Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Gelinlere karsı bı yarıs var ama dur bakalım kım kazanacak :) senın kaynanada fenaymıs aynısını yapıp benımkı daha guzel oldu haa oda ıyımıs

Arkadasım evet haklısında onların evıne gıdıyorum ben bunları yıyolar bende bunları yapıyorum orda yedıgını burda nıye yemıyor nıye :)

Ev sahibi olarak yapmışsın yer yemez ona kalmış. Akıl almaz bir olay değil.

Zaten aksam yemegının cogusunu o yapıyor benım yaptıgıma bahane bulur. Neymıs mantarı tavuklu yapıyomusum oyle olmazmıs sadece sarımsak sogan koyacakmıs o tamam dedım sen nasıl istersen oyle yapalım

iyi de kaç yaşında insanlar her şeyi yemezler.
ben çok severim mesela mantarı, annem ağzına sürmez.
yada kızartma ne annem ne babam ne ben yemeyiz.
sadece yazın biber kızartması nadiren.
kuymak çok tereyağlı ben sevsem de yemem.
kayınpederim tavuk ağzına sürmez, askerde zehirlenmiş 40 yıldır yemiyor adam.
kayınvalidem pirinç pilavı yemez vs vs

bırakın ne istiyorlarsa yesinler.
siz de onların evinde kendinizi sevmediğiniz şeyleri yemeye zorlamayın. niye böyle bir şey yapıyorsunuz anlamadım zaten.

o yaşta insanlar geleneksel şeyleri sever, bunu da göz önünde bulundurun yemek yaparken.

Arkadasım evet haklısında onların evıne gıdıyorum ben bunları yıyolar bende bunları yapıyorum orda yedıgını burda nıye yemıyor nıye :)

belkide herhangi bir ürünü begenmiyordur- ben ablamin evinde yumurta yemem mesela. kümes yumurtasi aliyor- yiyemiyorum. ben evde ciftlik yumurtasi kullaniyorum- tereyagimi kendim yapiyorum vs.

belkide kadin diyet yapiyordur :)
amannn... gercekden takilacak durum degil. yemesin. siz yapip koyuyorsunuz ortaya. ister yer ister yemez

Gelinlere karsı bı yarıs var ama dur bakalım kım kazanacak :) senın kaynanada fenaymıs aynısını yapıp benımkı daha guzel oldu haa oda ıyımıs

nisanliyiz ailecek iftara cagirdik. abartmiyorum bak iki üç gün sonra o çağırdı salatasina tatlisina cacigina kadar yapmış. kp yerin dibine girdi. ilk o zaman aynisini yapmıştı. bütün yemek boyunca çok güzel olmuş diye diye yedi. herkese de tek tek sordu cok güzel olmus demi diye. anneme de seninki de guzeldi ama bu daha güzel olmuş dedi.

ailecek çekirdeğini al izle kadini komedi resmen.

birakin kendi kendilerine yarissinlar. hic takmayin ben bide bunlari taksam cok daha fazla kavga ederdik. gereksiz huzursuzluk. idare etmeye çalışın.

Kendı evınde yedıgını benım evımde yemıyor onu dıyorm ben kızartmayı kendılerı de yer yumurtayı ama buraya gelince naza cekıyor yemıyor

Iste evlerini bılıyorum canım tereyagımı da o verdı mesela onla yaparım yumurta onlarda aynısını alıyor hersey aynı yanı bı zeytın peynır yok bızde onuda getırmıs. Benım yaptıgımı yemıyor ben anladım

Yememek nedir ya ayıp her şeyden önce kocaman bayan ayıp çocuk gibi davranması
Hem oğlunun eviymiş madem yapsın ne istiyorsa yesin size de yapsın yardım etsin olması gereken bu yardım etmek yapılana burun kıvırmak değil günah ya yazık emeğe nimete

Kendı evınde yedıgını benım evımde yemıyor onu dıyorm ben kızartmayı kendılerı de yer yumurtayı ama buraya gelince naza cekıyor yemıyor

yeterince ısrar etmiyorsunuzdur, bazı insan bekler
sizin yaptığınızı beğenmiyor dememiz gerekiyorsa olabilir, lisanslı aşçı mısınız? şef misiniz? neyin gururu bu anlamadım ki.

benim yaptığım köfteye herkes bayılır ama eşim sevmiyor, kayınvalidemin yaptığını seviyor, damak tadı benimle evlenene kadar öyle alışmış. ben de normal karşılıyorum, hatta gittim ögrendim kayınvalidemden nasıl yaptığını, ben de öyle yapmaya başladım.

bir de gerçekten herkesin temizlik anlayışı farklı. siz onu pis buluyorsunuzdur, o sizi.
ben kimsenin yaptığı salatayı yiyemiyorum mesela.
başkası da beni temiz bulmayabilir, banane. bulmayan yemesin.

ne kadar ufak hesaplar bunlar. o yemiyor ben de yemeyeceğim vs. nelere dikkat etmişsiniz.

Hiçbirşey sormayın da demeyin de. Köyden getirdiği peyniriyle zeytinini koyun önüne bir de çay demleyin yesin. Hiçbirşey hazırlamıyorsun derse yemediğiniz için hazırlamıyorum annecimmm dersin

Ay niye takıyorsun kafana bırak peynirini yesin otursun.
Yumurta mı yapacaksın? Sor bakalım yumurta yapıcam nasıl yersiniz de.
İstediğini yaptığına da mana bulacak mı?
Buluyorsa boşver bir şey söylediğinde sofrada duyma bile yeşillikle yiyecekmiş hey allahım...
Neden memnuniyetsiz bu insanlar anlamam, bir şeyler yapmaktan soğutuyorlar insanı...

boşver ya hu umduğunu değil bulduğunu yesin.aç kalsın hatta nıye dert edıyorsun ki.

Köylü insanlar falansa belki değişik şeylere açık olmayabilirler. Sabit fikirli olup kendi peynirini yiyordur

Yemezse yemesin ya, dert mi şimdi bu.

Aklıma iftarlık gazoz filmindeki plajda ki teyze geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…