce dert ediyorum ben bunu nasıl yaptım diye etkileri var tabi ama bi kızım oldu üstüne titriyoruz eşimle yaşadıklarımı yaşatmamak için çabalıyorum

Tedavi ederler diye bir sey yok, sen evladisin bu insanlarin tedavileriyle senin ugrasman gerekiyor yoksa boylece devam ederler. Valla zorla hastaneye yatirman gerekiyor.
Ama konuşamıyorum bile hoşuna gitmeyen bişey söyleyince hemen hakaret ediyo yüzüme kapatıyo beddua ediyo hemde çok ağır hatta çocuktum ben bişeye kızdı bana dedi ki inşallah araba çarpar parça parça olursun unutamıyorum hiç yani çok sinirli keşke azcık konuşabilsem dinlese neler neler yapardım yardım da ederdim ama değişikler

Gerçekten bişey demek istiyorum ama diyemiyorum çünkü
Sen hayırdır yaa bi dön bi aynaya bak
Allah evladında hayırlısını versin
Biz hayvanlara bile muamele etmiyoruz
Yazıkkk …

Ben seni haklı buldum sadece doğru ifade edememişssin

Belediyenin varmı bilemedim aile dr oluyor galiba sağlık ocağında ona bir sorsanız insan ailesini secemiyor malesef bütün köy zaten biliyordur huylarını yıllardır ..

Sadece ben böyle düşünmüyorum zaten kızkardeşlerim köydeki tüm komşular tanıyan herkez zaten adının önüne deli koymuş maalesef haklısınız yanlış ifade ettim demek istediğim doktor görevli yardım eden olur mu diye sormak istedim belki tedaviyle düzelebilirler bir umut bende isterdim teşekkür ederim ederim beni anladığın için

Ben sizi haklı buldum ya. Böyle aile olmaz olsun. Dilenci gibiler aynı. Kendilerini rezil ediyorlar aslında ama utanmanızda haklısınız.
Dilenci gibiler diyosunuz da

ülkede binlerce gibisi değil hakketen dilenci var
gayet de hiç ihtiyacı yokken, sapasağlamken arsız yüzsüz dileniyorlar kimse de onları vatandaşlıktan filan men etmiyor yani. gayet hayatlarına devam ediyor, milyon milyon paraları bankaya yatırıyorlar. kimse nereden geldi bu para da demiyor....hepsinin çoluğu çocuğu var.

köy yerlerinde böyle yüzsüz insan çoktur. bizim köyde de vardı yemek zamanı gelir gitmezlerdi
ekmek yapılırken gelir kalkmazlardı
evine süpürge yapmaz gelir oturur kalkmaz, yaparsın yer, örtersin uyur çocuğuna yemek yapıp yedirmez, evi pisliki götürür umursamaz, evinde su içecek bardak yokmuş kadının anlatırlardı.
giyinmeyi bilmez, konuşmayı bilmez. hele birinin hırsızlığı da vardı. tüm köy de bilirdi. hiç bulamasa ambardan buğday arpa çalardı kazık kadar herif.
daha ben çocukken (yani çok uzak olmayan geçmişte) vardı böyle tipler
hepsinin de çoluğu çocuğu var bi kıymetli de anne baba oldular ki zormayın çocukları hep hacca filan götürdü bunları.

yani bilmiyorum ciddi saldırgan filan olan can tehlikesi oluşturan vb. bir akıl hastalığı olur, hadi onu zorla yatırırlar ama böyle karakter bozukluğu olan kişilerin zorla tedavi edildiğini ben ne gördüm, ne duydum.

tamam olmazo sun demenizi anlıyorum da dediğim gibi buna karşı bir devlet mekanizmamız yok. o kadar ki kadın "belediye toplamıyor mu bunları" mertebesinde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…