- 13 Eylül 2015
- 6.990
- 32.275
- 548
Pek bir farkı yok aslındaÜlkeyi satmisim gibi davranmayın lütfen![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Pek bir farkı yok aslındaÜlkeyi satmisim gibi davranmayın lütfen![]()
Acayip bir dönemdeyiz . Para gelsin de nasıl olursa olsun deniliyor .Konu sahibinin de ihtiyacı yok ha konu sahibi ha kayınvalide harcamış ne farkeder ikisininde ihtiyacı yok. Millet ekmek bulamıyor siz diyorsunuz ki ihtiyaç var ya da ypk yardım parasıyla botoks yaptır![]()
Ki ben almadim zaten eşim almış tabi yine doğru değil. Ben sadece eğer geldiyse niye onlara gidiyor diyorum.O zaman sozumu geri alıyorum rahatsızsaniz. Ülkeyi satmak için de illa milyonlar almanız gerekmiyor. Az ya da çok alan hepsi aynı. Az alan yolunu bulsa çok da alır demek diyorum ben.
Konu sahibinin de ihtiyacı yok ha konu sahibi ha kayınvalide harcamış ne farkeder ikisininde ihtiyacı yok. Millet ekmek bulamıyor siz diyorsunuz ki ihtiyaç var ya da ypk yardım parasıyla botoks yaptır![]()
Bizim de hiç umurunuzda degil haksız yere aldığınız paranın nereye gittiği . Bizim umurunuzda olan o paralar bizim vergimizle size veriliyor . Siyasetçiler eşlerinin bileziklerini bozdurup vermiyor .B
Ben basvurmadim eşimden de haberim yoktu sadece bana söyledi sonra da annemgile gitti dedi benim kızdığım konu ufacık bi para meselemiz olsa bile ailesi konuya dahil oluyo. Gerçekten ben hap hayırlısı diye dua ederim belki de haklısınız evime girmediği için ben de şükretmeliyim
Bu paranın çıkması için bilinçli olarak e-devlete başvurmak gerekmiyor mu? Yani hem şahsi hem toplumsal durum bu. Konu sahibi eşim başvurdu ben değil diyor ama onun derdi de bu parayı biz mı almalıydık değil niye kayınvalide alıyor. Ben kari koca doğru bulmadım davranışlarınıhanımefendi size değil kızgınlığımız.. biz malesef bu duruma kızıyoruz, şahsi algılamayın.. geçinebilen insanlara sosyla yardım çıkması doğal olarak kızdırıyor insanları.. devletin yardımı da doğdu yerelere gitmiyor demek ki. bu ülkede her gün birileri geçinemediği için intihar ediyorken, ıslak odunları yakamadığı için çocuklarının eline ısınsınlar diye saç kurutma makinesini verip intihar eden anneler varken yardımların doğru yerlere gitmemesi tabi ki bizi kızdırıyor..
Paralar resmen ihtiyaç sahipleri yerine durumu olanlara gidiyor resmen devleti kandırıyorlar. Bunun gibiler almasa emin olun ülkede ekmek alamayan insan kalmaz zira ihtiyacı olmayıp yardım alanların sayısı daha fazlaAcayip bir dönemdeyiz . Para gelsin de nasıl olursa olsun deniliyor .
Ben kendi öğrencilerime ;
Son ırmak kuruduğunda, son ağaç yok olduğunda, son balık tutulduğunda; beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak
Sözünü sürekli hatırlatıyorum . Tabi bunun bir de ahlaki boyutu var .
Aslında o para onların da hakkı değil . Kızdığımız , anlatmaya çalıştığımız nokta bu . Devlet açta açıkta kalan vatandaşlarına yardım parası veriyor , bu kişiler muhtaç değiller , idare edebiliyorlar . Ama eşi açgözlülük yapmış , harama bulaşmış .ben devletin verdiği paradan bahsetmiyorum allah korusun öyle bir parayı biz yemeyiz yiyemeyiz zaten,
ben kendı hakları olan paranın annesine vermiş olmasından bahsettim sadece ,
Bence gerçekten ihtiyacı olan birini tanıyorsanız cevrenizde eşinize söyleyip o aileye verelim deyin. O parayla ihtiyacını karşılayacak birinegitsinKi ben almadim zaten eşim almış tabi yine doğru değil. Ben sadece eğer geldiyse niye onlara gidiyor diyorum.
Aslında o para onların da hakkı değil . Kızdığımız , anlatmaya çalıştığımız nokta bu . Devlet açta açıkta kalan vatandaşlarına yardım parası veriyor , bu kişiler muhtaç değiller , idare edebiliyorlar . Ama eşi açgözlülük yapmış , harama bulaşmış .
Herkes ne demek istediğinizi anladı aksi olsa ilk cümleniz ihtiyaç olsun olmasın demezdiniz dimi. Biz buna çevir gazı yanmasın diyoruz neysekendi hakkına düşen parayı annesine vermesinden bahsettim ben
herkes ne demek istediğimi anlıyor da neyse
Aynen öyle . Moralim bozuldu resmen , gidip hayatı , adaleti sorgulayacağım .Paralar resmen ihtiyaç sahipleri yerine durumu olanlara gidiyor resmen devleti kandırıyorlar. Bunun gibiler almasa emin olun ülkede ekmek alamayan insan kalmaz zira ihtiyacı olmayıp yardım alanların sayısı daha fazla
heh işte şuan aynı şeyden bahsediyoruz arkadasım bende hak yemem allah sormasın , yedirmesin de zaten ,
Bir de ihtiyaç varken nasıl anneye babaya para verilmez hiç anlamadimHerkes ne demek istediğinizi anladı aksi olsa ilk cümleniz ihtiyaç olsun olmasın demezdiniz dimi. Biz buna çevir gazı yanmasın diyoruz neyse
Ne diyebilirim kiBir de ihtiyaç varken nasıl anneye babaya para verilmez hiç anlamadim![]()
Herkes elinden geldiği kadar çalıyor işte.Ülkeyi satmisim gibi davranmayın lütfen![]()