Aklı olan Bdv de konu açmaz 🤬🤬

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Keşke sitede alkış emojisi olsaydı onu veresim geldi

Kocanız instada kadınlarla fingirderken sizin roman okumanız...
Biraz şov bence

mesela bu yorum ağır gibi duruyor değil mi?

hayır ağır değil

bu gerçeklerin tokat olarak yüze vurulması.

kimi bunu yumuşatıyor kimi de böyle can yakıyor.

siz inanıyor musunuz roman okuyacağına, kocasının aldatmayacağına ve libidonun tavan olacağına. Yahu bir roman ile çözülecekti de bu kadar neden bekledin ? (bu da kara mizahtır)

Şu konuya bakınca konu sahibi mağdur gibi görünüyor ama gerçekten öyle mi?

Eski konuyu satır satır okudum.
8 sayfa olsa her sayfada 14 mesaj olsa yaklaşık 112 mesaj yazılmış.

Konu sahibinin mesajlarını çıkarsak yaklaşık 100 mesaj eder. Peki suçlayıcı mesaj sayısı kaç tane dersiniz?

Sadece 2, yazıyla iki.
Biri de sonra hemen özür dileyip uzun uzun motive etmeye çalışmış.

Bir odada 100 kişi düşünün tek tek görüş alınmış, ikisi hoşunuza gitmedi diye sağa sola bağırıp çağırıyorsunuz, nasıl karşılanır?

Konu sahibi boşanmak için uygun durumda olmayabilir, çaresiz olabilir ama burada yorum yapan herkesi zan altında bırakmak doğru mu?

Çaresizlik, ne diyelim.
Gölgelere bağırılıyor şu anda, burayı düşman kılıfına sokmak kolay, halbuki ne kadar değerli yardımlar yapılıyor burada.
Yazık.

en azından site yöneticisi böyle düşünüyor.
ya "ne var bunda" deseydiniz.

Konudan konuya fark var. Bazi konularda terapi veya aile terapisi önerirsin, cünkü iliski kurtulabilir. Ama burda bazi konular vardir ki vicdanen asla rahat olmam "devam et" desem. bu kadar basit.

Burada bazen insanların linçleyebilecekleri tarzda konuları bilindik üyeler fake hesap açıp soruyor. Çünkü korkuyorlar. Psikolojik baskıya bakar mısınız?

buna da açıklık getireyim; burada korkular linç değil ikinci hesap ile açtıkları konuda ki gayri ahlaki veya utanç verici konuyu esas kimliği ile eşleştirmemek için buna başvuruyorlar. Bu oran %80 civarındadır...

Yani X kullanıcı adı ile sitede ki imajını kocası aldattı diye bozulmasın istiyor.

Evet tamda bu..
Konu boşan demek değil..
Konu nasıl dendiği..
Tabi ki insan doğruyu tavsiye edecek ama bunu boşanma çek cezanı diyerek değil..
Bu aşağılık kompleksinden ileri geliyor..
Bazı insanlar diğer insanların acıları ile dalga geçmekten zevk alıyor..
Ve bence bu çok acımasızca...

Bazen insan yakınında bulamadığını burada arıyor, dayanmak, direnmek ve destek istiyor..
Ama ne yazık ki bu tür sıkıntılı durumda olanlara "bu hak ediyor bir tekme de ben vurayım." psikolojisi ile kendini tatmin eden gaddar insanlar var...

Çok üzücü gerçekten.

anlamadım ama iyi bir şey dediniz değil mi?
diyorum ki, burada anlatmaya çalıştığım üyelerin hakarete varan yorumlarına ilişkin en azından siz de site yöneticisi olarak"Bu tür yorum yapanlar ile zaten mücadele ediliyor. Takdir edersiniz ki insanların karakterlerine müdahale edemiyoruz, bu yaştan sonra ailesinin bugüne kadar veremediği saygıyı biz veremiyoruz. Binlerce farklı karakter var farklı bir sonuç beklemek hata olur." şeklinde bir yanıt veriyorsunuz.
bunu bilmek de güzel.

Konu sahibinin bahsettiği üyelerden birisiniz baksana tüm konularına hakimsiniz Ağzına sağlık konu sahibi güzel ayar vermişsiniz böyle bi sayfa yorum yazacak kadar coşturmuşsun buraları

Sen benim yorumum üzerinden neden hala uzatıp hedef göstermeye çalışıyorsun ? Ben konularını okudum diyorum anlamıyor musun ? BAsiretli insan davranışı değil ve ona acıyorum bu yaşadığı hayattan dolayı.

Sen bunun nesini çevirmeye çalışıyorsun. 2 sayfa önce insanları aşağılayıp yorumlarda küçümsemeye çalışan insanlara söylemişim söyleyeceğimi.

Kimseye hakaret filan etmedim. Bu nasıl bir çarpıtma allah aşkına.

Kazen bey yukarıda alıntı yaptığınız arkadaş bana ithafen cümlelerimi almış. Ne bu platformda ne başka yerde bugüne kadar kimseye hakaret etmedim, aşağılamadım. Ailem de terbiyemi verdi çok şükür. Karakterimde de bir sorun olduğunu düşünmüyorum.

Siz genel açıklama yapıyorsunuz ama arkadaş benim yorumumu alıntıladığı için yazdıklarınızı okuyan arkadaşlar benim için sarf edildiğini düşünür. Ben bundan rahatsız oldum. Kusura bakmayın

Yanlış anlamayın ama ben sizi konuda ilk kez gördüm, zaten son sayfadan itibaren okumaya başladım. Aranızda ikili bir diyalog geçmiş bundan haberim yok ben genelleme yaptım.

Neyse raporlar var ise Mune zaten gerekeni yapacaktır.

Konu sahibinin bahsettiği üyelerden birisiniz baksana tüm konularına hakimsiniz Ağzına sağlık konu sahibi güzel ayar vermişsiniz böyle bi sayfa yorum yazacak kadar coşturmuşsun buraları
Çoğu konusuna emek verip yorum yazan biriyim.
Ne diyelim ki?
Peki size soruyorum, siz olsanız,konu sahibi de arkadaşınız olsa;
" kocam beni aldattı,aynı kocam çocuğa asla zaman ayirmiyor,eve bana yardımcı olmuyor , aynı kocam ile hiçbir ilişkimde gram zevk almıyorum, aynı kocam tuvaletten sonra asla el yıkamaz,onun değdiği şeylere değmekten iğreniyroum, üstelik yemekten sonra mutfak lavabosunda ağız çalkalayıp tükürüyor. Her gün çamaşır suyuyla silmekten ellerim parçalandı"
Diye yakınsa, ne dersiniz?
Cidden merak ettim, lütfen yaziniz

Çok teşekkür ederim. Bende görmediğinizi tahmin ettiğim için yazmıştım.

zaten sorun sizin boşan demeniz değil ki. sorun aslında boşan derken yanına "ne kadar yüzsüzsün ben senin yerine olsam bir dakika o evde durmam" şeklinde hakaretlerin eklenmesi. bunu siz söylüyorsunuz diye söylemedim. sadece örnek verdim

hoppa Denizhuzurum ikinci bir üyelik : ) Şimdi şunu merak ediyorum esas üyeliğini de iptal edecek mi ? Ben deşifre etmem zira site kurallarına aykırı bir işlem yapmadı. Bu hsabı ile roman okuyup diğeri ile Netflix mi izleyecek ?

İşin kötü tarafı diğer hesabında da benzer konular açmış neden ikinci üyeliğe gerek duydu anlayamadım.

aslında gizli üye özelliği olsa daha rahat olabilir ortam
Mesela gizli görüş paylaşılsa ya da gizli soru sorabilse insanlar ve alıntı yapma seçeneği olsa kimse kimseye sataşmaz.
Sadece soran kişi alıntı yapabilse vs

Mesela ben bi konuda kendi fikrimi söyledim diyelim bana karşıt biri gelip hakaret ediyor sonra başkası ona hakaret vs vs tartışma uzuyor konu güme gidiyor.
Alıntı yapma ve gizli soru cevap verebilme seçeneği olsa daha rahat olur insanlar.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…