Aklım almıyor. Kaynana sorunsalı

Yarın sabah sıgara boregı yapıcam onun getirdiği peynirle bakalım nolcak :)

hepsini kizartma birazini da fırına ver uyaniklik yap. ay kızartma ağır olur yiyemem derse koy önüne fırın böreğini. onun derdi seni dellendirmek. gider ayak dozu artirabilir kavga ederek gitmek için.

hahahah benimki de benden önce kalkip cay koyma derdine düşer hep benim evimdeyken. kendi evinde de bilerek kalkmaz bana cay koydurmak icin. hani artik birbirimizin evlerine karisabiliriz mesaji veriyo aklınca

senin kaynana köşe minderi pozisyonunu almis canım yakinda bardagi alip yerine koymaz

hepsini kizartma birazini da fırına ver uyaniklik yap. ay kızartma ağır olur yiyemem derse koy önüne fırın böreğini. onun derdi seni dellendirmek. gider ayak dozu artirabilir kavga ederek gitmek için.
Haklısın oyle yapayım bari :)) agır herseyı yer salca yag sever onlar ama ben yaparsam agır olur haklısın :))

Sende kalkıp koyuyosun yani orda :) senın kaynana planlı ıs yurutuyo yaa

Haklısın oyle yapayım bari :)) agır herseyı yer salca yag sever onlar ama ben yaparsam agır olur haklısın :))

kaynana degil mi işte. senin yağın onunkinden ağırdır kesin :) bide yumurtayla peyniri karistirip biraz maydanoz dogra bi ya da iki yumurta kır. ekmekleri dilimle uzerlerine kaşıkla koy fırınla. hem çok cabuk olur hem çok güzel olur tadı. onlara yapmasan da pratik kahvaltılık olur sana :)

Sende kalkıp koyuyosun yani orda :) senın kaynana planlı ıs yurutuyo yaa

işte o anlamıyoruz saniyo tek akilli o ya. mesela hamileyken süt iciyodum. bebek doğdu alerjisi vardi diyet yaptırdı doktor bana. süt ve sut ürünleri yasak dedik. on kere sordu telefonda ne yasak ne yiyosun ne iciyosun diye. evlerine gittik kutu kutu süt almış peynir almış. sonra da döndü kocasina bak gördün mü o kadar aldik icmiyo yemiyo bosa aldik dedi

ben sana anlatsam gülmekten catlarsin kadin değişik bi model

Benim de başkasının evinde yiyememe takıntım var malesef. Bazı insanların yaptığını yiyemiyorum elimde değil. Çok titiz de değilim aslında normalim temizlik konusunda. Birçok defa aç kalmışımdır bu huyum yüzünden. Ama karşı tarafı kırmamak için elimden geleni yaparım. Kendimi zorlar yerim de gerekirse ama nasıl birde bana sorun. Yine de direkt yememek bana çok rencide edici geliyor.
Eltim yapıyor öyle. Tabağındaki yemeği tatlıyı her neyse onu çatalla didik didik ediyor ama yemiyor bu bence çok kırıcı. Yemeyeceksen bari oynama nimetle.

Bacım senin kaynana hiçbişeyi beğenmediğine göre kendisi çok muhteşem yemekler yapıyor heralde o zaman yemekteyiz'e katılsında hünerlerini görelim orda bi güzel taşlarlar onu
yemiyo diye oturup ağlamanı mı bekliyo aman salla

Yemesin hic onemseme. Anne senin zeytin peynir nerdeydi getir koyalim tabagina ya da sen kendin koy ye de :)) hic bozuldugunu belli etme. Kendi pisliklerine bakmayip boyle davranmalari sinir bozucu.

Ay yemezse yemesin boşverin cnm. Keyfibilir. Siz ne seviyorsanız onu yapın. Misafir umduğunu değil bulduğunu yer ya da yemez. Hiç kafaya takmam valla.

Öyle düşünme yine de yani ne biliyim ben genel olarak bi davranış beni incitse de onu yapana bunu kasıtlı yapmayı yakistiramiyorum şöyle olmuştur böyle olmuştur diye kendimce karşındakini içimde akliyorum böylece kimseden haz etmeme durumunu icimde yaşamıyorum eğer bir iki üç yaptı niyetini açıkça ortaya koydu o zaman çaba sarf etmem kim olursa olsun kv de de olsa değişmez baktınız yemiyo icmiyo umursamayın çok isteyen gelir yapar kafaniz rahat olsun. Yastığa koyunca kafanızı sizi rahatsız eden insanları düşünmeyin .

Yaptiginizı onun onune koymayın zaten yemiyorsun sana yapmadim deyin En guzelindrn yapıp.

Bırak ne yerse yesin benimkide öyleydi en sevmediğim şey bende tertemiz hazırlardım ama gider kendi yaptığını yerdi onunda yüzüne bakılmaz nimet amma neyse Allahtan artık muhatap değilim bence karışma ne yerse yesin Vakitleri dolsun gitsinler sen emeğini esirgrmeden yapmaya devam et ister yesin ister yemesin

Çok ilginçsiniz...

İster yer ister yemez, neden canınızı sıkıyorsunuz ki...

Yerinizde olsam hiç kafama takmaz, içimden de "zıkkımın kökünü yesin" derdim...

takma kafana bende aynı sorunları yaşadım alttan alma şu an onlara cevap vermediğime en çok kendimi özdüğüm için pişmanım sal gitsin takma kafana

Özellikle takip ediyorum yazmışsınız. Etmeyin. Ne isterse onu yesin. Zaten arkanızdan konuşacaksa ennnnn güzelini yapmanızda, hepsini yese de konuşur. Üzmeyin kendinizi boşverin.

Bu sabah başarılı gectı arkadaslar :))) dün aksam da kekımden yedi iştahla. Bazen kaynanalık edesi gelıyo demekkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…