inşallah çözersiniz :)Bakalım akşam konusucam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah çözersiniz :)Bakalım akşam konusucam
Müge anlı da neler izliyoruz valla. İhtiyacım olmadığı halde sosyal yardim alanlar,engelli olmadığı halde engelli maaşı alanlar.ihtiyaç sahibi değilseniz nasıl sosyal yardımlaşmadan para alabiliyorsunuz?
çok ilginç bir konu..
Haklısınız. Nasıl çıktığını bilmiyorum. Sadece eşim çalışıyor ve kredi ödüyoruz. Amaç parayı alalimda kenara atalım değil birikim dediğim maaştan kalan 100 150 lira. Yanlış anlamanızı istemezdimKusura bakmayın ama konu çok ilginç . İhtiyacınız yoksa neden sosyal yardımlaşma parası alıyorsunuz ? Hem ben Kızılay gönüllüsüyüm mesela , ihtiyaç sahibinin direkt kendisine veriyoruz . Çocuğun ayakkabısını dedeye verip alın bunu torunuzua götürün demiyoruz .
Yatırım yapmak için sosyal yardımlaşma parası alınır mı hiç ? İki milyonun üzerinde aileye yatırılacakmış bu para !!! 2 milyon hane !!!
Ülkede yaklaşık 20 milyon çalışanız sadece Maaşlarımızın % 54 ‘e yakını vergiye gidiyor . Aklım almıyor derdinizi kusura bakmayın. Yani bu öylesine yatırılan bir para değil ki ! E-devletten başvurmak vs gerekiyor .
Yapmayın , etmeyin . Devletin malı deniz demeyin . Devletin imkanlarını kullanırken yetimin hakkı da var diye düşünün .
e iyi de bu para için e devletten başvuruda bulunmak gerekiyordu. siz başvurmadınız mıHaklısınız. Nasıl çıktığını bilmiyorum. Sadece eşim çalışıyor ve kredi ödüyoruz. Amaç parayı alalimda kenara atalım değil birikim dediğim maaştan kalan 100 150 lira. Yanlış anlamanızı istemezdim
Kirada oturuyoruz ve kredi ödüyoruz ihtiyaç var ama muhtaç değiliz bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim miMüge anlı da neler izliyoruz valla. İhtiyacım olmadığı halde sosyal yardim alanlar,engelli olmadığı halde engelli maaşı alanlar.
Konuşurken bizim yardıma ihtiyacımız mı vardı ? Neden böyle yaptın ? Gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir aileyi madur ettik . Belki günaha girdik deyin . Hiç artmayadabilir , gelen gidebilir . Ama böyle yapmayın . Ordan aldığınız para , haksız yere kazanç bence , başka yerden misliyle çıkar . Allah korusun huzurunuz kaçar , sağlığınız bozulur . Bu dünyada olmasa öbür dünyada muhakkak karşınıza çıkar . Herkes hata yapar ama umarım bir daha yapmazsınız . Ben o paranın evime girmediğine şükrederim .Bakalım akşam konusucam
Ben parasında değilim sadece eşimin sürekli onlara aktarma yapmasiydi bunu anlatmak istemiştimŞimdi anladığım kadarıyla ihtiyaç sahibi değilken yardımlaşma parası çıkıyor ne hikmetse
O para da size nasip olmuyor kayınvalideye gidiyor
Haydan gelen huya gidiyor yani para açısından bakarsak
Zaten tüm olay pek legal değil
Bakın akşama çocuklarına ne yedireceğini kara kara düşünen insanlar var bu ülkede ve maalesef bazı açık gözlü insanlardan dolayı onlara ulaşılamıyor . O kişiler de kapalı kapılar ardında intihar edecek kadar , hayatta çaresiz kalıyorlar.Kirada oturuyoruz ve kredi ödüyoruz ihtiyaç var ama muhtaç değiliz bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi
Valla ben parasındayımBen parasında değilim sadece eşimin sürekli onlara aktarma yapmasiydi bunu anlatmak istemiştim
Hepimizin ihtiyacı var, bende kredi ödüyorum, çocukları kreşe etüde gönderiyorum. Sosyal yardımın çalışamayan durumda olanlara çıkması gerek, siz birikimden bahsediyorsunuz. O kadar ihtiyacınız varsa evinizden çıkın da çalışın onun bunun hakkını yiyene kadar.Kirada oturuyoruz ve kredi ödüyoruz ihtiyaç var ama muhtaç değiliz bilmiyorum anlatmak istediğimi anlatabildim mi
Nasıl sürekli aktarım yapabilir anlayamıyorum . Ev kira , kredi var, giderler var , tek maaş var . Arada sırada pazar parası ancak verebilir bence .Ben parasında değilim sadece eşimin sürekli onlara aktarma yapmasiydi bunu anlatmak istemiştim
Konuşurken bizim yardıma ihtiyacımız mı vardı ? Neden böyle yaptın ? Gerçekten yardıma ihtiyacı olan bir aileyi madur ettik . Belki günaha girdik deyin . Hiç artmayadabilir , gelen gidebilir . Ama böyle yapmayın . Ordan aldığınız para , haksız yere kazanç bence , başka yerden misliyle çıkar . Allah korusun huzurunuz kaçar , sağlığınız bozulur . Bu dünyada olmasa öbür dünyada muhakkak karşınıza çıkar . Herkes hata yapar ama umarım bir daha yapmazsınız . Ben o paranın evime girmediğine şükrederim
Ben basvurmadim eşimden de haberim yoktu sadece bana söyledi sonra da annemgile gitti dedi benim kızdığım konu ufacık bi para meselemiz olsa bile ailesi konuya dahil oluyo. Gerçekten ben hap hayırlısı diye dua ederim belki de haklısınız evime girmediği için ben de şükretmeliyime iyi de bu para için e devletten başvuruda bulunmak gerekiyordu. siz başvurmadınız mı
Ah benim de aklım alsa biNasıl sürekli aktarım yapabilir anlayamıyorum . Ev kira , kredi var, giderler var , tek maaş var . Arada sırada pazar parası ancak verebilir bence .
İhtiyaç kısmını geçtim çok şükür muhtaç değilim ama bu ilk değil o yüzden çok sini
Tabi destekte bulunmalı ama önce onlar cabalamali sonra biz destek veririz ama armut piş ağzıma düş onların ki. Çok kızıyorum eşimi anlamaya çalışıyorum ama ailesinden nefret ediyorum. Evlenirken bile bir çöp yardımları bile olmadı şimdi de somuruyorlar aslında aram iyi olsa arar hemen lafı vururdum da şimdi para için aradı bizi derler
Haklısınız onlara kizginligimdan doğru düşünemedimSosyal yardımlaşma parası,ihtiyacı olan vatandaşlara yapılan bir yardımdır,kenara birikim yapın diye değil..
Kv ihtitacı yok demek ki ona çıkmamış..
Kenara birikim yapın diye yapılan bir yardım olduğunu düşünmüyorum,madem drumunuz iyi ,ihtiyacınız yok,para neden kv gidiyor diye sorgulayacağınıza,daha vicdanlı davranıp,gerçekten ihtiyacı olan insanlara verilmesini sağlayabilirdiniz..