- 1 Mayıs 2021
- 6.703
- 31.360
- 498
- Konu Sahibi Denizhuzurum
-
Evet ama gercekler anlatilirken de elestirir cinsten linclercesine anlatilmasini dogru bulmuyorum. Empati biraz. Ilimli yaklasmak. Gercegi anlatirken de ilimli konusmak. Burda kelimeler cok cok onemliGenel olarak insanlar belirli bir derrten muzdarip olup akabinde bununla alakali bir baslik actiklarinda gelen cvplarin hep poztif olmasini arzu ediyorlar.Kendilerini motive edecek,onlar icin itici bir guc teskil edecek sozler duymak istiyorlar.Gelin gorun ki bu platforumun ozelligide fikir bazinda cesitlilik ve zenginlik zaten.Eger sizi tanisak,sizinle bir gecmisimiz olsa zaten uzuleceginizi bildigimiz icin objektif olamayiz.Ben sahsen olamam.Tanidigim bir arkadasima uzulecegini bile bile bana dogru gelen gercekleri anlatamam.Hayat boyledir,bu arkadas 3 gun sonra size cephe alir.Onun gozunu acmaya calisanlara degil,gozunu boyamaya calisanlara yakinlasir.Hani derler ya dogru soyle 9 koyde yer bulama diye o hesap.Sizi rahatsiz deden burada dusunce cesitliligi oda buranin olmazsa olmazi.Eger bir seyler teshir ediyorsaniz gelen yorumlarada katlanacaksiniz.Begenmeyebilisiniz,cok normal.Sizde faydali gelenleri dikkate alirsiniz olur biter.Bence cok fazla icerlemeyin sadece dusunsel farkliliklar bunlar.
ama kimse negatif yorum yapmasın demiyor ki.Genel olarak insanlar belirli bir derrten muzdarip olup akabinde bununla alakali bir baslik actiklarinda gelen cvplarin hep poztif olmasini arzu ediyorlar.Kendilerini motive edecek,onlar icin itici bir guc teskil edecek sozler duymak istiyorlar.Gelin gorun ki bu platforumun ozelligide fikir bazinda cesitlilik ve zenginlik zaten.Eger sizi tanisak,sizinle bir gecmisimiz olsa zaten uzuleceginizi bildigimiz icin objektif olamayiz.Ben sahsen olamam.Tanidigim bir arkadasima uzulecegini bile bile bana dogru gelen gercekleri anlatamam.Hayat boyledir,bu arkadas 3 gun sonra size cephe alir.Onun gozunu acmaya calisanlara degil,gozunu boyamaya calisanlara yakinlasir.Hani derler ya dogru soyle 9 koyde yer bulama diye o hesap.Sizi rahatsiz deden burada dusunce cesitliligi oda buranin olmazsa olmazi.Eger bir seyler teshir ediyorsaniz gelen yorumlarada katlanacaksiniz.Begenmeyebilisiniz,cok normal.Sizde faydali gelenleri dikkate alirsiniz olur biter.Bence cok fazla icerlemeyin sadece dusunsel farkliliklar bunlar.
Ney anlamadım
Keşke halasının tırnağı olabilse bazı amip gibi kocasına yapışan her türlü çileyi çeken kadıncıklar!Siz psikolojik olarak olumsuz baskilar yaratanlardansiniz gercekten bak farkinda degilsinheeeasil problemli bence sensin. Sen problemli oldugun icin herkes problemli olsun herkes sorun yasasin istiyosun. Iki lafindan biri bosanmak. Insanlar buraya bi cozum yolu aradiklari icin yaziyolar. Bosanmak isteyen zaten gider bosanir. Senin halan bosandi diye herkes bosanmak zorunda degil. Cunku cogu yorumlarin bu tarzda. Sen 44lükmüsün acaba nesin sen? Burda bi erkek derdini paylassa yapmadiginiz yalakalik kalmaz yaa.
Burada kendini bişey zatteden bi kaç üye var, her konuda konu sahibini ezikleyen, linçleyen, klavye delikanlısı adeta.
Derdin var konu açıyorsun geliyor bi kaçı konuda dert oluyor sana. Ya bi sakin belliki kimseye anlatamayıp konu açmış birileri herkesin hayatı 4 4 lük değil
Herkesin geliri yok, işi yok, mesleği yok
Hayat pahalı çocuk varsa daha da pahalı herkes çok düşünerek hareket etmek zorunda kimse mutsuz bir evliliği olsun istemez.
Ya çekeceksin ya boşanacsksın, sen bu hayatı hakettin, sende bu kafa varken daha çok çekersin, boşanmaz sın sen sürünmeye layıksın..
Diyenleri okudum burada şimdi konumda toplanır bi kaçı.
Hiçbirinin yorumunu okumiycam, uygulamayı sileceğim, hiçbirinizle muhatap olmayacağım
Muhtemelen ban yerim hiiiiiçççç önemli değil. Güzel bir romana başladım burada boşşşş boğazlı yorum yapanları okuyacağıma kitabımı okurum miss..
Aldatma konularına özellikle yorum yapan bazı kişiler var muhtemelen aldatılıp konu açmayıp öyle delikanlı delikanlı atıp tutuyor.
Yorum yaparken vicdan muhasebesi yapın azıcık derdi olan konu açıyor DERT OLMAYIN Bİ ZAHMET..
Neyse çıkıyorum konudan Kadınlar kulübünden. Bazı yüreği güzel insanlar var sözüm size değil hakkınızı helal edin burada olamiycam artık
Burada çok acımasız yorum yapanlar, beni ağlatanlar oldu Allah büyük mutlu olacağım tabikide bende inanıyorum aynadaki yüze güveniyorumKendimi çok seviyorum ben.
Buraya derdi olup konu açacak arkadaşım iyi düşün çünkü burada dert sahibi olup çıkarsınşimdi isteyen istediği yorumu yazsın, isteyen şikayet etsin, isteyen üzerine alınsın şu konu içimi rahatlattı Kendini bişey sanan klavye delikanlıları aslında hiç birşey değilsiniz bilin istedim. Benden buraya kadar romanıma başlaya bilirim artık BDV KK yok gıcık yorum yapanlarda yok ohh be miss yaaaa
Helal olsun. Bazı yüreği güzel insanlar var sözüm size değil hakkınızı helal edin burada olamiycam artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?