- 29 Mayıs 2017
- 24.901
- 113.504
- 598
Yarın sabah sıgara boregı yapıcam onun getirdiği peynirle bakalım nolcak :)
Yanı aslında cay olana kadar ben hazırlıyorum onlarda odadan cıkmak ıcın benım hazırlamam beklıyor. Mesela gecen ben odanın onunden gecerken uyanmıs tı koltukta oturuyordu gordum yandan. Ben mutfaga gıttım cay koydum geri döndüm bide baktım kapı aralıgı azalmıs yataga yatmıs koltuktan kalkmıs.. Ben uyandığını gormeyım dıye
Haklısın oyle yapayım bari :)) agır herseyı yer salca yag sever onlar ama ben yaparsam agır olur haklısın :))hepsini kizartma birazini da fırına veruyaniklik yap. ay kızartma ağır olur yiyemem derse koy önüne fırın böreğini. onun derdi seni dellendirmek. gider ayak dozu artirabilir kavga ederek gitmek için.
Sende kalkıp koyuyosun yani orda :) senın kaynana planlı ıs yurutuyo yaahahahah benimki de benden önce kalkip cay koyma derdine düşer hep benim evimdeyken. kendi evinde de bilerek kalkmaz bana cay koydurmak icin. hani artik birbirimizin evlerine karisabiliriz mesaji veriyo aklınca
senin kaynana köşe minderi pozisyonunu almis canım yakinda bardagi alip yerine koymaz
Haklısın oyle yapayım bari :)) agır herseyı yer salca yag sever onlar ama ben yaparsam agır olur haklısın :))
Sende kalkıp koyuyosun yani orda :) senın kaynana planlı ıs yurutuyo yaa
Yesin tadına baksın, evdeki peynirle yaptım de. Sonra mırın kırın ederse seninkiyle yaptım de zuhaYarın sabah sıgara boregı yapıcam onun getirdiği peynirle bakalım nolcak :)
Öyle düşünme yine de yani ne biliyim ben genel olarak bi davranış beni incitse de onu yapana bunu kasıtlı yapmayı yakistiramiyorum şöyle olmuştur böyle olmuştur diye kendimce karşındakini içimde akliyorum böylece kimseden haz etmeme durumunu icimde yaşamıyorum eğer bir iki üç yaptı niyetini açıkça ortaya koydu o zaman çaba sarf etmem kim olursa olsun kv de de olsa değişmez baktınız yemiyo icmiyo umursamayın çok isteyen gelir yapar kafaniz rahat olsun. Yastığa koyunca kafanızı sizi rahatsız eden insanları düşünmeyin .Yanı aslında cay olana kadar ben hazırlıyorum onlarda odadan cıkmak ıcın benım hazırlamam beklıyor. Mesela gecen ben odanın onunden gecerken uyanmıs tı koltukta oturuyordu gordum yandan. Ben mutfaga gıttım cay koydum geri döndüm bide baktım kapı aralıgı azalmıs yataga yatmıs koltuktan kalkmıs.. Ben uyandığını gormeyım dıye
Bırak ne yerse yesin benimkide öyleydi en sevmediğim şey bende tertemiz hazırlardım ama gider kendi yaptığını yerdi onunda yüzüne bakılmaz nimet amma neyse Allahtan artık muhatap değilim bence karışma ne yerse yesin Vakitleri dolsun gitsinler sen emeğini esirgrmeden yapmaya devam et ister yesin ister yemesinSelam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
Çok ilginçsiniz...Selam arkadaslar. Kayınvalidem ve kayınbabam bize geldiler 2 haftalığına. Kahvaltıya falan ne hazırlasam yemıyor kadın burun kıvırıyor. Mesela yumurta haslıyorum en basiti ben bunu yemem ıcıne yesıllık dogranmazsa dıyor.. Yaga kırıyorum onada bıse dıyo patates kızartması yemez, borek yemez, kuymak yaptım bugun yıne yemedı. Ozellikle takip edıyorum bı catal alıp bırakıyor kendı getirdıgı koy peynırı ve zeytını yıyor. Cıldırcam. Pis biri degılım asla aksıne kendılerı cok pıs ama ben onlara gıdınce yıyorum zorlada olsa.. Bana bı fıkır verın derdın ne dıye sorayım mı yoksa yemezse yemesın deyıp keyfime mı bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?