- 18 Ekim 2017
- 8.437
- 23.110
- 598
Sen bide onu kaynanana anlatBen almasam baskası alacaktı degıl mı yanıı :))
Gelinlere karsı bı yarıs var ama dur bakalım kım kazanacak :) senın kaynanada fenaymıs aynısını yapıp benımkı daha guzel oldu haa oda ıyımısesiniz huzursuzluk cikacak diye korkmuş belli ki. siz kendi duzeninizden sasmayin. kabul eden yer etmeyen peynir ekmek yer. uzerinize de alinmayin. kendiyle kiyaslayip gelin de iyi yapıyo der mi. ya da benden de iyi yapiyo der mi.
benim kv benim evimde ne yese aynisini yapar hemen bizi cagirir yemeğe benimki daha güzel olmus demi derdi. bide kimse begenmezse oturur üç tabak yerdi bayila bayila. annemde de ne yemek yense aynısını yapar çağırır kıyaslar.
takiyo muyum yoooooturup izliyorum kimse de ciddiye almiyo onu.
Sagol canım. Boylelerıde var işte :)Size sabırlar diliyorum. Nasıl insanlar var aklım almıyor.
Arkadasım evet haklısında onların evıne gıdıyorum ben bunları yıyolar bende bunları yapıyorum orda yedıgını burda nıye yemıyor nıye :)yahu niye bukadar taktiniz- yazdiginiz seylerin 99% bende yemiyorum (kasarli mantar haric- oda eger organik kasar ve mantardan yipilmissa)
Birakin yemesin. insanlarin damak tadina niye bukadar taktiniz?
kac yasinda kadin cani isterse yer. ac kalicak degil. o ekmek, peynir, zeytinle doyuyordur.
Zaten aksam yemegının cogusunu o yapıyor benım yaptıgıma bahane bulur. Neymıs mantarı tavuklu yapıyomusum oyle olmazmıs sadece sarımsak sogan koyacakmıs o tamam dedım sen nasıl istersen oyle yapalım
Arkadasım evet haklısında onların evıne gıdıyorum ben bunları yıyolar bende bunları yapıyorum orda yedıgını burda nıye yemıyor nıye :)
Gelinlere karsı bı yarıs var ama dur bakalım kım kazanacak :) senın kaynanada fenaymıs aynısını yapıp benımkı daha guzel oldu haa oda ıyımıs
Kendı evınde yedıgını benım evımde yemıyor onu dıyorm ben kızartmayı kendılerı de yer yumurtayı ama buraya gelince naza cekıyor yemıyoriyi de kaç yaşında insanlar her şeyi yemezler.
ben çok severim mesela mantarı, annem ağzına sürmez.
yada kızartma ne annem ne babam ne ben yemeyiz.
sadece yazın biber kızartması nadiren.
kuymak çok tereyağlı ben sevsem de yemem.
kayınpederim tavuk ağzına sürmez, askerde zehirlenmiş 40 yıldır yemiyor adam.
kayınvalidem pirinç pilavı yemez vs vs
bırakın ne istiyorlarsa yesinler.
siz de onların evinde kendinizi sevmediğiniz şeyleri yemeye zorlamayın. niye böyle bir şey yapıyorsunuz anlamadım zaten.
o yaşta insanlar geleneksel şeyleri sever, bunu da göz önünde bulundurun yemek yaparken.
Iste evlerini bılıyorum canım tereyagımı da o verdı mesela onla yaparım yumurta onlarda aynısını alıyor hersey aynı yanı bı zeytın peynır yok bızde onuda getırmıs. Benım yaptıgımı yemıyor ben anladımbelkide herhangi bir ürünü begenmiyordur- ben ablamin evinde yumurta yemem mesela. kümes yumurtasi aliyor- yiyemiyorum. ben evde ciftlik yumurtasi kullaniyorum- tereyagimi kendim yapiyorum vs.
belkide kadin diyet yapiyordur :)
amannn... gercekden takilacak durum degil. yemesin. siz yapip koyuyorsunuz ortaya. ister yer ister yemez
Kendı evınde yedıgını benım evımde yemıyor onu dıyorm ben kızartmayı kendılerı de yer yumurtayı ama buraya gelince naza cekıyor yemıyor
Köylü insanlar falansa belki değişik şeylere açık olmayabilirler. Sabit fikirli olup kendi peynirini yiyordurYani sonucta misafir ınsan geceden dusunuyo sabaha ne yapsam dıye sabah hazırlıyorum ona da kafayı taktım ya takıp edıyorum yok yemıyor.. Fırında kasarlı mantar yaparım harıka olur esımde bayılır bı tane bile almadı..
Bu düşünceni secerdim, boşver kilosuda varsa azcık zayıflasınyemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?